Şimdi Ara

Ders çalışma günlüğü (TM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle miymiş? Teşekkür ederim bilgi için. ÖSYM'nin sağı solu belli olmadığından ben yine bir iki soru işaretlerim sanırım. Sınav sistemini sene ortasında değiştiren ÖSYM bunu da yapar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obp 84 hocam malesef :(

Tam burslu girersen senelik ücret odemiyorsun. 4 kişilik yurt odası beleş. Bir de belli miktar cep harçlığı veriyor.

TM den veya mf den ilk 1000'e girip gelmişsen iki kişilik yurt odası beleş ve yine cep harçlığı.

Her girene geri almak üzere laptop veriyorlar bir de sanırım.

Ayrıca ilk sene iyi olduğun bir dersi anlatıp para kazanabiliyorsun.

Umarım Nicki yanlış hatırlamıyorumdur. Upower bizi daha iyi aydınlatabilir

• neinname kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk bine ya da iki bine girmek için nasıl bir net falan yapmamız lazım
  • Hocam yök atlas ve puangodan bakıp kafanda aşağı yukarı bir şey belirleyebilirsin. Benimde net olarak bir fikrim yok. Bunu bilmemiz de mümkün değil gibi. Anca tahmin edebiliriz.

ben de hep muhalefet oluyorum ama yanlışları düzeltiyorum aslında

cep harçlığı sadece 1k ya giren tam burslulara veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Jones -- 2 Mart 2018; 21:46:53 >
  • Sıkıntı yok hocam. En azından üniyi kazanırsam hayal kırıklığına uğramam

Öyle duymuştum sanki birinden. Ya ben yanlış hatırlıyorum ya söyleyen kişi yanlış biliyormuş :(

demek ki yanlış biliyorlarmış
    en iyisi elden gelenin en iyisini yapmak
  • Aynen :)

• Hocam 8 saatte sadece açı kenarı mı bitirdin? biraz yavaş değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam metin hocam videoları + açı yayınlarındaki acı kenar testleri + esen konu anlatımı açı kenarın bir kısmı ve konu anlatim kısmının çalışılması + Raunt yayınları üçgen karma testleri ( Karma derken bir o konudan bir bu konudan) bu da dört test falan vardı.

Aşırı yavaş değilim bence ama hızlı hiç değilim :(

Metin hocam açı kenarı 3 videoda anlatmış zaten. Neyse hocam yine de iyi

• Benim ilk zamanlarıma göre epey gelişme var aslında :( Eski Günlüğe bakarsan görebilirsin.

Seni biliyorum hocam. İstikrarı bozma. İyisin devam

• Teşekkür ederim hocam :)

• usta 1 günde bir dersi hunharca asılmak mı iyi yoksa dersleri bölmek mi

• ditrado kullanıcısına yanıt
    derslere bölmek ve böldüğün derslere hunharca asılmak iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Jones -- 2 Mart 2018; 23:59:53 >
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    Aslında o biraz senin kişiliğine bağlı. Hemen sıkılan biriysen bölmek daha iyi. Tam tersi ise bolmemek. Bir de bolmemenin söyle bir riski var. Bir dersten uzun süre uzak kalınca o dersi unutma riski doğuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Bu ceyhun bu kadar iyi mi ya ? Düz ceyhun konu anlatımı dimi hocam ? Türev ve integrali ne kadar sürede bitirdin onu da söylede iyice gaza geleyim

Bizim en büyük hatamız konuyu bilmememize rağmen günlere yaymamız. Konuyu öğreneceksen tek seferde konsantre olup soru çözmeyi de aynı güne sığdıracaksın. Çok ciddiyim geçen sene ilk kez parabollere bakıp bu ne lan derken trigonometride birim çembere bakıp bunda saplanır kalırım batarım diye düşünürken kendime çeki-düzen verip 1 haftada ölümüne mat2 temeli oluşturdum. Ben doğaçlama takıldım o sebeple tavsiye verip şöyle çalış demem bir işe yaramayacak ama 3. seneme kaldığım için geçen seneden tüm sözel temelim duruyor ve matematikte de sadece zor soru çözmem gerekiyor öyle diyim. Günde 4 saat ya da 6 saat çalışınca aldığım verim 0. Bir günde ya da hiç diye düşünüp hiç soru çözmeden sadece konu anlatımı üzerinde temel oluşturuyorum, uyumadan önce 300 soru kadar çözüyorum ve 1 günde 1 aylık konu bitiyor. Geriye kaliteli soru çözmek kalıyor.

aynen öyle. bir de şu var; bir derse her gün çalıştığında o ders pek sorun olmuyor. örneğin belli bir süre mat çalışmasan mat yetişmeyecek mi diye için içini yiyor. her gün bölerek çalışmak daha mantıklı bence. tabii bu bölme de günde 7 ders olmasın, max. 4 olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.