Şimdi Ara

DERS= Radyo Yayınlamak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
213.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: osman1571

çok kopuk çalıyor 56 k modemde bu hızı artırmanın bir yolu varmı?

ne yazık ki yoq........ dial - up ile anca o kadar...
  • Ya beyler benm ip sabit diil yinede bağlanabilir mi????
  • gercektende benim istedigim gibi peki bende virtual dj programi var bunu nasil uygulayabilirim ?
  • veya winamp i nasil dj makinasi olarak kullanabilirim bir sarkidan digerine gecis suresini degistirebiliyorum ama iki sarkiyi biri biterken digerini baslattigimda sesler birbirine giriyor ve ortaya cok kotu bir durum cikiyor yani virtual dj i kullanmak isitoyrum
  • Bu olayı windows dada yapmak mümkün. ben kendi serverimde dendim. burdaki konuyu görmemiştim konu dışına açtım test için admalar dalga geçti bende yayını kestim ..

Windows içinde mümkün. tabi host alan olarak yapamazsın ancak server sahibi ne söylersi o yapar kapladığı alan çok değil. Ama tanıdık olmalı :)

Teşekkürler İyi Çalışmalar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loveparade

veya winamp i nasil dj makinasi olarak kullanabilirim bir sarkidan digerine gecis suresini degistirebiliyorum ama iki sarkiyi biri biterken digerini baslattigimda sesler birbirine giriyor ve ortaya cok kotu bir durum cikiyor yani virtual dj i kullanmak isitoyrum

SHOUTcast yönetim panelinin Input sayfasında gerekli ayarlar var. Input Device kısmında Soundcard Input seçeneğini kullanın. Daha sonra istediğiniz DJ programını ile dilediğiniz gibi yayın yapabilirsiniz.
  • cok saol. kendı yayınımı kendım dınlıyorum ama arkadas dınleyememız. fırevall programınıda kapadım. sygate vardı. modemın ayarlarından 8000 nolu portu acmak mı gerekır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreA

Arkadaşlar DMZ filan demişsiniz ama ben hiç bilmiyorum bu konuları aynı sorun bendede var bu firewareleri nasıl kaldıracaz biri çok detaylı olarak anlatabilirmi

hata

<11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 81.***.***.**:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

adsl var modemim ''e-con 4 ports ADSL Router''

Saygılar.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var,aynı hata mesajı ve ben de aynı modemi kullanıyorum lütfen yardım edin :((

• \-> ./sc_serv
    -bash: ./sc_serv: Permission denied

Huv? Herşeyi Kurduğum Halde Neden Böyle derki?:)
  • Radyo yayını için servis sağlayıcı arıyorum. Bu hizmeti verenler PM atsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfSaNe_S

\-> ./sc_serv
    -bash: ./sc_serv: Permission denied

Huv? Herşeyi Kurduğum Halde Neden Böyle derki?:)

chmod ile sc_serv dosyasına yürütme hakkı vermelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selams

quote:

Orjinalden alıntı: EmreA

Arkadaşlar DMZ filan demişsiniz ama ben hiç bilmiyorum bu konuları aynı sorun bendede var bu firewareleri nasıl kaldıracaz biri çok detaylı olarak anlatabilirmi

hata

<11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
    <11/26/04@05:17:41> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 81.***.***.**:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

adsl var modemim ''e-con 4 ports ADSL Router''

Saygılar.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var,aynı hata mesajı ve ben de aynı modemi kullanıyorum lütfen yardım edin :((

SHOUTcast yp.shoutcast.com sitesine erişemediği zaman aşımı hatası vermiş. Firewall ayarlarınızı kontrol ederseniz sorun kalmaz.

• Ben adrese bişi yazdığımda o adrese bağlanmak için ne yapmak gerekiyo??
    dedinizya localhost mu ne olsun.Bunu yapan birçok kişi varsa hangisine baplanırki.
    Kendi ip me adres veremezmiyim?

Lütfen yardım ediiin
  • senin serverın kendi bilgisayrındaysa localhost yazmalısın merak etme herkesin ip adresi farklıdır senile aynı i aadresini paylaşan kimse olamaz....
  • öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim çok iyi özetlemişsiniz.. benim 2 sorum olacak..

1) Radyomu dinleyen kişinin winamp versiyonu önemli mi?
    2) DMZ enable yerine sadece 8000. portu açsak yeterli olur mu?

teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben 256 KBPS zoom adsl modemi kullanıyorum... Şimdi bu radyo işi için ne yapcaz.. Yukardaki hatayı veriyo benimkide..
    Geçen portu açcam diye modem ayarlarını da bozdum zaten
    Tam olarak neler yapmalıyız.??*

MSN'den de yardımcı olabilirsiniz ...
    cool_n_blue@hotmail.com
  • $>>> ./sc_serv
    bash: ./sc_serv: No such file or directory

???
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • Yaptım yaptım bende yaptım teşekkür ederim emeklerine
  • Şu DMZ ye bende takıldım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.