Şimdi Ara

Dermatoloji randevusu aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet Hastanesinden randevu almanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Ulan oturduğun yere yakın hastaneden asla alamıyorsun zaten 1 ay full dolu sonrasına da vermiyorlar. Başka hastanede de en erken ocağın başına veriyorlar.

Yine kaldım özel hastaneye. Telefonla şak diye istediğin güne istediğin saate veriyorlar randevuyu. Pazartesi günü gidip bu sivilce derdimden kurtulacağım. Umarım artık yakışıklı biri olabilirim çünkü önümdeki en büyük engel sivilcelerim ve izleriydi.
    Bir de şişman olmam var tabi ama onu da halledeceğiz bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A88DBFB90 -- 19 Aralık 2019; 10:27:11 >

• Artık sıra kuyrukları yok hiç randevu alamıyorsunuz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum
  • Aldıysan cidden ben de alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8B73BE9A

Aldıysan cidden ben de alıyorum.
    Alamazsın devlet hastanelerinde sıra yok.

Roacutan başlamak istiyorum demeyeceğim ne verirse onu kullanacağım bunu da belirteyim. Lensim oldugu içim roacutan kullanamayabilirim. Ama roacutan kullan derse illa o zaman gözlüğe geçmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A88DBFB90

Alamazsın devlet hastanelerinde sıra yok.

Roacutan başlamak istiyorum demeyeceğim ne verirse onu kullanacağım bunu da belirteyim. Lensim oldugu içim roacutan kullanamayabilirim. Ama roacutan kullan derse illa o zaman gözlüğe geçmem lazım.

Alıntıları Göster
    Sen bilirsin, kararına saygı duyarım. Kendine iyi bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8B73BE9A

Sen bilirsin, kararına saygı duyarım. Kendine iyi bak.

Alıntıları Göster
    Pazartesi 10.40 medifema hastanesi. Devlette randevu bulamazsan buraya gelebilirsin beraber gideriz
  • Kaç yaşındasın ve sivilceler ne kadardır devam ediyor?roaccutane baya ağır bir ilaç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atriumcomplex

Kaç yaşındasın ve sivilceler ne kadardır devam ediyor?roaccutane baya ağır bir ilaç.
    24 yaşındayım sivilceler ergenlikten beri devam ediyor ve sürekli leke kalıyor
  • Bu randevu sistemi ilk çıktığında ne güzel istediğim zaman istediğim saate alabiliyordum, hatta gece 12 de sisteme girip sabah 09.00 a aldığım da olmuştu

Millet artık işi çözdü, sabahın 5inde kalkıp sıra almaya gelmiyor, internetten telefondan direk randevu alıyor, haliyle sıra bulamıyorsun. İyi tarafından bak sistemi herkes kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şekerli mallar,gazlı içecekler,aşırı yağlı mallar yeme/içme bak bakıyım bir hafifleme olucakmı?
    sivilce kurutan kremler ve peeling tarzı temizleme şeyleri var onları kullan zaten doktor kesin verir.

Roaccatune herkese verilmiyor hatta şuan yasaklanmış olabilir ... bana verdi doktor yan etki çıkarsa hemen gel dedi 2.günde sırtım tamamen kıpkırmızı oldu ve şişti kaşındırıyodu derim kertenkele gibi olmuştu hemen gittim doktora ve bıraktım ilacı[4yıl önce yaşandı] yaklaşık 5-10 tane içlerinden biri kesin olucak etkiler var birde 20-30tane olmaması gereken ama olabilcek yan etkisi var

intihara meyilli yapma,iktidarsızlık,güneşe çıkamayan yürüyen zombi olma gibi kötü durumları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Aralık 2019; 12:29:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hastaneler kalabalik degil ama sıra falan vermiyorlar 1 ay beklemek gerek en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gren kullanıcısına yanıt
    bazılarında hiç alamıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dermatoloji bölümlerinde garip bir yoğunluk var cidden fakat doktorlar cidden çok kötü. En basit şeye veriyor kortizonlu kremi. Böyle konularda bir kere paraya kıyıp işin ustasına görünmek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.