Şimdi Ara

Ders Konusunda öğüt,tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler, 11.sınıf anadolu lisesi öğrencisiym.Sorunum şöyle uzunca anlatayım:

9 ve 10. Sınıfı 70-80 ortalama ile bitirmiş gayet ortalama denebilecek bir öğrenciydim fakat dersleri çok da takmıyordum sonucta dersler o kadar zor değildi.. Ortaokulda matematiğim iyi değildi hatta ellinin altında almıştım bir keresinde , 7 sınıf gibi matematiği baya paslamaya başladım , ailevi ve psikolojik sebeplerden ötürü pek çalışmak gelmiyordu içimden ayrıca o sıralar asosyal ve günde 3-4 saat bilgisayarda geçiren biriydim. 9. sınıfa geçmemle sosyal çevrem çok büyük boyutta genişledi ve bende yarı yarıya da olsa ders-ardakaşlarla takılma düzenini kurabiliyordum . Ammavelakin bu pandemi gelene kadar..

..Pandemi geldiğinde ciddi oranda tüm dersleri saldım yattım ,yuvarlandım , dışarlarda gezmeceler falan filan ve geçen ay sınav olduk tüm derslerden 0 temelim olmasına rağmen . Notlar 15-20-30 fix geldi tüm derslerden babam haliyle yoğun bir disiplin uyguladı , ya oku ya da ticarete atıl , afferim bizi gurulandırdın vs vs gibi cümleler cidden onurumu zedeledi ve aileme cidden cok yüzsülük yaptıgımın farkına vardım . Babam bana su an 1 ay tanıdı derslere adam akıllı planlı programlı calısmak için ama yok abi ben mat yapamıyorum yemin ederim yapamıyorum göz yaşı bile döktüm bu kadar kötü oldugumu görünce .. mantık açıyorum yok trigonometri açıyorum yok kitap bana ben ona bakıyorum temelim rezalet cidden rezalet ve ben aptal gibi mf seçtim . Bu arada yabancı dilim hayatımda övündüğüm tek şey olabilir ve su sıralar aklıma bi soru takılıyor, sizce dil bölümü seçmem mantıklı olur mu 11.sınıfın yarı döneminde ? çünkü dili çabuk öğrenebiliyorum bunun yanında almancayı da geliştirmeye calısıyorum .. lütfen bana yardım edin cidden çökmüş durumdayım tüm aileme mağdur oldum ve ÖNÜMÜ GÖREMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnnamedUser -- 5 Ocak 2021; 3:1:27 >

• Dil bölümlerinde pek gelecek yok gibi. Belki mütercim-tercümanlık olabilir ama puanı yüksek. Tutturabileceksen yönel yoksa diğer bölümlerden bir şey olmaz.

• Hocam evvela İzzet güllü hocamızı izle , sonra yotube'daki çözümlü pdf leri çıkar orta seviye kaynak al her derse zorluğuna göre 1 üniteye gün ayır
  • hocam bulamadım ismiyle , kanalının adı farklı mı ?

• zaten dil seçmekteki planımın içinde akademik kariyerden sonra yurt dışına çıkmayı planlıyorum . Ailemin gerekli desteği yapabilir sanırım . ingilizcenin yanında da ya rusça ya da almanca öğreneceğim. ve evet türkiyede dil bölümünden maalesef verim alınmıyor

• UnnamedUser U kullanıcısına yanıt
    Ey dertli kardeşim gel beni dinle diye aratın bide
  • Hocam psikolojik desteğe ihtiyacım oldugumu düşünmüyorum ki psikiyatri sistemini şahsen yararlı bulmam , insan için en iyi psikolog kendisidir bence . ama teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.