Şimdi Ara

Ders çalışma günlüğü (TM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nereden calisiyorsun,hangi kaynakları çözüyorsun bunlar hakkında bilgi verebilir misin TM için edebiyat,sosyal,coğrafya,felsefe adina?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    Geçen sene şu sıralar konulara en baştan başlayıp tm de ilk 1k ya giren birini bile tanıyorum.

• Coğrafya: Coğrafya cepte YouTube kanalı + Birey b gelişim

Edebiyat: Limit el kitabı+ Birey b gelişim

Tarih: Teknofem+ Atlas akademi + Esen soru bankası

Felsefe: Teknofemden izlemeyi düşünüyorum.

Ben bunları kullanıyorum şu an.

• Bence bütün calismani buraya yazmiyorsun hocam doğru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Geçen sene şu sıralar konulara en baştan başlayıp tm de ilk 1k ya giren birini bile tanıyorum.

öyle bişey mümkün mü ya kim hocam o

• Yalova Kaymakamı Y kullanıcısına yanıt
    Biri bu

Bir de geçenlerde 3k yapan biriyle tanıştım.

Eşit ağırlık sayısal gibi değil. Çok daha basit. Bunu söylerken linç edilme ihtimalim var ama TM'ciler genelde sayısalcılara göre daha zayıf rakipler. (İstisnaları var tabi)

Düzgün çalıştığın sürece [Ben mesela şu an düzgün çalışmıyorum :( ] kalan zamanda eşit ağırlıkta iyi bir sonuç alınabilir.

• edebiyatta nerdesiniz ?

ben dün cumhuriyete başladım inanılmaz zor ve sıkıcı siz bitirdiyseniz naptınız söyler misiniz

• waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim durum biraz şöyle. Liseden bir çok edebiyat konusunu hatırlıyorum. Tanzimat ta falan çok ayrıntı sorulmadıkça çözerim yani. Ama bu sene o konulara bakmadım. Sayısal çıkışlı olmadığım için cumhuriyet edebiyatını bilmiyorum. Tavsiye vermem pek doğru olmaz yani :(

• quote:

Hocam benim durum biraz şöyle. Liseden bir çok edebiyat konusunu hatırlıyorum. Tanzimat ta falan çok ayrıntı sorulmadıkça çözerim yani. Ama bu sene o konulara bakmadım. Sayısal çıkışlı olmadığım için cumhuriyet edebiyatını bilmiyorum. Tavsiye vermem pek doğru olmaz yani :(

anladım hocam bende sayısal çıkışlıyım da cumhuriyete başlamadıysanız başlamanızı öneririm. orda tm çıkışlı değilim diyecektiniz herhalde sizde benim gibi sayısal çıkışlıysanız cumhuriyet çok zorlar ben şimdiden diyim :D biran önce başlamakta fayda var.

ben zaten sırf konu başlıklarını görünce tanzimattan vs tövbe istedim sen ne kadar kolay konuymuşsun diye...

O kadar mı? Tanzimati falan tekrar edip bakayım en iyisi. Ama önce kendimi bir toparlamam lazım :(

Evet yanlış yazmışım

• quote:

O kadar mı? Tanzimati falan tekrar edip bakayım en iyisi. Ama önce kendimi bir toparlamam lazım :(

Evet yanlış yazmışım

hocam ben cumhuriyet edebiyatı normal tanzimat, serveti fünün gibi tek konu ama sadece çok fazla sanatçı sanıyordum.

ama konuya bir başladım içinde 5 6 belki de daha fazla akım var her biri nerdeyse serveti fünun edebiyatı büyüklüğünde konular gözüm korktu benim de çalışamıyorum doğru düzgün.

tabi daha 3 ay var önce siz kendi belirlediğiniz konulardan gidin. ne kadar zor olsa da max 1 ayda biter diye düşünüyorum

Şu an limit el kitabından bir göz gezdirdim. Evet diğerlerinden çok daha uzun olduğu belli. Ama bir ay civarı sürmesi imkansız bence. Max 3 hafta diyorum ben.

• quote:

Edebiyatı nasıl halletmiş taktik verse keşke. Vay arkadaş şu edebiyatı bir ben yapamıyorum herhalde

Bu konuda ne kadar laf söyleme hakkım var bilmiyorum ama limit el kitabı yeter bence. Yani konu olatak halletmek için yeter.

• neinname kullanıcısına yanıt
    palme'nin var hocam olmaz mı bu

palme edebiyat çok detaylı hocam. gereksiz

Limit en iyisi.

• Up

• Erzurum işletme hayırlı olsun şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.