Şimdi Ara

DERS ÇALIŞAMIYORUM[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sınav senesi. Herkes çoktan tempoya girmiş durumda ama ben hala kendimi o tempoya sokamadım. Okuldan çıkıyorum eve gidiyorum. Normalde herkes çıkıp dershaneye gidiyor. İçimden hiç çalışmak gelmiyor. Gelse de uzun süre başında duramıyorum. Max 1 saat sonra dikkatim dağılmış oluyor. Abuk subuk şeylerle uğraşmaya başlıyorum. Kendime böyle yükleniyorum ama değişen hiç bişey olmuyor. Bildiğiniz kendimi motive edemiyorum. Ne yapmam lazım ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Gerekirse doktorada gitmeye hazırım dikkat dağınıklığıyla ilgili ..
    Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yerine bizim çalışmamızı mı bekliyorsun?

Yardımı vs yok bu işin , ciddiyeti kavra ve yoluna bak

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    Kimse sana gel benim sorumu çöz falan demedi
    Sizdem bi konuda yardım istiyorum. Yazdığım yazının cevabı bu olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: DudePerfect

Aslında sana yardım etmiş ama anlamamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

Aslında sana yardım etmiş ama anlamamışsın

Ben üsluptan bahsettim zaten

• saçma bir yerde saçma bir bölüm kazanıcaksın 4 sene okuduğunu sanıcaksın.Okul bitince 1000 liraya evi geçindirceksin :D
  • Çok çok basit bir çözüme var 1-2 hafta zorla kendini o sandalyeye yapıştıracaksın sonra bi bakacaksın ki gece 10 olmuş yatmak yerine açıp çok rahat 2 saat çalışabileceksin , çalışma isteğin gelecek.Tek yolu bu onlarca kez denendi işe yarıyor bende 2 hafta önce senin gibiydim bu hafta günde 4-5 saat çalıştım dün calısmadım mesela ama 1 hafta oturttuğum için bugün gene rahatça çalışıyorum , 2-3 gün daha yatsaydım gene basa dönerdim.(sabah 8 de kalkıp 12 ye kadar çalışmaya alısabilirsen süper )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim
    Ben okula da gidiyorum. Çünkü limit türev integral organik kimya vs. Hiç bir bilgim yok ve öğrenmem lazım. Ama eve geldiğim de çok boş zamanım oluyor.
    Bu söylediğin tempoyu 6 dan 10 a kadar denemeye çalışıcam. Bi de akşam olması benim için çok iyi olur diye düşünüyorum. Akşam daha zinde oluyorum açıkçası :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi sana göre öyle olabilir , benim düşüncem sabah çünkü;pc tv aile dikkat dağıtacak bir şey yok millet uyuyor, en iyisi de saat 12 olunca günlük çalışman tamamlanmıs oluyor millet güne başlarken sen çalışmayı bitirip başlamış oluyorsun günün verimli oluyor bu arada hic bilmiyorum dediğin konular cidden zor zor zor , napacaksın bilmem şimdiden bol sans.

• Evde çalışamıyorsan dershanede, dershanede çalışamıyorsan evde çalış. Senin dikkatini dağıtan, ders çalışmana engel olan her şeyi ortadan kaldırmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

saçma bir yerde saçma bir bölüm kazanıcaksın 4 sene okuduğunu sanıcaksın.Okul bitince 1000 liraya evi geçindirceksin :D

adam verilebilecek en ağır ve doğru cevabı vermiş çalışmıyoken bunu düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Tabi sana göre öyle olabilir , benim düşüncem sabah çünkü;pc tv aile dikkat dağıtacak bir şey yok millet uyuyor, en iyisi de saat 12 olunca günlük çalışman tamamlanmıs oluyor millet güne başlarken sen çalışmayı bitirip başlamış oluyorsun günün verimli oluyor bu arada hic bilmiyorum dediğin konular cidden zor zor zor , napacaksın bilmem şimdiden bol sans.

Tavsiyen için çok teşekkürler öncelikle
    Ama sabah çalışma olayı olmaz çünkü okulum var. İnşallah en geç 1-2 hafta içinde düzene sokarım kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Evde çalışamıyorsan dershanede, dershanede çalışamıyorsan evde çalış. Senin dikkatini dağıtan, ders çalışmana engel olan her şeyi ortadan kaldırmak gerek

Teşekkürler yorumun için.
    Dikkatimi dağıtan şey çevreden dolayı değil. Yani bomboş oda da otursam bir şekilde dağılıyor dikkatim. Saçma sapan dersle alakasız şeyler düşünüyorum. Ama dershanede çalışma olayı farklı olabilir. Herkes çalıyor falan belki motive edebilir.

• quote:

saçma bir yerde saçma bir bölüm kazanıcaksın 4 sene okuduğunu sanıcaksın.Okul bitince 1000 liraya evi geçindirceksin :D

Umarım öyle olmaz :)
    Hayatım boyunca hep böyleydim. Hiç bi zaman oturup 3 saat çalışamadım. Ama şanslıyım sanırım sbs ortalamam 475 ti. İster istemez insan üniversite sınavında da böyle bişey bekliyor :) ama bu sınavın diğer sınavlardan çok üst düzey bir aınav olduğunun da farkındayım. Umarım söylediğin gibi olmaz :)

• quote:

quote:

Umarım öyle olmaz :)
    Hayatım boyunca hep böyleydim. Hiç bi zaman oturup 3 saat çalışamadım. Ama şanslıyım sanırım sbs ortalamam 475 ti. İster istemez insan üniversite sınavında da böyle bişey bekliyor :) ama bu sınavın diğer sınavlardan çok üst düzey bir aınav olduğunun da farkındayım. Umarım söylediğin gibi olmaz :)

İnsallah en iyisini yaparsin ama gercekler boyle calisman lazim SBS falan hikaye

• İnşallah :)
    Çok teşekkürler gene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.