Şimdi Ara

Derin dondurucu Uğur mu Elektrolüx mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar param olunca bu kıs derin dondurucu almayı istiyorum bu iki markadan hangisini önerirsiniz fazla param yok burada yazana göre alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arçelik ve Samsung bayilerine gidip bir bakın isterseniz hocam.
  • Sagol arcelikte özellikle vereceğiniz bir model ve fiyat var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

Merhaba arkadaslar param olunca bu kıs derin dondurucu almayı istiyorum bu iki markadan hangisini önerirsiniz fazla param yok burada yazana göre alacağım

Hangi fiyat aralığında almayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu ürünü inceleyin derim. Elektrik tüketimi çok az, 0,36kw/h. Evdeki C sınıfı dondurucuyu ilerleyen zamanlarda bununla değiştirmeyi düşünüyoruz. Çekmeceli olan modelle değiştirelim demiştim ama annem üstten kapaklı istediği için ve az enerji tükettiği için bu ürüne yöneldik.

http://www.ugur.com.tr/urun-icerigi?urunid=100404000001

• Açıkcası 700 tl yi pek geçemeyeceğim Uğur un dolapları sağlammıdır

• quote:

Açıkcası 700 tl yi pek geçemeyeceğim Uğur un dolapları sağlammıdır

ugurun işi o

arçelik ne iş ya azıcık araştırın internet var ama nerdeeeeee
  • quote:

Açıkcası 700 tl yi pek geçemeyeceğim Uğur un dolapları sağlammıdır

Benim çevremde çoğu kişi Uğur kullanıyor ve şikayet eden de olmadı. Yerli markalar içinde Uğur bu işin uzmanıdır, ürünleri de iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası ben Uğur Yada Elektrolüx secimi üzerinde duruyorum am f/p önemli

• dondurucular hemen hemen hepsi aynıdır bu yüzden sunny lerin hem normal hemde dondurucu olanını almanız mantıklı olur dd kullanmadığınızda normal dolap vazifesi görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

dondurucular hemen hemen hepsi aynıdır bu yüzden sunny lerin hem normal hemde dondurucu olanını almanız mantıklı olur dd kullanmadığınızda normal dolap vazifesi görür..

sunny mi

uğur electrolux gorenje bunlar incelediğim markalar bunları tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

dondurucular hemen hemen hepsi aynıdır bu yüzden sunny lerin hem normal hemde dondurucu olanını almanız mantıklı olur dd kullanmadığınızda normal dolap vazifesi görür..

sunny mi

uğur electrolux gorenje bunlar incelediğim markalar bunları tavsiye edebilirim

uğur fason marka olarak üretim yaptırmakta gronje dediğiniz doğu bloku ülkelerden birinin markası belkide tr de üretiliyor yani bu ürünlerin ahım şahım teknolojileri yok bildiğiniz dondurucu... fazla para vermek pek mantıklı değil.. sunny in tek özelliği kullanım açısından daha sonra normal dolap soğutucusu olarak kullanabiliyorsunuz..

şu smiley dan() sonrasını okumadım

Uğur=Fason üretim (!) imkansız. Nazilli'deki fabrikada dondurucu ve diğer soğutucu ekipmanlar üretilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 27 Ekim 2012; 19:35:24 >

• Bizim ünlü bir sözümüz var arkadaşlar ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak'' boş verin herkes ile tartışmayın.

Okumayıp araştırmayan millet olarak sunny alırız hunyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bizim ünlü bir sözümüz var arkadaşlar ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak'' boş verin herkes ile tartışmayın.

Okumayıp araştırmayan millet olarak sunny alırız hunyde.

illa sunny alın demedik farkını söyledik + biraz beyaz eşya teknik yetkili servisleri ile alakanız varsa yada tanıdığınız neyin ne olduğunu anlarsınız o zaman ne aldığınızı görürsünüz..

uyandırmakta suç millete ne alırsanız alın

tartışılan konuya bak nereye getirildi sanki çok çok teknik bir sistem bu yeni bir buluş değil..... doğru; marka diye "hunyde" alanda var memlekette.. ufak soğutucu imal edene git istediğin ölçüde sana dondurucu yapsınlar.oturduğunuz yerden biraz çıkın piyasaya daha neler neler görürsünüz, klavye başında olmuyor edebiyat parçalamak

daha da cevap yazmıyorum istediğiniz kadar yazın çizin.

• Kimseden alıntı yapmadım ama hayret.

Ben evden çıkan bütün gün ev elektronigi ile uğraşan birisiyim 50 yıldır hobi bazında, dostlarım arkadaşlarım servisler, neyin ne oldugunu nereden üretildigini çok iyi bilirim.

Edebiyat parçalayan yurdum insanalrı yüzünden ülkemiz bu halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Kimseden alıntı yapmadım ama hayret.

Ben evden çıkan bütün gün ev elektronigi ile uğraşan birisiyim 50 yıldır hobi bazında, dostlarım arkadaşlarım servisler, neyin ne oldugunu nereden üretildigini çok iyi bilirim.

Edebiyat parçalayan yurdum insanalrı yüzünden ülkemiz bu halde.

boşverin birinden duyuyolar böyle sallamasyon bir bilgi sonra da onu doğru bilgi sanıyorlar,her gün ürün satarken müşterilerden öyle saçma şeyler duyuyorumki... indesitin avrupada takımların formalarında reklamı olduğu için beyaz eşyasını alan bir milletiz
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz çin teşekkür ederim gerçi ufak bir konu kayması olmus kusura bakmayın ama inanın tavsiyeler almak için konuyu açtım ve burada yazanı gidip alacağım
  • Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum ama 5-10 gün içinde derin dondurucu almayı düşünüyorum.Aşagidaki üç ürün üzerinde odaklanıyorum.Ürünlerin özelliklerini tek tek yazmıyorum.Tarafsız naçizane fikirlerinizi bekliyorum.Sizce hangisi ve neden? Bütçem 1,000 TL Birde Nofrost mu, yeni nesil Lowfrost mu? Liebherr GT2122-1,000TL. Uğur UCF 210 SSL-1,050TL. Electrolüx EC2230 AOW1_1,000TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.