Şimdi Ara

Ders Çalışma ve Motivasyon Konusu (Yardımlaşma, sohbet, destek vs. ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
16
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Boeing*

Bende sıkılma az oluyor .. Okul puanım gerçekten çok düşük gelecek , bayaaa geri atabilir ..Moralim bozulup ders çalışasım gelmiyor

Benim de büyük ihtimal geri atıcak ama çalışmak gerekiyor bende öyle diyordum ama çalışmayınca zaten geri atıcak bi de çalışmazsan çok zor o yüzden çalışıyorum.
  • netletrim çok kötü 65 amacım mate 20 türkçeden 35 net yapıp 350 almak ama 270 lerde sürünüyorum bazen sizin dediğiniz gibi çok çalışıyorum bazen kitabın yüzüne bile bakmıyorum moralmen çöküyorum o zaman boşu boşuna çalışıyorum düşüncesi oluşuyor bende bugün edebiysat denemesi oldul 38 doğru 14 yanlış amacım 50 net lyse kadar sonuna kadar hukuk istiyorum ama mat yerlerde bazen yapıcam diye düşünüp hırslanıyorum bazende tamamen bırakasım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 11 Aralık 2012; 19:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masidar

quote:

Orijinalden alıntı: Live_Soccer

11.sınıfım hedefim büyük ama ders çalışamıyorum.16:30'da eve geliyorum mesela direk pcyi açıyorum face oradan donanımhaber 2 saat takılıyorum. Herhangi bir oyun yok mesela bilgisayarımda. Sonra 18:30-19:00 arası tv izliyorum 7'de yemek filan yiyoruz. tv izliyorum yine 8:30'a kadar filan sonra çay içiyoruz 10:30'ta filan uyuyorum.Nasıl geçiyor o kadar saat anlamıyorum.Yarın çalışacağım diyorum ama dönem bitecek hala sınav öncesi hariç hiç çalışmadım.Ne yapmalıyım dostlar ?

Öncelikle çok erken uyuyorsun onu söyliyeyim biraz geç uyumaya alış.en az saat 12 ye kadar uyanık kal.Bu pc veya tv izleme işinide bu geç saatlerde yapabilirsin.Örneğin normalde 10:30 da uyuyorsan o saate kadar ders çalış,yemek ye 10:30 dan sonra pc'ye takıl tv izle.
    Bu kadar erken uyursan seneyede sorun yaşarsın uykusuz kalman gerekecek.5-6 saat uyku neyine yetmiyor.
    Birde çay içerkende ders çalışabilirsin.Çay içmek ders çalışmanı engelleyecek birşey değil.

11.sınıfsın çok fazla kafa patlatmana gerek yok ama bir düzen oturt alışkanlık olsun.
    eğer sayısalcıysan fen 1. bölümü bitirirsen sana büyük fayda sağlar zaten fizik dışında zor konu pek yok kimya-1 biy-1 kolay konular hep kendin internetten çalışarak da yapabilirsin.

12'de uyursam 7 saat uyumuş olurum(yeter yani) geç yatmayı deniyeceğim.Hedef belirledim artık zaten 16:30-18:30 arası ders sonra 1-1.5 saat yemek çay filan sonra yine ders çalışacağım

• Ana mesaj güncellendi.
  • Şu an moralim 0 bir hedeflediğim yere bakıyorum sonra orayı hedefleyenlerin netlerine bakıyorum sonra kendi netlerime bakıyorum gerçekten içler acınası haldeyim şimdi çalışıyo olmam lazım ama çalışamıyorum ağlamak istiyorum desem yeridir bu yazıyıda zor yazdım zaten ne yapacağımı bilmiyorum..
  • Meslek lisesi mezunuyum, bu yıl ikinci kez sınava gireceğim. İstanbul üniversitesi psikoloji bölümü istiyorum. Korkularım endişelerim var sınav için şu an çok yetersizim ve son 100 gün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

11.sinifim
    Okuldan gelip 4 te yatıyorum 6 da kalkıp hemen derse oturuyorum. 2 saat kadar calisiyorum mola verip ygs yapıyorum zaman baya artıyor 11.sinif konularına tekrar bakıyorum yazılılara calisiyorum.
    İzlediğim yol dogru mu ?
    Hedef: Sabancı Üniversitesi bilgisayar muhendisligi .

ee doğru yolda mısın hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

quote:

11.sinifim
    Okuldan gelip 4 te yatıyorum 6 da kalkıp hemen derse oturuyorum. 2 saat kadar calisiyorum mola verip ygs yapıyorum zaman baya artıyor 11.sinif konularına tekrar bakıyorum yazılılara calisiyorum.
    İzlediğim yol dogru mu ?

Pm atsana arkadaşım niye uplıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

quote:

11.sinifim
    İzlediğim yol dogru mu ?

Evet hiç şaşmadım

• Son video güzel daha önce çok kez izlemiştim

• Bu başlığı canlı tutalım

• Güncel

• Nerden başlayacağımı bilmiyordum gençler yardıma ihtiyacım var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.