Şimdi Ara

Ders çalışmaya nasıl alışırız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimden gelen her şeyi yapıyroum bakın masamı ışık alan biyere çektim odamı tertemiz yaptım duvardaki bütün poster tablo vs dikkat dağıtacak her şeyi kaldırdım bütün gerekli malzemeleri aldım ama masaya oturunca en fazla 20. Dakkada oflayıp pufluyorum her yerime ağrımaya başlıyo bi anda uykum geliyo tuvalettim geliyo asla odaklanamiyorum mesela en basitinden bi paragrafı okurken sonuna gelene kadar başını unutuyorum sürekli hayal kuruyorum ama gerçekleştirmek için bişey yapmıyorum çok sıkıldım bu durumdan nasıl ders çalışmaya alışırım ? Şimdiden teşekküler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çalışarak

• nokta.
  • en sevdigin dersten başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masanı ışık alan yere çekmen, odanı temiz yapman, odanda poster bulunmasıyla alakası olduğunu düşünüyor musun? şuan bünyen alışık değil çalışmaya. her gün o masaya oturup kendini zorlayacaksın, aradan 1 hafta geçikten sonra otomatik olarak o masada bulacaksın kendini. alışman lazım, alışmak için de bıkmadan ve usanmadan o masaya oturacaksın, başka yolu yok.
  • Motivasyonunu arttırmalısın bence. Bunun için de deli gibi istediğin bi hedefin olmalı.

• Bunun temizlikle, posterle falan alakası yok, ben yarınlar yokmuş gibi çalışmazsam hiçbir şey elde edemeyeceğimi bildiğim için oturduğum gibi çalışıyorum, sen de bunun farkına var; şu an bile millet çılgınlar gibi ders çalışıyor, sen bu konuyu açarken bile 10 binden fazla soru çözüldü, yani bahane üretmeyi bırak, otur dersine odaklan, temizlik poster gibi şeyler kafayı takacak bir şey aradığın, tamamen derse odaklanmadığın için dikkatini dağıtıyor, derse odaklanmazsan istersen ormanda çalış bu sefer uçan kuşları, ağaç kökünü falan kafaya takarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.