Şimdi Ara

Ders çalışmayı sevmiyorum,akıl lazım.(ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açık ve net,şimdi millet yaşça benden büyük olupta saygı duyduğum kişiler var bu forumda o yüzden bu derdimi sizlerle paylaşmak istedim, ben liseye gidiyorum ve ders çalışmayı sevmiyorum yani olay şöyle evde kendime ait bir odam yok ki kapanıp çalışayım çalışma yerimde pc falan var birde yemek masasında çalışıyorum böyle oluncada canım sıkılıyor isteğim kaçıyor ve bilgisayarda çok vakit harcıyorum.Şimdi ben gerizekalı bir insan değilim ve inanıyorum ki eğer çalışacak olsam çok şey yaparım(ki notlarım kötü değil çok iyi derslerim) ama ben evde kaytarıyorum yani diyorum ki aman ne yapıcam 2 dk pc ye geçeyim, benim asıl sorum şu tabi sizin yine ders hakkınad önerileriniz varsa dinlerim, fakat asıl sorum şu, şimdi ben bir süredir para biriktiriyorum aileme yük olmayayım diye ordan burdan atanı hep biriktirdim 1000 tl param var şu an ve bu parayla ps3 alacaktım çok heveslenmiştim bunu nedenide pcmin çok kötü olması düşünün intel pentium d işlemci var anlayacağınız öyle oyun aşkım yok yani derslerimi oyun yüzünden aksatmıyorum benim olayım şu mesela derse başlicam kafama birşey takılıyor dur hele araştırayım diyorum araştırıyorum sonrada forumda araştırıyorum böyle her zaman 4-5 saatim gidiyor ama hiç oyun oynamam oyun oynayan bir tip değilim mesela cod 6 yı 2 haftada bitirmiştim.şimdi sizden öneri almak istiyorum ben şöyle düşünüyorum eğer bir ps3 alırsam belki günde 1-2 saat oynar sıkılırım sonra ders çalışma isteği doğar çünkü oyun aşkım yok, bir yandada bu defa ona bağlanır mıyım korkusu var eğer ps3 almazsam v.g yapıyorum onun için protein tozu falan alayım diyorum sizce ne yapsam? şimdi protein tozu falanda çözüm değil ders çalışmayı sevmiyorum acaba ps3 alıp oynayıp sıkılmalıyım?

biraz saçma sapan oldu ama cevap yazan olursa derdimi daha iyi anlatırım şimdiden sağolun...

• yukarı
  • bende sevmiyorum.. bunun bi çözümü yok bence.. çünkü üni 2. sınıftayım ve halen çalışmıyorum..
  • ne olacak bu halim ps3 alırsam bu defa ona kafayı takarım diye korkuyorum bir yandan da 1-2 saat oynar sıkılır ders çalışırım diyorum yada ödül koyar ödev yaparsam oynarım gibi birşey mi yapsam?
  • Bende sevmiyorum.Yani tarih,coğrafya falan çalışmayı severim ama diğerlerini sevmiyorum.Lise 2 tm sınıfındayım.
  • Sana tavsiyem ps3 unut gitsin. Sakın alma onun yeırne paranı bırıktırmeye devam et. Ders calısma konusuna gelırsek herseyı bır duzene sok ve kendını sartlandır. Asla yapıcam dedıgın seyı aksatma . Ve munkunse okuldan gelınce bılgısayarı acma hatta cafe fılan varsa gıt otur bır şey iç ve tekrar fılan yap. Eve gelince istek olmuyor genelde ve bılgısayar oldugu ıcın baya zor oluyor .
  • Kardeş kim sever sence ders çalışmayı ? "geçicem hepinizi geçicem derslerde birinci olucam gözlüklerim ve sivilcelerim ile" bu tarz takılan tipler harıl harıl ders çalışır.Ben de sevmem hatta nefret ederim ama yapacak bir şey var mı ? Yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 4 Ekim 2011; 17:55:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

ne olacak bu halim ps3 alırsam bu defa ona kafayı takarım diye korkuyorum bir yandan da 1-2 saat oynar sıkılır ders çalışırım diyorum yada ödül koyar ödev yaparsam oynarım gibi birşey mi yapsam?

bu dediğine sen inanıyormusun:) ben ders çalışmak için eve ps3 alsam sınıfta kalırım be:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 4 Ekim 2011; 17:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Sana tavsiyem ps3 unut gitsin. Sakın alma onun yeırne paranı bırıktırmeye devam et. Ders calısma konusuna gelırsek herseyı bır duzene sok ve kendını sartlandır. Asla yapıcam dedıgın seyı aksatma . Ve munkunse okuldan gelınce bılgısayarı acma hatta cafe fılan varsa gıt otur bır şey iç ve tekrar fılan yap. Eve gelince istek olmuyor genelde ve bılgısayar oldugu ıcın baya zor oluyor .

genelde yapmam gerekenleri yaparım ama buna + lar eklemiyorum bilemiyorum bir isteksizlik var pc kapalı olsada bir süre sonra açıyorum şaştım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Sana tavsiyem ps3 unut gitsin. Sakın alma onun yeırne paranı bırıktırmeye devam et. Ders calısma konusuna gelırsek herseyı bır duzene sok ve kendını sartlandır. Asla yapıcam dedıgın seyı aksatma . Ve munkunse okuldan gelınce bılgısayarı acma hatta cafe fılan varsa gıt otur bır şey iç ve tekrar fılan yap. Eve gelince istek olmuyor genelde ve bılgısayar oldugu ıcın baya zor oluyor .

genelde yapmam gerekenleri yaparım ama buna + lar eklemiyorum bilemiyorum bir isteksizlik var pc kapalı olsada bir süre sonra açıyorum şaştım kaldım.

Aslında heves almakta cok onemlı . Mesala yazı hep bılgısayar basında gecırdım suanda bilgisyarda sıkılıyorum :) Aslında işe başlamak çok onemlı şuanda mesala kapat bılgısyarı ders calısmaya basla başlarda sıkıcı olur ama sonra alısırsın.

• Kardeş bu seferde ona kafayı takarım diye düşünüp kendine güvenemiyosan ben hiç alma derim.. Kendini biraz zorlamaya bak madem derslerin iyi, liseyi iyi bi dereceyle bitirmeye bak. Bende lisedeyim bende senin gibi düşünüyodum ama ufak ufak başladım çalışmaya, düzenli olarak tekrar yapıp tst çözersen emin ol zevkli bi hal alıyo. :)
  • @RiverStyx öyle tipler var bizim okulda ben öyle değilimdir genelde içimde en iyi olma hissi vardır ama oturup çalışmam bunu herkesin severek yaptığınıda sanmıyorum zaten ama belki önerileri olanlar vardır diye sordum

@oRHaN07 ben genelde dediğim gibi oyun hastası değilim şöyle örnek vereyim mesela bilgisayarda oyun açsam şu an örnek counter bunu 1 saat oynarım en fazla sonra geceye kadar pc aklıma gelmez, ama nette şunu oku bunu oku buna yorum yaz vakit geçiyor belki ps3 olursa(pcm oyun kaldırmıyor) oynar oynar sıkılırım yada derim ki 2 saat dersten sonra 1 saat oynarım sonra biraz daha ne bileyim denemek bedava ama sonra aşık olursam diye de korkuyorum
  • bende sevmiyorum. pc başında iyi ama önüme kitabı açınca sanki 1 aydır uyumuyormuşum gibi bi uyku bastırıyor için sıkılıyor.
  • @Ne[F]reT bende yazı başında geçirdim ama bir 5 sene daha geçiririm işte sıkılamıyorum sorunum o.

@mert8396 hiç çalışmıyorum değilim 1 saat falan yapıyorum ama feci sıkılıyorum ondan sonra hiç isteğim kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

bende sevmiyorum. pc başında iyi ama önüme kitabı açınca sanki 1 aydır uyumuyormuşum gibi bi uyku bastırıyor için sıkılıyor.

aynen ya:D normalde 3 e kadar otururum:D sınav haftası 10 da uykum geliyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

bende sevmiyorum. pc başında iyi ama önüme kitabı açınca sanki 1 aydır uyumuyormuşum gibi bi uyku bastırıyor için sıkılıyor.

aynen ya:D normalde 3 e kadar otururum:D sınav haftası 10 da uykum geliyor:D

bende ders çalışacaksam 7-24 uyku var
  • Ah şu liseliler yok mu Masa başında saatlerce oturup,tıpkı bir süs bitkisi gibi...ders çalışmayı kim sever ki Zaten toplumun %80 i ya ezberci olarak bitiriyor liseyi ya da kopya ile.Üniversite de desen vizelere son 2-3 gün kala sıkı bir çalışma ondan sonra yatışa devam
  • çıkamadım işin içinden, dertliyim.
  • Bende matematik,biyoloji,kimya,tarih severek çalışırım. Diğer derslere gıcık olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 4 Ekim 2011; 18:08:24 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 2 Mayıs 2013; 8:25:45 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.