Şimdi Ara

Ders Çalışmaya Başlayamıyorum! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Benim sorunum şu. Ders çalışmaya başlayamıyorum. Bir günüm şöyle: Kalkıyorum okula gidiyorum gelir gelmez bilgisayar açıyorum uyuyana kadar bilgisayar. Okulda hep eve gidince fena yardırcam full ders çalışçam bilgisayar açmayacağım diyorum eve geliyorum gelir gelmez bilgisayar. Artık kurtulamıyorum. İyi bir anadolu lisesine gidiyorum. Sınavlardan hep önceki günü çalışarak(yine gelir gelmez pc. yatmadan 1-2 saat önce çalışıyorum. Genelde geceliyorum) iyi alıyorum. 1. dönem böyle takdir aldım ama böyle yürümeyeceğinin farkındayım. Çekirge hesabı. Nasıl ders çalışmaya başlamalıyım? Nasıl ders çalışırım? Bilerek buraya açtım çünkü buradaki herkes ders çalışıyordur malum LYS. Elbet durumu benim gibi olan biri vardır. Şimdiden çok teşekkürler.

Not: 9. Sınıfım.

• 9da senın dedıgın gıbı calıssaydım suan boğaziçi ee'deydim

Not ; Ciddiyim
  • Pcyi hemen birakamazsin, yavas yavas birak daha zamanin var. Bende knight hastasiydim, en son kafam bi esti her seyi sattim, evden pcyi kaldirttim. İlk zamanlar zor olur ama ders calisirsan en azindan vicdanin rahatlar. Hem 9. siniftasin. Mutlaka kendine zaman ayir, 2 3 sene sonra cok arayacaksin bu zamanlari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarkuveyt

Pcyi hemen birakamazsin, yavas yavas birak daha zamanin var. Bende knight hastasiydim, en son kafam bi esti her seyi sattim, evden pcyi kaldirttim. İlk zamanlar zor olur ama ders calisirsan en azindan vicdanin rahatlar. Hem 9. siniftasin. Mutlaka kendine zaman ayir, 2 3 sene sonra cok arayacaksin bu zamanlari.

Bilgisayarı kaldıramam. Çünkü tek kullanan ben değilim ailede malesef. Program hazırlıyorum hazırladığım program 1 gün uygulanıyor 2. günü yine bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

9da senın dedıgın gıbı calıssaydım suan boğaziçi ee'deydim

Not ; Ciddiyim

Şuan neredesiniz? Veya hedefiniz neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Pcyi hemen birakamazsin, yavas yavas birak daha zamanin var. Bende knight hastasiydim, en son kafam bi esti her seyi sattim, evden pcyi kaldirttim. İlk zamanlar zor olur ama ders calisirsan en azindan vicdanin rahatlar. Hem 9. siniftasin. Mutlaka kendine zaman ayir, 2 3 sene sonra cok arayacaksin bu zamanlari.

Bilgisayarı kaldıramam. Çünkü tek kullanan ben değilim ailede malesef. Program hazırlıyorum hazırladığım program 1 gün uygulanıyor 2. günü yine bilgisayar.

Dostum, robot degiliz sonucta. Her gun bir olmaz. Gunluk tekrar yap, dersleri iyi dinle ( 12 de yararini cok goreceksin ) akabinde elindeki sorulari coz yeterli. Her sene temponu artirirsin merak etme. Pc kullanman icin sinir koy kendine atiyorum su kadar soru cozdukten sonra oynayacagim diye. Odul sistemi yani. Bu sekilde gidersen, istedigin bolum gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Dostum, robot degiliz sonucta. Her gun bir olmaz. Gunluk tekrar yap, dersleri iyi dinle ( 12 de yararini cok goreceksin ) akabinde elindeki sorulari coz yeterli. Her sene temponu artirirsin merak etme. Pc kullanman icin sinir koy kendine atiyorum su kadar soru cozdukten sonra oynayacagim diye. Odul sistemi yani. Bu sekilde gidersen, istedigin bolum gelir.

Benim programlara uymadan genel sıkıntım var hocam Ama yapmaya çalışacağım bu dediklerinizi. Çok teşekkürler. Sınavda başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇALIŞMAYA BAŞLAYAMIYORUM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece son sene calıstm ygs 5 8800 hedef boun sıyasal
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Hocam pm atabilir misin bi sorum var da.

• Olum çok salmadan kafana göre takıl , 11de basla adam akıllı.sonra cabuk bıkarsın asıl maratonda geri kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

sadece son sene calıstm ygs 5 8800 hedef boun sıyasal

İnşallah istediğiniz yeri kazanırsınız. Başarılar
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90783638

Şu konu size yardımcı olur belki çok güzel nasihatler var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90783638

Şu konu size yardımcı olur belki çok güzel nasihatler var :)

Teşekkürler hocam
  • la git oyun oyna sabahla film izle 9da dh ygs kısmında ne işin var burada takılırsan lise hayatın biter söyliyim :D simdiden takidr almaya devam et son gece yada son saat alıyorsan sıkıntı yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.