Şimdi Ara

Derin Devlet Uyanıyor mu ? (Ciddi Bilgiler İçerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
14.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet belki ülke hayrına olmayan şeyler yaşandı zamanında, hala da yaşanıyor, derin devlet gerçekten olsa bunlar yaşanmazdı diye düşününüyoruz zaman zaman. Ama derin devlet engellemek yerine kontrollü bir biçimde izliyor kanaatindeyim ben.

Belki çok iyimserim ama Ergenekon operasyonlarıyla ilgili şuna inanmak istiyorum : "koruyamayacağın özgürlük koruyabileceğin esaretten iyi değildir."

1000 yıllık devlet geleneği olan bir toplumuz. Selçuklu yıkıldı osmanlıyı kurduk, osmanlı yıkıldı Türkiye cumhuriyetini kurduk. Bunların temelinde hep aynı derin devlet var 1000 yıldan beri devam eden..

Uzun uzun yazmak isterdim. Tekrar söylüyorum Selman Kayabaşının Teşkilat ve Muhafız isimli kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bu dediğiniz ne kadar pek normal gelmese de tespitleriniz doğru. İç Anadolu'da bile böyle durum. İnternette böyle Atatürk düşmanlığı yapanlara bakmayın şu an İç Anadolu'da bile baskılara rağmen Atatürk Atatürk diye normalden çok daha fazla benimseme var. Büyük şehirlerde bu durum nasıl bilmiyorum ki İç Anadolu'da bile böyleyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Evet belki ülke hayrına olmayan şeyler yaşandı zamanında, hala da yaşanıyor, derin devlet gerçekten olsa bunlar yaşanmazdı diye düşününüyoruz zaman zaman. Ama derin devlet engellemek yerine kontrollü bir biçimde izliyor kanaatindeyim ben.

Belki çok iyimserim ama Ergenekon operasyonlarıyla ilgili şuna inanmak istiyorum : "koruyamayacağın özgürlük koruyabileceğin esaretten iyi değildir."

1000 yıllık devlet geleneği olan bir toplumuz. Selçuklu yıkıldı osmanlıyı kurduk, osmanlı yıkıldı Türkiye cumhuriyetini kurduk. Bunların temelinde hep aynı derin devlet var 1000 yıldan beri devam eden..

Uzun uzun yazmak isterdim. Tekrar söylüyorum Selman Kayabaşının Teşkilat ve Muhafız isimli kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.

1000 yillik devlet gelenegi olunca 1000 yillik birikim olmuyor, gelen yoneticilerin kapasitesi ile devlet yonetiliyor, ornegin 1980lerden beri feto biliniyor, yuzlerce kitap yaziliyor, istihbarat raporlari sunuluyor ama son 15 yilda butun devlet kademeleri fetoculere veriliyor, fetonun okullari her yerde devlet toreniyle aciliyor, dis isleri, emniyet, askeriye, istihbarat daha ne ararsan her yere fetoculer getiriliyor, fetoculer sorulari calip kendi adamlarini getiriyor, bunlar olurken ulkenin Ataturkcu subaylari hapislerde curuyor, genelkurmay baskani hapse atiliyor, daha da ilerisi askeri okullara ve polis akademisine bunlardan olmayan alinmiyor, sonucunda darbe yapacak guce erisiyorlar, bunlar olurken senin dedigin 1000 yillik devlet gelenegi nerde var?

• kozmik odaya girilmiş, İlker Başbuğ gıkını çıkartamamış, ne derini, sizi böyle uyutuyorlar.
  • bilgisiz insan cok 1000 yillik devlet gelenegimiz var, biz super bir devletiz, turkiyeyi arkaplanda masonik yapida orgutlenmis 1000 yillik derin devlet yonetiyor sanan cok var. Abd 250 yillik bir devlet, gocmenler tarafindan kurulmus, dunyada 1 numara, biz 1000 yillik devlet habire kandiriliyoruz, cumhurbaskani darbeyi enistesinden ogreniyor, darbenin 1 numarali sanigini yakaladigimiz halde saliveriyoruz, ordunun yaridan fazlasi fetocu cikiyor. yahu yaz yaz bitmez bu yapilan rezillikler.

• Derin devlet falan anlamamda ankara dikkat etsin hareketlerine

• Saçmalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke gerçek olsa.

• bence ülke iyi bile dayandı biz ulus devlet özelliğimizi kaybettik ülkücü bile tekbir getirerek bayrağı sallıyor ümmetçi bir topluluk haline geldik atatürk düşmanlığının azaldığı felanda yok hatta sesleri daha çok çıkıyor kendi çalıştığım yerden biliyorum .. ülke 15 yılda toplama kampına döndü teröristlerle işbirliği yapıp suriyede savaşıyoruz öso kimdir it kopuk derin devlet olsa öso gibi askerlerimizi 5 bin dolara satan teröristlerle işbirliği yapar mı adalarmızı yunanlara peşkeş çekerken izler mi.. devlet mevlet yok ben artık bir libya ırak suriye gibi olduğumuzu inanıyorum son başkanlık olayından sonra üstümdeki koruyucu kalkanın kalktığını hissediyorum devleti tamamen kaybettik devletin gücünü hissetmiyorum polis gücü var ve devletime bir atatürkçü olarak hiç güvenmiyorum atatürkçü olmam bile beni yok etmeleri için başlı başına bir sebepleri..

• söylede cbk uyansn devletin anasını ağlattılar
  • Vatanseverlere derin devlet diyenler fetöcülerdi asıl derin devlet onlardı halen onların uydurmuş olduğu masallara inanıyorsunuz yazık la
  • okudugunu anlama oranının %0 ciktigi ulkenin derin devletinin olduguna inanan insanlarımız varmış. vay bee
  • Kurtlar vadisi izlemenin sonucunda oluşmuş bir başlık :)
  • Devlet Bahçeli'nin kaseti var hala anlayamadınız mı. Adam bekar olduğu için ne kasedi diyebilirsiniz, biraz düşünün bakalım.
  • 24 haziran secimlerini hisettirmiştir
  • kapatıyoruz35 kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 11 Temmuz 2018; 23:46:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en çok dikkatimi çeken şey erdoğanın seçim için hiç bir çalışma yapmamasıydı sanki kazanmak istemiyordu
  • 18- 5.000.000 baş suriyeli ithal edilerek her türlü milliyetçilik ayaklar altında ezildi

• Cemaatlerin gırtlağına tek tek binilmesi (fetö Furkan adnan)

Mhpnin secim sonucu

Guneydogudaki operasyonlar

Bunlar cok sey anlatıyor yerel seçimden sonra her sey daha da gun gibi ortaya cikacak tabi olaylari okumayi bilenler icin bakalim derin devletimiz var mı yok mu?

Derin devletle gladyoyu iyi ayırt etmek lazım gladyo amerikanin ulkemizin içinde kullandigi hainlerdir bkz=fetö

Derin devletse ulkeye hizmet eden adeta bir sigorta gibi hareket eden ulkeyi koruyan yuzeyden cozulemeyen meseleleri derinden çözen devlettir bkz=ermeni terörü asalanin bitirilmesi

Her ne kadar son sezonlariyla dalga konusu olsa da kurtlar vadisi 1 97 arasi bolumler pusuda ersoy olene kadar ki ve biraz daha ilersi bolumler ve tabiki kurtlar vadisi gladio bu meseleleri oldukca iyi acikliyor izleyebilirsiniz

• Ne kadar doğrudur bilemem, ancak okumanızı tavsiye ederim 10 dk sürmez.

''Derin Devlet'' değil, ''Devlet Aklı'' olarak nitelendirilmiş.

Ayrıca Twitter'da Celal Eren Çelik'i takip edebilirsiniz, her akşam 22.00 da yayın açıyor Youtube üzerinden. Anlattıkları size ne kadar doğru gelir, ne kadar mantıklı bulursunuz bilemiyorum fakat dinlemeye değer şeylerden bahsediyor.

AKP-CHP-MHP üçlüsünü çok düzgün bir şekilde açıklıyor.

-AKP'nin neden getirildiğini,Baykal'ın Erdoğan'ın önünü neden açtığını
    -CHP'nin 1 Mart tezkeresi sonrasında küresel örgütler tarafından bizzat ''FETÖ'' kumpasıyla nasıl değiştirildiğini,partinin Atatürk çizgisinden çıkarılıp, Kürt siyasal hareketi ve mezhepçi bir ideoloji çorbası haline nasıl getirildiğini
    -MHP'nin teee Türkeş döneminden beri ne şekilde kurgulanıp, şuanda Devlet Bahçeli'nin neden 180 derece döndüğünü, amacını
    -İYİ Parti'nin kurulması ve amaçları, neden sigorta olarak konumlandırıldığını

ve daha bir çok şeyi anlatıyor. Bu konuları merak edenler varsa takip etmelerini tavsiye ederim.(Erdoğan 2015 seçimlerinden sonra boşuna Bahçeli ile dipdibe gelmeye başlamadı, şuan boşuna tüm tarikatlara savaş açmadı, boşuna ülke batıya sırtını dönmüyor,bu seçim gitmemesinin sebebi belli)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.