Şimdi Ara

DERS= Radyo Yayınlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
213.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya Her Şey Tamam da Bu IP adresini Yazıyom olmuyor.... Bunun İçinde Bir Ayar Yapılmalımı...http://localhost:8080/listen.pls Yazdığım Zaman Açılıyor... O Da Sadece Ben DinLiYom Bunun İçin Ayara VaRMı...??

Büyük İhtmialle İp Adresini Yanlış Alıosundur Mesela Adsl Kullanıosan Whatismyip de Falan Proy'nin ip Si Çıkıo onun içinwww.ipbul.com adresinden bak ip adresine !....

• Eğer Modemden Falan Kaynaklanan Bi Sorunsa Shoutcast DNAS'da Hata Yazar Orada Yazmıyorsa ip adresin yanlış demektir Bak ipbul.com'a İyi Bak Orada Bir de Proxy Arkasındaki ip diye küçük bi yazı ile yazılmış senin gerçek ip adresin var !....
  • Bi Yerde Hata Yapmışsındır Başka Bi Açıklaması Yok Yada Shoutcast DNAS 'da Yazıyordur !....
  • ellerine saglık mükemmel bir kaynak olmuş
  • Teşşekkür Ederim Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana !....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaLiBaY

Bende Hiö Bir Zaman Yanlış olmamıştır Bunda da Yoktur... Çünkü aynen Yayın Yaptığım Görünüyor...

/>

Ne Demek İstediğini Tam Olarak Anlayamadım Biraz Daha Açık Yazarmısın ?
  • Shoutcast DNAS'da Hata olarak asagidaki uyari ne yaziyor ne yapmaliyim?
    isvicrede oturuyorum,cable 600 ile baglaniyorum,ip adresimi dogru yaziyorum!
    tam aciklama yazarsan sevinirim,simdiden ilgine tesekkrler :)

<09/20/04@09:23:45> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <09/20/04@09:23:45> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 80.219.165.31:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagera

Shoutcast DNAS'da Hata olarak asagidaki uyari ne yaziyor ne yapmaliyim?
    isvicrede oturuyorum,cable 600 ile baglaniyorum,ip adresimi dogru yaziyorum!
    tam aciklama yazarsan sevinirim,simdiden ilgine tesekkrler :)

<09/20/04@09:23:45> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <09/20/04@09:23:45> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 80.219.165.31:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

Sorun Firewall Eğer Modemde Varsa Modemdekini Kapat Varsa İşletim Sisteminde Kurulu Olanı Kapat !..
  • sagol fakat firewall modemde var ama nasil kapatacagimi bilmiyorum :)
    help meeee....
  • ellerine sağlık tam aradığım bişey..
  • zoom x4 ün firewalli varmı varsa nasıl kapatılır ?
  • dmz yi enable yapıcaksın ve kendi pc nin ağdaki ip sini yazıcaksın dmz host 'a .....
  • bence süper bi uygulama...gayet iyi de çalışıyor.....
  • Teşekkürler AkRaep

• Peki bu işle yani radyo yayını windows media encoder ile yailamaz mi? ben internetten degil ama lokal ağ üzerinden denedim cok guzel oluyor.Eğer deneyeniniz varsa susmasın.
  • ne yazık ki windows media encoder ile olmuyor beklioruz bakalım belki shoutcast onun içinde bi eklenti çıkartır ....
  • sorunsuz yayın yapabiliyorum fakat benım bilg ile dinleyen bilgisayar arasında yarım şarkılık bir gecikme oluyor.. bunun bir olayı varmı?
  • Gönderirken birebir gnderirse takılma oluşacağı için tampon bellek olayı var onun için 1:30 luk bir gecikme oluyor !.....
  • buffer olayı yani.. saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

buffer olayı yani.. saol

Aynen Öleeee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.