Şimdi Ara

Ders çalışma günlüğü (TM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok iddialı olmasın dedim. Bir şeyden vazgeçtiğim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı Allah’tan.

• Hocam durumlar nasıl geldiğinde bi haberdar et bizi
  • Up

• Konuyu edilemeyeceğim artık. Bir Aydan sonra gerek yok bence

Ama durumu yazayım yine. En başta geometrim sıfırdı. Sonunda karekok lys geometri çözebilecek seviyeye çıktım. Geçen hafta o kitaba başladım. Çok geç oldu diyebilirsin ama çözmesem de icimde kalırdı. Üstüne o kitap baya geliştiriyor o da var.

Onun haricinde mat 2 ve Türkçe de ilerleme kaydettim. Tyt deki sure sıkıntımı astım. Edebiyatta falan ise pek bir şey yapmadım. O yüzden hedefime hala uzağım :(

Bakalım ne olacak artık

Netler ne durumda hocam

• hoist H kullanıcısına yanıt
    Tyt çok değişiyor. Genelde 90 civarı. Ama zorluğa bağlı düşüp artıyor işte :(

Ayt'yi hiç sorma. Edebiyat beni mahvediyor :( Mayıs ayına bıraktım kendisini. Bakalım ne olacak :(

Ayt mat iyiyse sen diğerini halledersin sakın ümitsizliğe kapılma seneye Sabancı'dasın

• hoist H kullanıcısına yanıt
    İyi sayılır. Umarım hallederim. Umarım sen de istediğin yere gidebilirsin

• sabanciya gidiyor musun hocam

• Sonraları çok boşladım. Yani bu sene zor sanırım :(

• Sonuç ne hocam?
  • Sabancı gelmedi hocam, ben de TM'den tercih yapmak istemedim. Odtü Tarih yazdım o yüzden.

Hayırlısı olsun hocam. Ben de boğaziçi tarih istiyordum ancak işsiz kalma korkusu fikrimi değiştirdi maalesef. Hala ara ara gidip geliyorum ama akademideki yolsuzlukları görünce ümitsizliğe kapılmamak zor. Nasıl gidiyor bölüm, memnun musunuz?
  • Akademideki yolsuzluklar, saçma sapan üniversiteler için geçerli. Boğaziçi, Odtü vs. yerlerden çok kötü bir şekilde mezun olmadığınız müddetçe sorun yaşamazsınız. Kaldı ki akademisyenlik haricinde işler de bulunabiliyor. Odtü'de topluluklar sağ olsun, çok fazla mezun ile tanıştım. Oradan biliyorum. Gerçekten istiyorsanız, bir daha düşünün bence.

Her şey güzel gidiyordu, taa ki Corona'ya kadar. O hiç hoş olmadı. :D

Hocam gerçekten istiyor muyum, onu da bilmiyorum. Hoşuma gidiyor ilgilenmek ama bir ömür boyu iş olarak bunu yapabilir miyim bilmiyorum şahsen. Topluluklarla şimdiden tanışsam belki daha net oturur kafamda. O

Olsun hocam, kitap okumaya vakit bulmuşsunuzdur, tarihçiler içten içe sevinmiştir diye düşünüyorum :D
  • Tarih okuduktan sonra tarihçi olmak zorunda da değilsiniz. Bölümde farklı alanlardan ders alarak veya çap yaparak veya bunların hiçbirini yapmadan farklı alanlara da kayabilirsiniz. İkna etmeye çalışmıyorum, seçim sizin tabii, sadece aklınızda bulunsun. :)

Sevinen var, fakat genelde insanlar benim gibi düşünüyor. Kampüs hem daha eğlenceli, hem orada zaman çok daha verimli geçiyor. Bir sürü planı falan da iptal etmek zorunda kaldım, benim açımdan pek iyi olmadı yani.

Hocam sınav sonrası daha detaylı konuşmak isterim, ikna etmeye de çalışabilirsiniz sorun yok :)
    Katılıyorum, evde bir şeyleri planlayıp yapmak çok zor. Zaman fazla gibi gözüküyor ama verim alamıyoruz, bir an önce biter inşallah virüs
  • İnşallah. :)

İstediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz hocam. Yardımcı olmaya çalışırım yine.

Teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.