|
Ders çalışabilenleri tebrik ediyorum (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: onallahmet
Konu sahibi olarak konumu hortlatıyorum.
Bu konuyu açtığımda üniversite birinci sınıftaydım. 1.sınıf sonunda 0,35 ortalama yaptım. Şuan 4.sınıfım ve okulun bitmesine birkaç gün kaldı sadece, o durumdan toparlayarak okulu uzatmadan mezun oluyorum. Ders çalışamıyorum diyen ben, sınav dönemi günde 10 saat 12 saat kütüphaneden çıkmaz oldum. Yani işin özü, boş muhabbete gerek yok insan sıkışınca öyle bir çalışıyor ki kendi bile inanamıyor.
Hajajajaj 😂😂😂😂😂 Saygilar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakit ne kadar çabuk geçiyor. Konuyu açalı 6 sene olmuş. Okul bitti bir yıl askere gittim, evlendim, avukat oldum. Forumda boş boş takıldığım zamanları özlüyorum şimdi.
Bu konu benim kişisel günlüğüm gibi bir hale geldi. Foruma girmeyi bıraktım tabii ki fakat bu konu arada bir aklıma gelir bakarım. Konuyu açalı yedi sene olmuş. Avukat olduğumu yazmıştım. Birkaç ay önce kendi büromu açtım, eleman çalıştırır hale geldim. Evleneli bir yılı geçti.
Geri dönüp baktığımda bu forumda ne kadar güzel günler geçirdiğimi hatırlıyorum. Tabii zamanın ne kadar hızlı geçtiğini de fark ediyorum.
Yalnız o yıllardan beri değişmeyen tek şey oyun oynama sevdam olmuş sanırım. Oyun oynamaya hiç ara vermedim. Askerde yedek subay maaşımla kendime Ps4 almıştım. Orada bile bırakmadım oyun oynamayı. Yeni nesil konsollar çıktı yeni Xbox aldım. Şu sıralar Cyberpunk oynuyorum mesela. Hanımı da alıştırıyorum yavaş yavaş oyun oynamaya. Çocuğum olursa babasından kalan devasa bir oyun kütüphanesi olacak keratanın.
-
Hocam çok özendim. Inşallah ben de mesleğimi elime aldığım zamanları görürüm ama okul hiç bitmeyecek gibi geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vincent ile mi oynuyorsun, yoksa Valerie ile mi?
Alıntı
metni:Hocam çok özendim. Inşallah ben de mesleğimi elime aldığım zamanları görürüm ama okul hiç bitmeyecek gibi geliyor. İnşallah hocam. Şu sıralar malum virüs sebebi ile herkesin psikolojisi allak bullak. Öğrenciler de bayağı zor zamandan geçiyor, tahmin edebiliyorum. Ama vakit öyle bir geçiyor ki insan kendisi de şaşırıyor. (Klişe bir laf ama böyle ) Meslek neydi bu arada?
Ha unutmadan, mezun olup mesleğinizi elinize aldığınızda bu mesajınızı alıntılayıp bir mesaj atın benim gibi. İnsanın geçmişte yazdıklarına bakıp kendisi ile konuşması güzel bir his.
Alıntı
metni:Vincent ile mi oynuyorsun, yoksa Valerie ile mi? RPG'leri genelde kadın karakter ile oynarım. Valerie oluyor heralde Yeni nesil konsollar için güncelleme geldiğinde daha güzel grafiklerle bir de erkek olarak oynarım bir ihtimal. Bir daha oynayacağım kesin de, erkek seçer miyim bilemedim. Şimdilik 50+ saat gameplay süresi ile bitirip beklemeye aldım oyunu.
-
Bir yıldan fazla zaman geçmiş, demek ki konuyu hortlatma vakti.
Eveet arkadaşlar 24 saat içinde baba oluyorum. Yarın sabah saat 09:00'a doğum için randevu aldık. Kızım oluyor, seneye onun fotosuyla hortlatırım konuyu belki.
Bu arada sigarayı bıraktım. 2010 yılında başladığım sigaraya bir gün bile ara vermemiş, hiçbir zaman bırakmayı düşünmemiş, günde iki paket sigara içen bir insandım. Gel gelelim 11 gün önce pat diye bıraktım sigarayı. Hiç aklımda da yoktu bir anda "Yeter bu kadar içtiğim." dedim bıraktım. Bakalım seneye tekrar başlamış olacak mıyım?
Son bir yılda bolca felsefe kitabı okudum, insanları yargılamaktan ve ayrıştırmaktan vazgeçtim. Daha anlayışlı bir insan oldum. Son zamanlarda ekolojik yaşama ve çevreye daha duyarlı olmaya özen gösterir oldum. İşe yürüyerek gidip gelmeye, daha uzun mesafelerde mümkünse toplu taşıma kullanmaya çalışıyorum.
Dijital bağımlılıklarımı da azaltmaya çalışıyorum. Instagram'ı sildim, WhatsApp dahil bütün uygulamaların bildirimlerini kapattım. Telefona zorunlu haller dışında harcadığım vakti sıfırlamaya çalışıyorum. Buradan artırdığım vakitlerle de üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum.
Bakalım ne kadarını yaparım ne kadarını yapamam zaman gösterecek. Seneye hortlatırım yine.
-
Hocam tebrikler bu konu da sizin hayatınızın 9 senedeki bir günlüğü olmuş gibi. Allah analı babalı büyütsün. Sigara konusunda da tebrikler umarım temelli bırakırsınız artık kız babası olarak sigara aklınıza gelince kızınızı düşünün içmeyin. Hayat hepimize daha nice güzel sürprizler getirir umarım.
-
Hort hort hort.
Seneye çocuğumun fotosuyla hortlatırım demiştim.
-
Teşekkürler. Neredeyse bir yıl olacak tek dal içmedim
-
maşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X