Şimdi Ara

Ders çalışma isteğim gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
5
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: majestic38

Hayatın boyunca her sözünle dalga geçecek insanlar olucak onların sana emir veren olmasını istemiyosan çalışmaya başla

tamamen saçmalık. hayatta her şey ders ile olmuyor. bizim sınıftaki malları görünce okumanın değil kendini geliştirmenin önemli olduğunu bir kez daha hatta on kez daha yüzüne yüzüne çarparlar adama böyle bakarsın etrafına aval aval.. adam olmak için ders çalışmak gerekmiyor.
  • Sen kendi dünyanda takıl dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

maalesef bazen geç oluyor hocam bir şeyleri değiştirmek için

ama şuanki okulun da iyi bölümünde,ortaokul türkçe hocam da oradan mezundu

bakalım hocam hayırlısı.
  • sağlık olsun bu kadarmış
  • Topla kendini bence.Okul başlamadan kendini bir disipline sok... Ama çokta yüklenmeden eğer şimdi canın sıkılırda çalışmazsan konu kaybedersin konu kaybettiğinde birikir daha fazla yük olur sonra da toparlayamaz hale gelirsin.Benim hatalarımdan biri buydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunalunaluna -- 29 Ağustos 2013; 0:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunalunaluna

Topla kendini bence.Okul başlamadan kendini bir disipline sok... Ama çokta yüklenmeden eğer şimdi canın sıkılırda çalışmazsan konu kaybedersin konu kaybettiğinde birikir daha fazla yük olur sonra da toparlayamaz hale gelirsin.Benim hatalarımdan biri buydu...

Kesinlikle.
  • 1 gün net ara ver hiçbişey yapma ders adına hatta bu süreyi uzatabilrsin bile 2-3 güne kadar
  • Kendine sürekli tekrar et mesela ''Cuma günü saat 1 de ders çalışacağım'' diye. Ben öyle çözdüm bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

quote:

Hayatın boyunca her sözünle dalga geçecek insanlar olucak onların sana emir veren olmasını istemiyosan çalışmaya başla

tamamen saçmalık. hayatta her şey ders ile olmuyor. bizim sınıftaki malları görünce okumanın değil kendini geliştirmenin önemli olduğunu bir kez daha hatta on kez daha yüzüne yüzüne çarparlar adama böyle bakarsın etrafına aval aval.. adam olmak için ders çalışmak gerekmiyor.

aynen hocam +855985987

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Kendine sürekli tekrar et mesela ''Cuma günü saat 1 de ders çalışacağım'' diye. Ben öyle çözdüm bu sorunu.

gerçekten işe yarıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

iyi güldürdün,ressam gibi oturup bekle ilham gelir belki

hocam sen çalışma hevesinin azaldığı zamanlarda neler yapıyordun

sınavın anlamını kafamda tam olarak oturtmuştum.ders çalışmaya ders çalışmak olarak bakmıyordum,yapılması gereken bir şeydi o kadar.benim de kitabı fırlatmak istediğim oldu zaman zaman.
    ama hep hayatımın geri kalanını şekillendirmek,30 sene sonra pişman olmamak için o anlarda bile kendimi ikna edip çalıştım

ygs den 2 gün sonra ders çalışabildim.şimdi düşününce o kadar kısa sürede toparlanmam mucize gibi bir şey geliyor(sosyali 2 dk ile yetiştiremedim ona pek aldırmadım ama fenden 4y fazladan geldi sebebini bilmiyorum hala ,optikte yanlış yapmışım baktım ama hala şuan bile inanamıyorum,yıkılmıştım sonuç sayfasını görünce).

motivasyon işte böyle durumlardan sonra çoğu kişi bırakacakken en kısa sürede toparlanıp devam etmektir.yoksa her gün ders çalışmak için motivasyona ihtiyacı olanlar hedefine zaten yeterince inanmıyordur.

Sen hangi ünidesin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

iyi güldürdün,ressam gibi oturup bekle ilham gelir belki

hocam sen çalışma hevesinin azaldığı zamanlarda neler yapıyordun

sınavın anlamını kafamda tam olarak oturtmuştum.ders çalışmaya ders çalışmak olarak bakmıyordum,yapılması gereken bir şeydi o kadar.benim de kitabı fırlatmak istediğim oldu zaman zaman.
    ama hep hayatımın geri kalanını şekillendirmek,30 sene sonra pişman olmamak için o anlarda bile kendimi ikna edip çalıştım

ygs den 2 gün sonra ders çalışabildim.şimdi düşününce o kadar kısa sürede toparlanmam mucize gibi bir şey geliyor(sosyali 2 dk ile yetiştiremedim ona pek aldırmadım ama fenden 4y fazladan geldi sebebini bilmiyorum hala ,optikte yanlış yapmışım baktım ama hala şuan bile inanamıyorum,yıkılmıştım sonuç sayfasını görünce).

motivasyon işte böyle durumlardan sonra çoğu kişi bırakacakken en kısa sürede toparlanıp devam etmektir.yoksa her gün ders çalışmak için motivasyona ihtiyacı olanlar hedefine zaten yeterince inanmıyordur.

Sen hangi ünidesin hocam

itü(makina)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.