Şimdi Ara

Derin Mevzu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sevdigim Kız Ankarada Oturuyor Biz Bunla Önceden Birşeyler Yaşadık Sonra Olaylar Oldu .. Yaşadık Derken Çıkmadık yılan hikayesi gibi birşey çok uzun hikaye nese.. Kız Şuan Benle Konuşmuyor Ve Benden Nefret Ediyor ama Gerçekten Hiç Suçum Yok Kendi Kanımca.. Ben Şimdi Ankaraya Bu Kızın Okul Çıkışına Gitsem Kız Beni Görünce Vericeği Tepki Ne Olur..? Her Türlü Yoruma Açıktır.. Sapıtan Arkadaşlarımızada Cevap Vermicem Tşk Ederim.

• 'Ne geldin nan' der
  • apışıp kalacaktır eminim de sen gidip napcan okul çıkışına çocukca hareketler kanımca senden nefret ediyorsa tam tersi etkilenmesi lazım onun içinde sürpriz şeyller yap derim hediye , evinin önüne güller serpiştir bolca ne biliim başka bişe gelmior aklıma yalnız okul önünde seni görmesi şaşırmasına ve düşünmesine yol açar nie geldiki bu gibisinden

• quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

'Ne geldin nan' der

mesajlarının sonuna hep " ekliyosun..dikkat et bağımlılık yapmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

apışıp kalacaktır eminim de sen gidip napcan okul çıkışına çocukca hareketler kanımca senden nefret ediyorsa tam tersi etkilenmesi lazım onun içinde sürpriz şeyller yap derim hediye , evinin önüne güller serpiştir bolca ne biliim başka bişe gelmior aklıma yalnız okul önünde seni görmesi şaşırmasına ve düşünmesine yol açar nie geldiki bu gibisinden

Arkadaşım ilk olarak Yorumun İçin Teşekkür Ederim Saygılar

Okulun Önüne Gidip Sadece Beni Görmesini İstiyorum Ne Kaybettiğini Anlamısını İstiyorum.. :(

• sen şimdi istanbuldamısın ankaradamısın
  • İstanbul'dayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w0rM

dostum keşke dediğin gibi ne kaybettiklerini anlasalar , gerçi dünyada en az 100.000 çeşit dişi var ama bilmiyorum içinde kalmasın git yap şeklini , eğer canın ona acı çektirmek istiyorsa o okuldan bide kız ayarla veya o gelirken kızın birini çevir uzun uzun konus gülümse felan ama hiç tınlama eğer öyle bi niyetin varsa
  • valla çok seviyorsan affetireceğini düşünyorsan git okulun önnüne eline bi çicek gül yalvar yakar başka çare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 20 Ağustos 2008; 1:37:24 >
  • @rizabardakci239

Aslında Düşünmedim deilde abi belki üzülür hani :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0rM -- 20 Ağustos 2008; 1:38:36 >
  • İstanbul'dan oraya gidilirmi...Hani dağın başında olsan mesela Maraş, herkes türbanlı felan eyvallah...Ama İstanbul'da ne kızlar var...
  • w0rM o zaman dediğimi yap bi şekil nefreti sevgiye dönüştür en azından onun içindeki nefreti dindir sevgi ilk zamanlar elde edilemeyebilir , onun için sürprizle yaklaş ama mantıklı olacak , okulun önüne git görün o da seni görsün ama ve anlamlı bi bakış at , daha sonra evine bi demet gül yolla bide kart koydurt kenarına kartta bişe yazmasın bu onu çok düşündürecektir kafası karışacaktır , bidahaki gördüğünde sevgini isyan et
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

İstanbul'dan oraya gidilirmi...Hani dağın başında olsan mesela Maraş, herkes türbanlı felan eyvallah...Ama İstanbul'da ne kızlar var...

Arkadaşım Seviyorum Ne yapayım Ya Bir An Aklımdan Çıkmıyorki.. Ankara deil Avustralya Olsa gene Giderim.
  • bence önce olayi bi anlat telefondan felan . hatta msjla vs.
    karsisina cikarsan bence kaybedersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bence önce olayi bi anlat telefondan felan . hatta msjla vs.
    karsisina cikarsan bence kaybedersin.

Ne Msjıma Ne Telefonuma Cvp veriyor .. Msn Adresimde Sildi.. Facebook sildi hatta facabookda mesaı bile engelledi resmen nefret ediyor yani . bir kere rüyamda gördüm msj attm iyimsin çk kötü bir rüya gördüm felan diye bişi yazmadı.. sora tekrar attım sert çıktım yazacağın tek şey iyiyim veya Kötüyüm Diye oda sora iyiyim yok birşey yazdı ... Son Mesajıda Tiksindirdin Artık Gülimi Ağlymı Bilmiyorum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

valla çok seviyorsan affetireceğini düşünyorsan git okulun önnüne eline bi çicek gül yalvar yakar başka çare yok

Yorumun İçin Teşekkürler Kardeşim.

quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

w0rM o zaman dediğimi yap bi şekil nefreti sevgiye dönüştür en azından onun içindeki nefreti dindir sevgi ilk zamanlar elde edilemeyebilir , onun için sürprizle yaklaş ama mantıklı olacak , okulun önüne git görün o da seni görsün ama ve anlamlı bi bakış at , daha sonra evine bi demet gül yolla bide kart koydurt kenarına kartta bişe yazmasın bu onu çok düşündürecektir kafası karışacaktır , bidahaki gördüğünde sevgini isyan et

eyw. Kardeşim Yorumların İÇin Teşekkür Ederim.

• rica ederim dostum bi arkadaşta konu açmış benzer bi konu üzerine , sana diyeceğim yapacağın şeylerin + ve - yanlarını düşünde yap
  • evet rizabardakcinin dediğide mantıklı ama uzakdan yap ilk zamanlar mesela benimde bi mevzu var en az garanti 2 yıl beklemek zorundayım şimdi onu uzakdan takip ediyorum bilmiyorum karşılık varmı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: temptations

quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

'Ne geldin nan' der

mesajlarının sonuna hep " ekliyosun..dikkat et bağımlılık yapmasın

yaptı bile yazı tip kalın msjın sonunda nese

• Senin olay Jim Carrey filmlerine benziyor biraz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.