Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMIYORUM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11.sınıfım geçen bir gün sabah ders çalışmayı denedim masaya oturdum kalktım akşam olmuş zamanın nasıl geçtiğini anlamadım Ders çalışırken aşırı sıkılıyorum bunalıyorum oturmak istemiyorum o lanet masaya nasıl kendimi alıştırabilirim ders çalışmaya
    Aslında ben ders çalışmayı değil o kuralları sevmiyorum galiba yok müzik dinleme yok şunu yapma bunu yapma masan düzgün olsun falan filan
    Bir gün düzen oluşturayım dedim 1. gün kalktım her şey tamam 2.günde öyle ama 3. gün kendimi dışarı atıyorum dersini de geri kalanını da diyorum (düzen için sabahın 6 50 sinde kalkıyodum bu arada ) napabilirim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediçocuk -- 3 Ocak 2021; 18:5:13 >

• Ben de 11 im, düzen istiyor, kendini alıştırman lazım. Zamanla alışırsın, planlı git. Yapacaklarını yaz dünden. Planına bağlı kal.

İlk başlarda sevdiğin ders ve konulara çalış. Sevdiğin derslerin yapamadığın konuları olsa fena olmaz. Dediğim gibi yapacaklarını yaz, sıkılsan bile bırakma kendini, zorla. Beynin çalışmaya adapte olacak zamanla. Sistemin oturur yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 3 Ocak 2021; 18:4:54 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Pardon düzelttim peki
  • kediçocuk K kullanıcısına yanıt

Tamamdır bende düzenleyim mesajı.

• 11 olsam asırı derecede zorlamazdım kendimi ders calısmak için. sadece erken kalkardım ve problem geometri çalışırdım. bunu düzenli bir periyota baglamak 11 için ideal. 12de zaten ayı gibi çalısacaksınız isteseniz de istemeseniz de. 12ye problem geometri üstün olarak girmek bile çok büyük basarı olur

• Azdan başla. Günde 1 saat aralıksız çalışarak başlamak kolay olur. Sonra bunu 1 saat + 1 saate çıkarırsın.
  • önce bir berber meselesini hallet koçum 20 lira cidden fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    İroni mi 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediçocuk

İroni mi 😅

yok lan ne ironisi ciddiyim utanma söyle bende gençliğimde senin gibiydim çok üzülürsün bu naifliğinle.

allah bilir tek başına yemek salonunda yemekde yiyemiyorsundur sen şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.