Şimdi Ara

Ders çalışma isteği nasıl gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
10.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir haftadir ygs-lys için ders çalışcam diyorum adam gibi çalişamiyorum hemen sıkıntı basıyor ders çalışma için taktiğiniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle bir amacın olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

öncelikle bir amacın olacak.

Amaç varda hocam ilham gelmiyor neden se :(

• okumazsan benim gibi sürünürsün
  • kötü bir sınav sonucu aldığını ve arkadaşların ünideyken senin dershane köşelerinde takıldığını düşün gelir
  • Ahanda ben.

• biraz konu çalış. önce kendini zorla. sonra konuyu öğrendikçe her şey kolaylaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de gelmiyordu geçen sene, şimdi hiç zorlama biraz tatil yap ama aklında hep derse başlayacağım olsun, yavaştan başla çalışmaya günde yarım saaten başla ama her gün bak biraz sonra arttır, gerisi gelir
  • 2 günde 700 mat çözdüm beynim aktı

• Gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

biraz konu çalış. önce kendini zorla. sonra konuyu öğrendikçe her şey kolaylaşır.

Hocam çalışmayıncada konular çok yabancı geliyor yine aynı yola çıkıyor

• yürüyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

biraz konu çalış. önce kendini zorla. sonra konuyu öğrendikçe her şey kolaylaşır.

konu anlatımıyla başla işte. dersaneye falan gidiyorsan hocaların peşini bırakma. kolaydan zora doğru git işte.
  • ben de yarın başlıyorum çalışmaya. birden yardıracam. günde 4 saat
  • Malzemeler

1 ayva

2 diş karanfil

4 su bardağı su

1 çay bardağı şeker

Sert çekirdek yatağını çıkarın. 1-2 santim eninde küp küp doğrayın. Çekirdeklerini ayıklayın. Küçük bir parça tülbendin içine ayva çekirdeklerini ve karasnfili koyun. Tülbendi bohçalayıp pamuklu bir iple bağlayın. Ayvaları 4 su bardağı su, ayva kabuğu ve hazırladığınız bohça ile birlikte tencereye koyun. Ayva yumuşayana kadar, yaklaşık 15 dakika kısık ateşte pişirin. Şekerini ilave edin. Hayırlı Olsun
  • quote:

quote:

quote:

konu anlatımıyla başla işte. dersaneye falan gidiyorsan hocaların peşini bırakma. kolaydan zora doğru git işte.

Tamamda hocam ne için gerekli bu

• daha önünde 8 ay var ne çalşması git tatile kışın başlarsn :D HA BİDE O GÜNDE 4 SAAT ÇALŞCAM AYAKLARI MAX 2 HAFTA SÜRER
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamda hocam ne için gerekli bu

konuların yabancı gelmemesi için. çalışıp anladıkça, soru çözebildikçe çözme isteğin artacaktır.

• Azim ve disiplin kendine demelisin bugün 100 soru çözmeden uyumayacağım yarın 200 misyon acı ve zaferin tatlı kokusu çalışmadan kalıcı kazanç elde edemezsin zaten bir kere başarının tadını alırsan bidaha vaz geçemezsin

not: ben hiç alamadım :( aylağım benim gibi yapmayın

• Daha şimdiden sıkılıyorsan ilerleyen zamanlarda durum vahim. İstemeye istemeye çalışmak zorundasın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.