Şimdi Ara

Ders çalışmaya vakit bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışmaya adam akıllı vakit bulamıyorum. Sabah dershane oluyor 1.30da evde oluyorum, o saatten sonra dibimizdeki inşaat demir falan kesiyor kafa kalmıyor. Akşam vakti gelince tüm ev ahalisi ses yapıyor, saat 10-11 gibi anca sessiz sakin ortam yakalıyorum o saatlerde de uykum gelmiş oluyor. Cuma bir sonraki gün erken kalkma sorunum yok diye öğlen uyuyup akşam vakti çalışabiliyorum ama yetmiyor zaten. Ne yapayım yani ne tavsiye edersiniz?

• Yukarı. Bu arada işlem ameleliği yaptırtmayacak ama düşündürecek matematik soruları olan bir soru bankası önerebilir misiniz? Özgün soruları olan
  • kardes dersaneden gelince direk yat gece çalışırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından günlük tekrarını yapmalısın, sanırım Fem'e gidiyorsun benim gibi. Dersten sonra kalamıyorum ben de çok başım ağırıyor. Evde akşama doğru matematik çözüyorum.

Sırf bu yüzden GDS'de matematik süper geldi fakat fende batırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

En azından günlük tekrarını yapmalısın, sanırım Fem'e gidiyorsun benim gibi. Dersten sonra kalamıyorum ben de çok başım ağırıyor. Evde akşama doğru matematik çözüyorum.

bu gds nedir herkes gds gds diyor ama hazır konu sakinken sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

En azından günlük tekrarını yapmalısın, sanırım Fem'e gidiyorsun benim gibi. Dersten sonra kalamıyorum ben de çok başım ağırıyor. Evde akşama doğru matematik çözüyorum.

bu gds nedir herkes gds gds diyor ama hazır konu sakinken sorayım

Fem'de bugün olan deneme sınavı hocam. Önemli bir sınav değil sadece sınıfları belirleme yönü var o yüzden bu kadar popüler

• Femde değilim, günlük tekrar olayını test çözerek yapıyorum. Konu tekrarı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.