Şimdi Ara

Ders çalışabilenleri tebrik ediyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
7
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puzzles

Sıkışınca öyle bir çalışırsın ki ...

bu huy bende de var son ana kadar bir işi yapmam çoğu zaman da artık çok geç oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BJK23

üniversite hazırlık öğrencisiyim 7. sınıftan 11. sınıfa kadar çok kötü bir teknoloji bağımlılığım vardı. okulda da başarılı bir öğrenciydim hocalar daima çeker konuşurdu bırak şu interneti, telefonu derlerdi. başlarda dinlemezdim ama sonra dinlemeye başladım onları. bu sefer bırakmak istiyordum ve bırakamıyordum. gerçekten yaptıklarımın bana hiçbir getirisi yoktu. ömrümün sonuna kadar mesajlaşacak, internette gezecek, ps3 oynayacak, onun bunun ne yaptığını takip edecek değildim. önce sms paketlerinden, facebook, twitter, hi5 hesaplarımdan sonra lise arkadaşlarımdan vazgeçtim ilk yılımda kazanamayınca akrabalar dahil olmak üzere herkes dalga geçti. artık bıraksın evlensin ondan bir şey olmaz dediler. abim ps3 götürdü erkek arkadaş/kız arkadaş meselelerinden vazgeçtim. gerçekten hiçbiri zerre kadar değmiyormuş. lise bittikten sonra arayacağız muhabbetleri yalan. şuan ailemle vakit geçiriyorum, femin derece sınıfında 2.yim, yani eskiye oranla çok çok iyi bir durumdayım. dersimi de çalışıyorum internette de geziyorum ama hepsi belirli ölçülerde. sadece telefonum olmadan uyuyamıyorum. onu da inşallah zamanla aşacağım.

Saygıyla eğiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

üniversite hazırlık öğrencisiyim 7. sınıftan 11. sınıfa kadar çok kötü bir teknoloji bağımlılığım vardı. okulda da başarılı bir öğrenciydim hocalar daima çeker konuşurdu bırak şu interneti, telefonu derlerdi. başlarda dinlemezdim ama sonra dinlemeye başladım onları. bu sefer bırakmak istiyordum ve bırakamıyordum. gerçekten yaptıklarımın bana hiçbir getirisi yoktu. ömrümün sonuna kadar mesajlaşacak, internette gezecek, ps3 oynayacak, onun bunun ne yaptığını takip edecek değildim. önce sms paketlerinden, facebook, twitter, hi5 hesaplarımdan sonra lise arkadaşlarımdan vazgeçtim ilk yılımda kazanamayınca akrabalar dahil olmak üzere herkes dalga geçti. artık bıraksın evlensin ondan bir şey olmaz dediler. abim ps3 götürdü erkek arkadaş/kız arkadaş meselelerinden vazgeçtim. gerçekten hiçbiri zerre kadar değmiyormuş. lise bittikten sonra arayacağız muhabbetleri yalan. şuan ailemle vakit geçiriyorum, femin derece sınıfında 2.yim, yani eskiye oranla çok çok iyi bir durumdayım. dersimi de çalışıyorum internette de geziyorum ama hepsi belirli ölçülerde. sadece telefonum olmadan uyuyamıyorum. onu da inşallah zamanla aşacağım.

Abi tüm insanlar böyle dalga geçiyor. Yok ya bir şey olmaz bunlardan akrabalardan falan kimseyi takmayacaksın.

Aslında bir yandan da iyi bir şey. Seni sinirlendirip, bu işin üzerine gitmene de vesile olabiliyorlar.
    En sonunda o dalga geçenlerin yüz ifadesini görmeyi umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßĿÂĈҚ

quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

Orijinalden alinti: ßĿÂĈҚ

bende tebrik ediyorum

?hocam te?men için mesaj sayysy kaç?

100 olması lazım hocam

sağol hocam

shutdown -s -f -t 7200

Bilgisayar 2 saat sonra otomatik kapanacak zaten, sen de farkında olacaksın 12 olmadan saat
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Bilgisayara olan bağımlılığınla uğraşmayıp ders çalışmayı bir şekilde sevmeye çalış bilgisayar kaldırmak filan hikaye ders çalışmayı sevmedikten sonra her türlü uğraş bulursun çalışmamak için

Orijinalden alıntı: onallahmet

Arkadaş eve geliyorum biraz bilgisayarda takılayım diyorum bi bakıyorum saat 12 olmuş. Zaman nası geçiyo hiçbir fikrim yok. Benim gibi olupta bi program yapan veya birşekilde bilgisayardan kalkıp derse geçebilen varsa tebrik ediyorum. Yardımcı olabilecek varsada 40 yıllık duası benden!

Tum lise hayatını pc başında geçiren bi adamdan sana tavsiye, o bilgisayari evde tutma . Ilk başta internet kafeye gitmek gelir içinden ve ardından sıkılırsın gitmekten . En sonunda pc nin vakit hirsizi olduğunu fark edersin ve sadece 1 yılda dip obp ile iyi bir üniversite kazanırsın. Gidip gez dışarda tamam eyvallah ama pc başında geçirme vaktini . Hadi kaldır o lanet şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Sıkışınca öyle bir çalışırsın ki ...

bu huy bende de var son ana kadar bir işi yapmam çoğu zaman da artık çok geç oluyor

Artık olduğu kadar , olmadığı kader

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

quote:

Abi tüm insanlar böyle dalga geçiyor. Yok ya bir şey olmaz bunlardan akrabalardan falan kimseyi takmayacaksın.

Aslında bir yandan da iyi bir şey. Seni sinirlendirip, bu işin üzerine gitmene de vesile olabiliyorlar.
    En sonunda o dalga geçenlerin yüz ifadesini görmeyi umuyorum.

bir yandan evet kötü bir şey boş konuşmaları bazen pes etmek içimden gelmiyor değil. ama az kaldı diyerek daha da hırslandırmaya çalışıyorum kendimi. hocam inşallah o son yüz ifadelerini görmek bize nasip olur

quote:

quote:

Saygıyla eğiliyorum

estağfirullah hocam darısı başınıza

• ben sana sadece pc ile ilgili tavsiye vereyim o sisteme o kart sönük kalmış
  • bende ders calısırken sıkılıyorum arkadaş nasıl makine mühendisi olacam ben hiç bilmiyorum.Ayrıca pc bağımlılığım var dediğin gibi 5 dk bişeye bakıcam diye tivitıra giriyorum kızlarla konusurken su gibi akıyor zaman.zaten bugün matematik sınavında boş kağıt verdim finallerde kurtaramazsam yandım
  • quote:

Arkadaş eve geliyorum biraz bilgisayarda takılayım diyorum bi bakıyorum saat 12 olmuş. Zaman nası geçiyo hiçbir fikrim yok. Benim gibi olupta bi program yapan veya birşekilde bilgisayardan kalkıp derse geçebilen varsa tebrik ediyorum. Yardımcı olabilecek varsada 40 yıllık duası benden!

önce ders çalışıp sonra bilgisayarı açsan. daha iyi olmaz mı?
  • Şunu farkettim bilgisayar başında çok vakit harcıyorum. Bir işe girdiğimde ise tamam lan işi bırakayım kesin ders çalışacağım hayat zor diyorum sonra bir bakmışım sabah uyanınca başlıyorum uyuyana kadar bilgisayar. Sonunda lan hayvan bu kadar bilgisayar oynanır mı dedim kendime kafa atmayı denedim olmayınca duvara kafa attım.

Şaka bir yana açık lisede 30/22 puan yapmıştım günde 1 saat çalışarak toplamde taş çatlasın 22,23 saat ders çalışmışımdır. Öyle aman aman çalışmadım sadece düzenli ve önemli yerleri not ettim, yazdım, çizdim. Valla şaşırmıştım o ânın zevki bile başka.. Hadi ya, ne zaman açıklanacak sonuçlar falan diyordum. Aslında ilk sefer başlayınca gerisi geliyor. Gözümüzde büyütüyoruz o kadar.
  • Ben de üniversitedeyim, ben de oturup doğru düzgün çalışamam, hatta çalışmam.Geçen vizeye çalışmadan girdim, şükür kolaydı da 65 aldım.Şu anda vize haftası tam da anakartımla işlemcimi kargoladım bugün.Arada bakıyorum notlara bahaneyle .Yoksa balta girmemiş ormanlarda connorla AC3 akıyordum şu anda
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Ya hocam bilgisayar,forum,telefon,internet vs vs. Bunlar yuzunden cok sikinti ceken adam var. Bence bunlari birakmak sende bitiyor. Biz ne kadar soylesekte bir yerden girer obur yerden cikar. İleride yapabilecegin ve kendine ailene cocuklarina iyi bir yasam sunmak istiyosan birak o bilgisayar denen illeti. Olay sende bitiyor hocam. Tamamen irade meselesi. Kendine bi hedef koy hedefin yuksek olsun. O hedef dogrultusunda adimlarini at. Allah yardimcin olsun, Kolay gelsin dostum..

İmzama bir bak bu bilgisayar kaldırılır mı?

sıkıntın çok derinlerden
    başın belaya girmediği takdirde pek çalışacağa benzemiyosun çalışmak isteyen çalışır kimse hikâye okumasın

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Bedenini ve zihnini zorlayıp oturacaksın 1 gün 2 gün 3 gün 4 gün 5 gün 6 gün 7. gün bir bakmışsın artık kendin gidip oturuyorsun.
    Git bak türkiye birincileri vs. hep disiplinli insanlar. Çok değil düzenli çalışırlar. Beden ve zihin disiplinini sağlayacaksın arkadaş. Tabi verimli ders çalışma yöntemini de ilkokulda öğrenmek lazım. Aslında bu olaylar hep ilkokulda öğretilmesi lazım. İş ailede bitiyor.

Arkadaş öss 2002 5.si . Bişey diyorsa bildiği vardır ciddiye alın

2003 de de hobi amaçlı girdim 18. oldum bunu da dip not geçmek lazım geçen sene de girdim fakat barajı geçemedim

"Ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar sert düşersin ! "

Bu sözü sizin için söylemişler anlaşılan.

Sözel dersleri sabah kalktığınız gibi çalışmanızı öneririm. Sabah çalıştığınız dersi de 24 saat sonra tekrar etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 19 Kasım 2013; 9:38:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni95

quote:

bir alışkanlığı değiştiremezsin,onun yerine karşı bir alışkın edinebilirsin.alışkanlıkların gücü diye bir kitap var.alışkanlıklarını yönetmede yardımı olur kanımca.

bana alışkaanlık değilde hastalık gibi geldi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.