Şimdi Ara

Ders çalışma günlüğü (TM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unutmuşum biraz. Esenden bitirip dörtgenlere geçeceğim. Ondan sonra karekok seviyesine gelirim sanırım.

Bunu genel yazıyorum. Eseni ilk aldığım zaman dokunamıyordum bile. Çok ta sağlam denilemeyecek iki üç aylık çalışma sonucunda çözebiliyorum. Yani düşük yapıyorum diye çok üzülmeyin. Sağlam çalışırsanız her şey mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Bilgisayar istiyorum.

Hayırlısı olur inşAllah bende elektronik istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 2 Mart 2018; 12:10:41 >
  • Sabancının böyle bir imkan verdiğini biliyorumda sen FKB bilmeden neden müh. girmek istiyorsun onu anlamadım. Burda amaç ben diğer sayısallar kadar zeki değilim sayısalda onları geçemem bari TM den girip sabancı avantajını kullanıyım diyorsan bu seferde müh. okurken o insanlar karşısında gene zor duruma düşüceksin. Artık zamanı geçmiş tüm gücünle tm yardır ama izlediğin yolu hayatında izleme. Omuz omuza mücadeleden kaçınma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senben12 -- 2 Mart 2018; 14:27:29 >
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.

• senben12 S kullanıcısına yanıt
    Ygs kısmını biliyorum. Ygs fenim sıfır değil. Ayriyeten bazı lys konularını da biliyorum. Mezunum yani geçen sene çalışmıştım. Bu sene de başlarda fen çalıştım.

Hiç bilmesem bile Sabancıda ilk sene doğa Bilimleri adıyla sıfırdan fen dersleri veriyorlar. Sıfırdan başlayıp en sonunda lise seviyesinin çok üstüne çıkıyor.

Benim eşit ağırlığa geçmemin sebebi şuydu. Çalışmaya çok geç başladım. Çok çalışıyordum ama yetmeyeceğini biliyordum. Eski Günlüğe bakabilirsin. Ne kadar çalışırsam çalışayım en iyi mühendislik okullarından birine geçmemin imkanı yoktu. Böyle bir şey olduğunu görünce risk aldım ve eşit ağırlığa geçtim.

Baba parasıyla bilkente, sabanciya, koça girenler burslular karşısında ezik duruma düşmüyorlarsa, ben de düşmem diye düşünüyorum.

Ayrıca omuz omuza çarpışmaktan kaçmadım. Sadece çarpışmayı biraz erteledim. Üniversitede büyük çoğunluğunu geçmem gerekecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 10 Mart 2018; 9:1:26 >

• neinname kullanıcısına yanıt
    çıkar gölgesinde serinleyelim reis
  • hocam sabanci universitesinde herhangi bir bolumu kazanup bilgisayar muhendisligine geçebilir miyiz?

birde ilk 2 bine girmek gerekiyor sanirim dogru muyum?

• Eyvallah

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Taban sıralaması 2k işte. Yarı burslu falan da var ama onların sıralamasını bilmiyorum ben. İstediğin yerden girebilirsin ama tek bir şartı var.

Mf puanın Türkiye'deki en düşük bilgisayar mühendisliğinin taban puanınından daha yüksek olmalı.

Bu zaten basit iş. Matematiğin yanında fenden iki soru cozsen çok rahat o puan gelir.

fen cozmeyengerek yok ki hocam siirt bilgisayar 250 ile kapatmiş. aytde 35 matematik yaparsan ham 270 falan geliyor aytde. tyt de hesaba katarsak 330 340 mf puani gelir zaten. haksiz miyim?

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Ben fen çözmeyince mf puanı gelmiyor diye duymuştum. Emin değilim ama bundan.

Hocam trigo 1 haftada halledilir mi sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Hocam trigo 1 haftada halledilir mi sence ?

Ben cevap vereyim bitirilir. Ceyhun hoca'dan dinle. Ders notu sitesinde pdf formatında mevcut. Dikkat eksikliğim var diye yıllardır öğrenemediğim türev ve integral'i üşenmeden tam 3.5 saat anlatan gayet özverili bir adam. Tek derste öyle kavradım ki artık burada türev 2 ayda biter, integral 3 ayda biter diyenlere ötümle gülüyorum.

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Geometri bilgin iyiyse, denklem eşitsizlik falan biliyorsan halledebilirsin bence. Ama daha zaman varken konuya bir haftadan daha çok zaman ayırırsan daha kalıcı olur.

• veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    Bu ceyhun bu kadar iyi mi ya ? Düz ceyhun konu anlatımı dimi hocam ? Türev ve integrali ne kadar sürede bitirdin onu da söylede iyice gaza geleyim
    Hocam bilmiyorum valla. Benim mat-2 kısmını 1.5 ay civarında bitirmem lazım. Onun için sordum.
    Bir haftada halledilebilir. Bir buçuk iki ay diyenler falan epey abartıyor bence de.

coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    yeni sistemde fen çözmene gerek yok, otomatik oluşuyor diğer puan türleri de.
    Rengarenk den bahsediyor. Bence hocalarageldikten izle. Ceyhun hocayi kotu buldugumdan degil hocalara geldigi daha iyi buldugumdan hg öneriyorum. ( ceyhun hoca da çok iyi anlatmiş.)

• obp kaçtı hocam. Birde Sabancı'da burs olanakları nasıldır, var mı bir bilgin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.