Şimdi Ara

Ders Çalışma Günlüğüm (Her Zaman Güncel Kalacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedeflerim yolunda aldığım yolu gözlemleyebilmek için bu konuyu açmış bulunuyorum. Forumda beni sevmeyen çok arkadaşın olduğunu da biliyorum saygı duyarım ama o arkadaşlardan ricam gelip burada beğeni almak adına saçma sapan şeyler yazmayın.Başka konularda yazarsınız.

Konuyu açma tarihim 16.04.2018
    -16.04.2018 :

-07.07.2018
    Ya Allah Bismillah
    Ceyhun yavuz dik üçgen bitti ve açıortay kilit taşının bir kısmı bitirildi.Kenan karadan dik üçgen dinlenildi.Yüzdeyüz problemler 2 kitabından işçi havuz problemleri kkt ye kadar bitirildi.

-08.07.2018
    İlginç bir şekilde rüyada sınava girdiğimi gördüm sınava herkes kolay diyordu.Ben kaydırma yapmıştım. Sürem yetmemişti cevap kağıdınıda kontrol edemedim.Hâlâ etkisindeyim.Ama işin iyi yanı 2.teogtan önce de böyle bir rüya görmüştüm ve 2.teogum 3 yanlış tekti.
    Ceyhun yavuz kilit taşı açıortayın kalan kısmı bitirildi.Kenan karadan açıortay izlendi.Ceyhun yavuz kenarortay kilit taşı serisine giriş yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 8 Temmuz 2018; 17:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleyecem yarin itibariyle devamını getirecem.

• Onrtmz kullanıcısına yanıt

• Hocam matematik ve geometri için ne önerirsiniz bana ?

Geometri için Ceyhun hocadan ve kenan karadan temeli atıyorum şuanda onlar bitince birey b gelişim, fem beyaz kapak ve zafer geometrinin üçgenler kısmını bitirmeyi planlıyorum. Sizce doğru ilerliyor muyum?

Matematik için de elimde bir kaç farklı ablamdan kalan soru bankaları var.Hepside eski sistem ve yıpranmış soru bankaları.Fem simetri , körfez,maltepe, zirve, karekok var.

Logaritma konusunu içim rahat etsin diye bu kaynaklarin hepsinden bitirdim ama gordumki bir sure sonra sorular kendi içinde tekrar ediyor ,cok zaman aliyor ve hic bir kitapta karekök kadar iyi değil. Ama tek bir kaynak cozsemde içim rahat etmeyecek.Konuyu ilk öğrendiğinde su kaynakları çöz bitince de karekök le kapanışı yap dediğiniz kaynak var mı?

Hocam genel olarak tecrubelerinizi benimle paylaşır misiniz?

@K.Dot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 8 Temmuz 2018; 18:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Hocam matematik ve geometri için ne önerirsiniz bana ?

Geometri için Ceyhun hocadan ve kenan karadan temeli atıyorum şuanda onlar bitince birey b gelişim, fem beyaz kapak ve zafer geometrinin üçgenler kısmını bitirmeyi planlıyorum. Sizce doğru ilerliyor muyum?

Matematik için de elimde bir kaç farklı ablamdan kalan soru bankaları var.Hepside eski sistem ve yıpranmış soru bankaları.Fem simetri , körfez,maltepe, zirve, karekok var.

Logaritma konusunu içim rahat etsin diye bu kaynaklarin hepsinden bitirdim ama gordumki bir sure sonra sorular kendi içinde tekrar ediyor ,cok zaman aliyor ve hic bir kitapta karekök kadar iyi değil. Ama tek bir kaynak cozsemde içim rahat etmeyecek.Konuyu ilk öğrendiğinde su kaynakları çöz bitince de karekök le kapanışı yap dediğiniz kaynak var mı?

@K.Dot
    Hocam ben nacizane tavsiye vereyim körfez,fem vs artık bunlar yeni soru tiplerine hazırlayacak kitaplar değil büyük zaman kaybı olur.
    Yeni nesil soru banklarına yönelmeni tavsiye ederim

• Sonuçlar açıklanmadan mezuna mı kaldınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Hocam matematik ve geometri için ne önerirsiniz bana ?

@K.Dot
    Geometri birey b den sonra acil çöz, diğerlerine gerek yok. Sadece karekök yeterli olur, yanında endemik çözebilirsin. Zaten türev integral için fasikül alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 ye geçtim :)

• @William F. Buckley Jr.

@K.Dot

İkinize de tesekkur ederim hocam.Karekökü baştan sona bitirdikten sonra başka bir kaynağa geçiş yapsam sıkıntı olur mu?

Şuan da imkânım kısıtlı yazın sonuna kadar çalışıp kitap parasını çıkartırım.O zaman alsam karekökten sonra tekrar niteliğinde cozsem olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.