Şimdi Ara

DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.957
Cevap
14
Favori
845.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşlar kameradan aktardıkları avi görüntüyü nasıl direk divx /xvid yapacaklarını sormuş.
    Bunun en iyi yolu Auto GK adlı program.
    google da araştırın hemen bulursunuz.zaten ücretsiz bir program.
    bu işlem biraz uzun sürer ama başarılı sonuç alırsınız.
    Yalnız bilgisayara aktarırken DV type 2 seçin. Type 1 de sorun çıkıyor.
    Kolay gelsin.

  • SELAMLAR,
    9 YILDIR KULLANDIĞIM ANALOG SONY VİDEO KAMERAM (Hİ8 CCD-TRV94E) VE ÇOK SAYIDA BİRİKMİŞ ANILARLA DOLU KASETLERİM VAR. SON BİR YILDIR DA SONY HC40E KULLANIYORUM. BU BİRİKMİŞ KASETLERİ ARŞİVLEME AMAÇLI (EDİT MONTAJ YAPMADAN) DVD OLARAK UCUZ ( ÇÜNKÜ DVD RECORDERLAR PAHALI, DVD 'CİLERE VERMEDEN) VE KISA YOLDAN (RENDER İŞİ İLE SAATLERCE UĞRAŞMADAN) NASIL DVD'LERE DÖNÜŞTÜRECEĞİMİ UZUN SÜREDİR ARAŞTIRMAKTAYIM. CHİP DERGİSİNDE OKUDUĞUM KADARI İLE VE BİR ARKADAŞIMIN İFADESİ PHILIPS DVDR16STK/00 DVD DL YAZICI, USB20 CAPTURE MODUL İLE BU İŞİ ÇOK KALAY VE RAHATLIKLA YAPILABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. BUNUNLA İLGİLİ BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLAN VARSA LÜTFEN İLETEBİLİR Mİ ?
    SAYGILARIMLA
  • Arkadaşlara foruma ilk defa yazıyorum.Yazılardanetkilendim.bu konuda çok uzmanların olduğunu gördüm.
    Sonydcr hc 21ekameramız var.analog tv kartımız var.kameranın usb bağlantı kablosuda var .görüntüleri izleyebiliyoruz ama kayıt yapamıyorum.bana çok basi bir şekilde bu kayıtları nasıl tv ye aktarabilirim.sonra vcd ye yazabilirim.kalitede çok önemli değil.yeterki donma karelenme gibi ses bozukluğu durumlar olmasın.vcd formatı.
  • kameradan direk cd ye yazdırma ne kadar sağlıklı olur.kalite nedir?
  • emekli aldığın 1394 fireware kartının markası nedir? ne kadara aldın öğrenmek istiyorum bende istiyorum almayı usb den olmayacak bu iş.( görüntü aktarma)
    teşekkürler
  • engkaan arkadaşım , nerde oturuyosun bilmiyorum ama izmir çankaya'dan ben 25 ytl ye aldım.

    ( capture card+1394 kablo+ulead video studıo 8=25 ytl )
  • tesk ederim crover34
    ank da oturuyorum.
    bende uygun bişiler alıcam yarın. ilgine teşekkürler.
  • engkaan; HI-SPEED diye bir marka üzerinde yazanları yazayım
    IEEE 1394 FIREWIRE
    USB2.0+1394 COMBO yazıyor siyah-kırmızı kutu içinden i.link kablo ve cd çıktı ama kart pnp olduğu için uğraşmadım. 19$+kdv almıştım ama 2 ay olmuştur.yazıcıoğlundan aldım.(ist)
    Çin malı ama işime çok yaradı.kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 28 Ocak 2006 0:42:08 >
  • herkese merhaba bende birşey sormak istiyorum
    benim harddiskim küçük(18 gb) olduğu için ancak bir saatlik görüntüyü alıp yazdırabiliyorum ama dvd ye 2 saatlik görüntü sığıyor. ben ilk önce bir saatlik görüntüyü bilgisayara alıp dvd formatına çevirip tekrar başka bir saatlik görüntüyü yükledikten sonra bunları birleştirip bir dvd yapabilirmiyim eğer yapılıyorsa nasıl yapıldığını öğrenebilirmiyim.
  • dvdrecorderle yaptigim dvdlerde menü yapilmiyor sorum bunlara nasil menü koyabilirim enkolay yoldan pinnacle ile cok zaman aliyor tesekkürler
  • ya arkadaşlar bir kişi şu dvd de menü yapmanın ne olduğunu ve ne işe yaradığını açıklayabilirse çok sevinirim.
  • @rasimb

    normal aldığın DVD'lerde nasıl menüler oluyorsa ilk açtığında play,section seçme vs..bunları kendin yapabiliyorsun fona istediğin resmi koyup müzik ekliyebiliyorsun...

    _____________________________

    yukarda sorulmuş ve yanıtlanmamış sorular var lütfen yardım

    saygılarımla...
  • xzer : hi8 kasetlerini ancak analog capture kartı ile aktarabilirsin. Bu mpeg2 capture yapabilen iyi bir TV kartı da olabilir. Capture yaptıktan sonra DVD ye yazma işi kolay.
    firewire ile hi8 aktaramazsın
  • teşekkür ederim emekli 1961 aynı markayı ben de ankaradan aldım ilk vcd mi yaptım
  • nasıl yaptığımıda yazarsam belki birilerinin işine yarar

    ulead movie factory 4 ile vcd yaptım tatilde çektiğim görüntüler birikmişti :) fakat evimde vcd olmadıği için takıp seyretmek nasip olmadı daha. umarım herseyi düzgün yapmışımdır.

    önce movimaker ile capture ettim. ( DV formatında bütün ayarlar otomatik olarak )
    yaklaşık 60 dk lık görüntü 12,4 GB lık yer kapladı. capture edilen bu görüntüyüde kesme biçme sıraya koyma müzik efekt ekleme vs gibi işlemleride movi factory 4.0 trial versiyonu ile yaptım cd ye yakma işleminide bu programla yaptım fakat herşey hoş güzelde hazırladığım cd nin içinde görüntüler not defteri dosyası olarak görünüyor media player ile aç deyince sorunsuz açıyor. bu garibime gitti. fakat dediğim gibi daha VCD ye takıp tv den izleme sanşım olmadı.




  • Engkaan bir şey değil ulead 8.0 lada dene çok güzel dvd yapılıyor yalnız dvd playerda daha seyretme şansım olmadı.
    Birde movie maker sadece C sürücüsünün altına atıyor benim hard diskim 40gb ben onu 2'ye bölüp C veD yaptığım için C şişip kalıyordu ulead C yemi Dyemi diye soruyor benim D boş olduğu için oraya rahatlıkla atabiliyorum ordanda dvd ye veya cd'ye.
    Dediğin gibi 60lık kaset hele film gibi yaparsan çok yer kaplıyor. Bana şimdilik movie maker ve ulead yetiyor, kolay gelsin.Benim ingilizcem yetersiz ama sözlük yardımıyla kendime yetecek kadar çözdüm.ulead için diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 30 Ocak 2006 22:59:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeknet

    xzer : hi8 kasetlerini ancak analog capture kartı ile aktarabilirsin. Bu mpeg2 capture yapabilen iyi bir TV kartı da olabilir. Capture yaptıktan sonra DVD ye yazma işi kolay.
    firewire ile hi8 aktaramazsın


    Analog Capture Card ortalama fiyatı nedir?
    birde Hi8 makineyle, DV cameramı bağlayıp 8'lik kasetlerimi DV'ye atabilir miyim? Atarsam kalite ne olur?
  • emekli 1961 movimaker ile capture ederken görüntüyü nereye kopyalıyacagını kendin seçebiliyorsun ( hamgi isimle kopyalıyacağını belirlediğin basamakta )
    benimde hard disk ikiye bölünmüş 40+ 40 ben görüntüleri yedek disk olarak kullandığım tarafa kopyalıyorum ve bunu movie maker ile yapıyorum umarım seninde işine yarar
  • Arkadaşlar capture konusunda fazla bilgiye sahip değilim.Yanlız bu konuda arkadaşlar çok güzel izahatlarda bulunmuşlar.Ama konu fazlaca dağınık gibi geldi bana.şu sıralamaya göre
    İzahat yapılabilirmi.kameradan x çeşit capture yaılır.1..şu şekide şu aparatlar kullanılarak.ve resimleri ilave ederek 2…..şu şekide şu aparatlar kullanılarak.ve resimleri ilave ederek3…
    ..şu şekide şu aparatlar kullanılarak.ve resimleri ilave ederek.Bilmiyorum yanlış yomlu çiziyorum.konuyu bilen arkadaşlar ne kadar dikkate alırlar.Daha firewer kartı nedir onu bilmeyen arkadaşlar var .Bence resimli izahat en güzel izahat olur.Proramların kullanışındada resimlere yer verilmeli aşama aşama .be şahsen böyle olursa daha rahat anlıyorum.Birde sony kameranın Türkçe kullanma kılavuzu lazım.elinde olan yöneticiler forma aktarırlarsa sevinirim.hepinize kolay gelsin.
  • Pinnacle ile webcam dan kucuk bir cekim yaptim fakat sindi yaptigim cekimi izledigimde goruntu eski sinema filimleri gibi hizli cekim oluyor sindi ne yapmaliyimki bu cektigim filimi norman hizinda seredebileyim.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.