Şimdi Ara

DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.958
Cevap
14
Favori
845.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BU SORUYU EN SON 8 AY KADAR ÖNCE SORMUŞTUM AMA O ZAMANLAR DOYURUCU BİR YANIT ALAMAMIŞTIM, ŞANSIMI BİR KEZ DAHA DENEMEK İSTİYORUM....

    KAMERAM SONY TRV 460, CAPTURE İŞLEMLERİNDE FALAN BİR SORUN YOK AMA BEN ATTIĞIM GÖRÜNTÜLERE TARİH VE SAATİ EKLEYEMİYORUM, ( KENDİN ELLE EKLE DEMEYİN LÜTFEN) BU TARİH VE SAATİ NEDEN CAPTURE ETMİYOR EDİYORSA NEDEN GÖSTERMİYOR, KULLANDIĞIM PROGRAM ULEAD VİDEO STUDİO 9,
    UMARIM BU DEFA SORUMA BİR CEVAP ALABİLİRİM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemalim23 -- 4 Şubat 2006 13:11:20 >
  • Hakan_72_123 ; arkadaş sana yazdığım adrese bak orada çok güzel anlatıyor.MS'nin sitesi zaten.Movie maker kullanacaksan yalnız.
    www.microsoft.com/turkiye/windowsxp/moviemaker/videos/create.asp hatta bu adresten moviemaker2 yide yükleyebilirsin.
  • forum çok uzun, daha sonra ayrıntılı okuyacağım. ama hemen cevap veren olursa büyük sevaba girer. dazzle 150 kullanıyorum. mpg 4 formatında kayıt yapmak istiyorum ancak beni yönlendirip satın almamı istiyor. bunu nasıl halledebilirim? ses alamıyorum niçin? kamerandan ses çıkışını dazzle audio in'ine taktım onu da usb 'den bilgisayara bağladım. dvd olarak yaptığım kayıtlar çok kalitesiz .........üüüüüüüüüüüüüf çıldıracağım yardım edin lütfen.
  • şu istediği mpg4 codeci nereden bulurum
  • Güzel bilgiler
  • BU SORUYU EN SON 8 AY KADAR ÖNCE SORMUŞTUM AMA O ZAMANLAR DOYURUCU BİR YANIT ALAMAMIŞTIM, ŞANSIMI BİR KEZ DAHA DENEMEK İSTİYORUM....

    KAMERAM SONY TRV 460, CAPTURE İŞLEMLERİNDE FALAN BİR SORUN YOK AMA BEN ATTIĞIM GÖRÜNTÜLERE TARİH VE SAATİ EKLEYEMİYORUM, ( KENDİN ELLE EKLE DEMEYİN LÜTFEN) BU TARİH VE SAATİ NEDEN CAPTURE ETMİYOR EDİYORSA NEDEN GÖSTERMİYOR, KULLANDIĞIM PROGRAM ULEAD VİDEO STUDİO 9, VEYA Pinnacle 8.-9
    UMARIM BU DEFA SORUMA BİR CEVAP ALABİLİRİM...
  • Forum uzamış ve okumakta zorlanmaya başladığım için sorunlarımı yazayım.

    1-Sony analog kamerayla çektiğim hi8 kasetlerimi nasıl vcd ye aktarırım

    2-digital-analog hi8 kamera,eski kasetlerimi göstermiyor. Fakat aynı kasede onunla çekim yaparsam seyredebiliyorum.Ayar sorunumu var

    kasetler ortalama 10 senelik bozulmaya başlamışlar acil yardım

    Saygılar
  • slm arkadaşlar;

    elimde sony DCR-HC16E PAL marka bir kamera var.yanlız kamera çalışır vaziyette bilgisayara bağladığım zaman bilgisayar kamerayı algılamıyor.bilgisayarın özellikleri p4 3.0 , asus 9250 td ve 512 rem var.acaba usb çıkışlarımı bozuk??fikri olan paylaşırsa sevinirim...
  • Forum uzun diyip kestirip atmayın, lütfen okuyun...Sorularınız tekrarlandığı içinde cevap alamıyacaksınız...Üşenmiyelim ve lütfen okuyalım!

    saygılarımla...
  • Yavuz Bey
    Bir süreden beri izlediğim ve istifade ettiğim forumunuz için sizi kutlarım. Sony DCR HC 90E kameraya ve pınnacle studıo plus 10 USB-700 capture kartına sahibim. Pinnacle USB-700 Capture kartı ve pinnacle studio plus 10 a ait Türkçe veya İngilizce kullanım kılavuzları konusunda siz veya diğer forum katılımcılarının beni yönlendirebileceğinizi umarak başarılar diliyorum. Saygılarımla.
  • pinnacle movie box usb aldım. kameram sony dcr 355e digital8 Usb...görüntüyü bir türlü alamadım.Kullanan varsa yardımcı olun arkadaşlar
  • cxcxc
  • Sayın Musyurt
    Daha önce movıe box deluxe kullandım. XP aygıtı tanıyor. Genel olarak gözden kaçan husus capture aşamasında settings kısmında capture source ile ilgili oluyor. Bu aşamada kameranızı belirtmeniz sorunu çözer zannederim. Benzer sıkıntıyı ben de yaşamıştım. Saygılarımla .
  • Merhaba DR VD
    Ben de kaybettiğim eski sony Hi8 kameramdan kalan kasetlerimdeki görüntüleri önce bir arkadaştan aldığım Hi8 kamera ile şu an sahibi olduğum Sony HC 90E kameraya mini DV olarak kayıt edip daha sonra pinnacle plus 10 ile DVD yaptım. Bir hayli zamanımı aldı ama orjinal kasetlerdeki görüntülerden daha kaliteli görüntüler elde ettim. Daha kolay bir yöntemi varsa ben de öğrenmek isterim. Saygılarımla.
  • İyi günler. Ulead studio 8 progamı ile video aktarmak istiyorum. Sony HC 40 E kamerak var ama programda capture dediğim zaman böyle bir hata geliyor. Ne yapabilirim? Acil yardıma ihtiyacım var teşekkürler.

    Not: firewire 1394 kartım var ve kablom da takılı. firewire 1394 kartı ile yanında çıkan cd'den bu prog çıktı sadece ayrıca sony'nin picture package programı da yüklü.

    Bu kartım ve kablomun linki bu.TIKLA




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 8 Şubat 2006 21:23:54 >
  • Yarbayım aynı hata mesajını bende almıştım kasa'yı açıp firewire kartının yerini değiştirdim(slotunu) programı tekrar yükledim (ulead) bilgisayarı yeniden başlattım bilgisayar tanıdı inşallah faydam olmuştur.Sende olan capture programlarının aynısı bende var. (ulead ve picture package,movie maker)kolay gelsin. Kamera bağlı değilmiş gibi gösteriyordu ama dediğim gibi düzeldi.
    benim kamera dcr-trv285e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 8 Şubat 2006 21:43:36 >
  • kameram sony dcr 355e digital8 Usb çıkışlı ayrıca dv çıkışı da var(firewirw).. usb den mi yoksa firewire'dan mı daha iyi görüntü aktarabilirim?
  • Merhaba Musyurt
    Firewire ile hem çok kaliteli hem daha hızlı görüntü aktarabilirsiniz. saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emekli1961

    Yarbayım aynı hata mesajını bende almıştım kasa'yı açıp firewire kartının yerini değiştirdim(slotunu) programı tekrar yükledim (ulead) bilgisayarı yeniden başlattım bilgisayar tanıdı inşallah faydam olmuştur.Sende olan capture programlarının aynısı bende var. (ulead ve picture package,movie maker)kolay gelsin. Kamera bağlı değilmiş gibi gösteriyordu ama dediğim gibi düzeldi.
    benim kamera dcr-trv285e



    Teşekkürler sorunumu geçici süreliğine hallettim ama şimdi de ulead 8 ile kesme biçme işlemlerini yapamıyorum. Bun gösterebilir misiniz ya da güzel bir prog. mu önerirsiniz?
  • Aslında tüm düzenlemelerimi movie maker'dan yapabiliyorum ama .mpg olarak kaydetniyor mm2.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.