Şimdi Ara

DERS= Radyo Yayınlamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
213.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyo kartı ne kelime uydu kartı var ben kendim radyo yayını yapmaya çalışmak istiyorum
  • ZaferCan DMZ 'yi Enable Yapıp Dmz İp Olarak Yayın Yapacağın Bilgisayarın Local Ağ daki İp Sini Gir.....
  • ya arkadaslar ben anabilgisayarda sorun yasamiyorum ama anabilgisayara bagli olanda soyle bir sorun cikiyor ; """11/12/04@17:58:28> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <11/12/04@17:58:28> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 80.186.105.102:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection refused))""" biliyorum bir cok kiside bu sorun var ve sorunu nasil halledeceginizi de soylemissiniz fakat ben local ag ip adresimi giriyorum sayfa goruntulenemiyor . ve sormak istedigim butun bilgisayarlar da DMZ ayarlari bulunur mu? bu ayari nasil aktiflestirebilirim baska yoldan..? ayrica sorun da isp,nat gibi baska ayarlarin da disable edilmesinden bahsediyor!ben zone alarm kullaniyorum ve seviye de normal seviye de her iki bilgisayarda da ayni firewall var neden ana bilgisayarda sorun cikmiyor da ona bagli olan da cikiyor anlamis degilim ?
  • DMZ'yi Enable Yaptığında ve İşetim Sistemindeki Tüm Firewalları Kapattığında Bu Hatayı Vermemesi Gerekiyor......
  • iyi bir kaynak zaten ben bu siteyi b u yazıdan buldum harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 3 Haziran 2007; 7:07:40 >
  • Peki radyoda kendi mikserimiz ve turn tablemizle nas1l yayin yapabiliriz?
    Digital (Software) Mixerleri canli olarak nasil kullanabiliriz?
  • Inputtan Sound Card Input Seçiceksin ve Oradan Ayarları Deneyerek Kendin Bulacaksın Her PC De Farklı Oluo Çünkü O Ayarlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

Inputtan Sound Card Input Seçiceksin ve Oradan Ayarları Deneyerek Kendin Bulacaksın Her PC De Farklı Oluo Çünkü O Ayarlar.....

Saol dostum
  • reca ederim.....
  • işin aslı kenıd makınanızdan yaptıgnız bir radioyu en falza 3-4 kişi dinler siz server alrıda bunları yaparsanız 100-150-200 vs dinler...Biz isim vermiyeyim reklam olmasın server saglıyoruz ornegın 150 kişi 25$ gibi bir fiyat...bence bu tip serverlar alın kendı makınanızdan yapınca hem ıpnızı ortaya cıkarıyorsunuz hemde 2-3 kişiden fazlası baglanmıyor...isteyenlere ayrıntılı anlatabılrım..msnlarını bıraksınlar
  • nerden kapattın
  • RADYOMUZU O AN KAÇ KİŞİNİN DİNLEDİĞİNİ NASIL ANLAYACAĞIZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddogtcr

işin aslı kenıd makınanızdan yaptıgnız bir radioyu en falza 3-4 kişi dinler siz server alrıda bunları yaparsanız 100-150-200 vs dinler...Biz isim vermiyeyim reklam olmasın server saglıyoruz ornegın 150 kişi 25$ gibi bir fiyat...bence bu tip serverlar alın kendı makınanızdan yapınca hem ıpnızı ortaya cıkarıyorsunuz hemde 2-3 kişiden fazlası baglanmıyor...isteyenlere ayrıntılı anlatabılrım..msnlarını bıraksınlar

hocam ben bu olayı ztn ikinci yazımda belirtmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzm.Psk.Danışman

RADYOMUZU O AN KAÇ KİŞİNİN DİNLEDİĞİNİ NASIL ANLAYACAĞIZ?

adresin sonuna listen.pls koymadan yazarsan ve oradan admi girişi yaparsan görebilirsin.....
  • Arkadaşlar DMZ filan demişsiniz ama ben hiç bilmiyorum bu konuları aynı sorun bendede var bu firewareleri nasıl kaldıracaz biri çok detaylı olarak anlatabilirmi

hata

<11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 81.***.***.**:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

adsl var modemim ''e-con 4 ports ADSL Router''

Saygılar.
  • Ellerine saglik
  • Olay sadece shell ile bitmiyor.
    Ne kadar kullanıcı o kadar fazla trafik demek.
    Aynı anda 100 kişi için 3Mbps hat gerekir.
  • Muthiş bir çalışma ayakta alkışlıyorum...
  • çok kopuk çalıyor 56 k modemde bu hızı artırmanın bir yolu varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.