Şimdi Ara

Derin Devlet Uyanıyor mu ? (Ciddi Bilgiler İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
14.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Madem alinti, kaynak belirtmeniz gerekir etik olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimizi kandırmanın manası yok.
    Derin devlet varsa ekonomik atılımlar yapsınlar önce.
  • kendi içinde çelişkiler var maddelerde özellikle 4.madde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA9EBC876 -- 25 Nisan 2017; 0:27:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ver arkadan catlilar olmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet bahçelinin devlet için evet sözünun asıl manası şudur;

    Ben Devlet Bahçeli emekli olucam emekli ikramiyem için evet

    Tayip orduyu Atatürkçülerden arındırıp fetöcüleri doldurduktan sonra burda fetöyle mücadele falan yazmanın manası yok bunun adı öküz öldü ortaklık bozuldu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selman kayabaşı, muhafız isimli kitabında (2012de veya 14te yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam) başkanlık sistemi, kürt politikası, devlet bahçelinin tutumu gibi birçok konuda inandırıcı bigilerden bahsediyor ve yorumluyordu. Aşağı yukarı konunun ilk mesajındaki bilgilerle pararalel içerikti.



    Önce teşkilat, sonra muhafız isimli kitapları okumanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hep dusunurum, bu devlette yillardir yetisen nice milliyetci, cumhuriyetci ve laik insanlar var bir anda hepsi mi kayboldu yada hepsi cemaat yada akpli mi oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 senede eğitimi yola sokamayıp, daha iskanı çözememiş derin devlet

    Rusya'ya takoz olacak kadar güçlü, İsrail'e sorun çıkarmayacak kadar yumuşak. Tam ayarlandığı gibi. Yaşam alanlarındaki gerekli yozlaştırmalar -başta eğitim olmak üzere- itina ile yapılmaktadır.

    Düzenin olmadığı yerde her şey derin görünür. Bataklıklar berrak sulardan derin görünürler mesela. Bizim derinlik bu. Ödediğin verginin nasıl harcandığını, verdiğin reyin nasıl sayılacağını bilmemek derinlik değildir. Derinlik kültürde, planda, stratejide olur. Görünür, perspektif verir bunlar böyleyse göremediklerinm hangileri der heyecanan kapılırsan derinlik böyle bir şeydir. Milli arşivlerden, literatürden, normlarının nasıl yazıldığından, milli renk kartelasından falan anlaşılır. Çalşırken geçilen yollardan anlaşılır, oturarak anlaşılmaz.




  • Derinlik kaç fit?
  • Derin devlet kaldı mı bilmiyorum ergenekon davası ile devletin emir komuta zinciri kırıldı.Tek başına derin olsan nolur olmasan nolur.Tuncay güney denen adam derincilerin adamlarını ele verdi.

    Devletin namusu olan kozmik odaya fetönün hakimleri girdi tüm savaş bilgileri taktikleri ve gizli cephaneleri yabancı ülkelere servis etti. Ve bunları yapanın başında AKP vardı şimdi devlet akp yi mi ödüllendiriyor.

    Tayyip Erdoğan 1996 yılında amerika ile görüşüyor ve 2001 yılında parti kuruyor hemen 1 yıl sonra 2002 yılında türkiyenin en büyük partisiyle meclise giriyor.

    Ülkede tek güvenilir kurum olan TSK yı bitirdiler yarısı cemaat torpil oldu işi bilenlerde tasviye edildi


    TSK nın prensibinde ırak ve suriyenin bütünlüğü vardı.1 Mart tezkeresinde meclisten oy çıkmadı tayyip başka yol buldu teskereyi verdi sonra amerika Askerlerimizin başına çuval geçirerek cezalandırdı.

    15 temmuzdan 1 ay sonra suriyeye girdik sizce bu tesadüf mü ? Askeri okullar ve askeri mahkemeler hepsi sivile bakanlığa bağlandı.


    Tüm bunlara bakılırsa Türkiyede derin devlet Amerika ve ingiltere gözüküyor

    Evet dışardan derin devlet ithal eder olduk ne zamandır bu böyle bilmiyorum ama ortada milli olan hiç bir şey yok gözüküyor.

    Gelişmiş çoğu ülkede derin devlet vardır iç işlere karışmaz olası bir savaşta kaosta ülkenin sigortasıdır.


    Çoğu ülkedeki derinlerde günümüzde şirketlere esir düşmüş gözüküyor.Evet gücü olan adamları çok olan her ülkede derin kurabilir.Fetö bizdeki örneği ve onun gibi bir çok kurum var diye düşünüyorum




  • Çok fazla çelişki var. Benim bildiğim derin devlet(varsa öyle birşey yani) devletin iyiliğine çalışır. Ama bu maddelere göre kötülüğü için çalışmış. Evet için çalışan derin devlet mi olur lan aklınızımı yitirdiniz.


    ahahaha maddeleri okumamıştım bu ne lan böyle:

    13-Tayyip Erdoğan 17-25 Aralık operasyonlarından bizzat devletin yardımı ile kellesini kurtardı.

    Bu derin devlet değil derin tayyip olmuş bildiğin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 25 Nisan 2017; 13:23:36 >
  • bi arkadaşım ülkeyi kurtlar vadisindeki gibi ihtiyarların yönettiğine inanıyordu onu hatırlattı bu konu
  • Perincek ve Bahceli'den umudu kesin artik. Hic bir numarasi yok bu adamlarin, yok derin devletmis, yok bilmemneymis.



    Bahceli denen adamin tek derdi koltugunda oturabilmek. Onun disinda kafasi hic birseye basmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    Bu kozmik oda meselesi tam bir kepazelik,hainlik. Dedeiğiniz gibi devletin en temel yapısındaki bilgiler şimdi ABD-İsrail-İngiltere-Almanya vs vs hatta Rusyanın bile hakim olduğunu düşünüyorum. Bir savaşta kabak hem ordunun hem milletin başına patlayacak.

    Mal,mülk sahipleri,Para kasası dolu olanlar bize bişey olmaz sanıyorsa gerçekten yanılıyor. Kötü bir durumda o kadar müşteci sen,ben dinlemez herşeyini elinden çalar.

    Tsk, Amerikan Askeriyesi karşısında en büyük engeldi bu coğrafyada. Bitirilmesi için binlerce talimat metni gezdi etrafta.

    Askeri okul olsun,hastane olsun çok yanlış iş yapılıyor. Sivil zaten çok karışık,kalabalık. Askeri okullarda savunma için en gerekli şeyler öğretilir. Bunları normal üniversiteli biri yapamaz.

    Konu sahibinin alıntıladığı yazı içindekiler hayal bence. Hemde kötü bir hayal.

    İnsanımızı bayağıdır uyarıyoruz. İsrail,Abd,İngiltere istihbaratları hizmetindeki ermeni,gürcü soyundan kişiler TSK'da önemli mevkideler. Nasıl anlarız konusu 2008-09 yıllarında İsrail heronu sınırımızın içinde 4 saat uçarken Hawk kilitlenmesine,askerin ısrarla ateş izni istemesine rağmen komuta kademesinin oyalaması,kedidir kedi demesi(Koca heronu kedi olarak görmek ayrı bir güzel,hemde havada 400 knotla) ardından radarları kapattırması Ordu içinde neler döndüğünü anlatmaya yeter.

    Metal fırtına kitabında sevdiğim bir nokta Ergenekon Askerleri. Bu askerleri devlet yıkılması,sıkıntı,savaş halinde ülkede tam yetkili askeri birim olduğu ve yol göstericeği yazılmıştı. Merak ettim gerçekten bizde böyle birşey varmı diye. Ama bir üstteki heron olayını öğrenince umudum sıfırlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yılmaz058

    Selman kayabaşı, muhafız isimli kitabında (2012de veya 14te yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam) başkanlık sistemi, kürt politikası, devlet bahçelinin tutumu gibi birçok konuda inandırıcı bigilerden bahsediyor ve yorumluyordu. Aşağı yukarı konunun ilk mesajındaki bilgilerle pararalel içerikti.



    Önce teşkilat, sonra muhafız isimli kitapları okumanızı tavsiye ederim.

    Selman hocanın anlattığı şeylere önem veriyorum.



    Mesela bir konuşmasında aksaray yapılmadan 3-4 yıl önce 1000 odalı bir yapıdan bahsediyordu. Böyle bir yapı birgün ortaya çıkarsa şaşırılmasın diyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    belkide ilizyon sunuyorlardır,ülke batarken bizi oyalamak istiyorlardır.
  • Aa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 14 Ocak 2021; 15:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nycha


    quote:

    Orijinalden alıntı: Elder Wand

    Evet bu açıdan bakınca mantıklı durmuyor değil.Hatta ben de bir ara inanıyordum desem yanlış olmaz.Özellikle 17 Aralık sonrası RTE'nin derinlere sarıldığını ve ittifak yaptığını düşünüyordum.

    Şimdi sorun şu,madem bu derinler bu kadar bu işleri yapabiliyor niye bunca şeye müsaade ettiler.Tarikatçılığın Fetönün palazlanmasına,çözüm sürecindeki yığınaklara PKK'nın gücünün artmasına niye karşı çıkmadı.Yıllardır milli değerlerden,ülkenin kurucu ideolojisi ulusalcılıktan koşar adımlarla kaçarken niye bir şey yapmadılar,yapamadılar?Demek ki o kadar güçlü değiller ülkeye uzanan dış güçler daha etkili ve onlar yönlendirip savaşı onlar kazanıyor,onların istedikleri oluyor.

    İcraat görmek lazım.Bilmiyorum.Bir yandan mantıklı gelse de bir yandan mantıklı gelmiyor bu söylemler.

    ben de artık bu komplo teorisine katılmaya karar verdim ve arttırıyorum .



    çocukluğumuzdan beri bize resmi törenlerde , derslerde ,ailemizden ve bütün hayatımızda neler öğretildi ? bunu düşünelim . hep bize "ülkeye sahip çıkmamız gerektiği , artık ülkenin yerli üretimine geçmesi gerektiği , ülkeyi birilerinin ele geçireceği zaman bizim hareket geçmemiz gerektiği , dış güçlerin ülkemizi yıkabileceği ve cumhuriyet demokrasiye ve milliyetçiliğe sahip çıkmamız gerektiği " söyleniyordu . hep ama hep resmen her törende bizleri bıktırana kadar hep aynı şeyi söylemiyorlarmıydı ? 2010'a kadar ve 2010 sonrasına kadar ki 10 kasım anıtkabir'e kaç kişinin gittiğini araştırın . eminim 2010 sonrasının daha çok olduğunu göreceksiniz . demek istediğim ne ? acaba millet derin devletin , cumhuriyetin , atatürk'ün , vatanın milletin değerini anlaması ve tamamen benimsemesi için akp'ye izin vermiş olamazlar mı ? benim kaç tane liboş arkadaşım vardı ve bunlar 3-4 yıl içinde koyu atatürkçü olarak çıktı . kaç tane böyle " ya atatürk de abartılıyor ? " diyen arkadaşım şimdi " atam sen kalk ben yatam " moduna girdi resmen . eskiden sosyalistleri takip ettiğimde de aynı tabloyu görüyorum .2010 ' da yetmez ama evetçi takılan liboşlar şimdi sıkı sıkıya atatürkçü olmuş resmen . kısaca demek istediğim bizlerin ülkeye daha sıkı sarılması için ve kendi yapacakları icraatlerin tamamen kabul görülebilmesi için izin vermiş olamazlar mı ?

    Atatürke dahada düşman olan 50lik kesim var onu ne yapacaksın ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Aslında karamsar bir tablo gözüküyor ama yinede karamsar düşünmek istemiyorum.Diyorumki kendi kendime belkide buda bir planın parçasıdır geri çekilip art niyetli kim varsa ortaya çıksın sonra başkanlık yetkisini milli bir adama verip ülkenin fabrika ayarlarına dönüceğini düşünüyorum.


    Ama bu olanlar yunan adaları kıbrıs mıbrıs tüm konularda bu kadar taviz verilmesi beni karamsarlığa itiyor.Belki buda bi planın parçasıdır devlet küçülmeye gidiyodur diyerek polyanacılık oynuyorum.

    Bilmiyorum hocam bu konularda yeniyim araştırmaya çalışıyorum ama bu devlet işleri karışık Allah sonumuzu hayretsin fight clubdaki gibi dibe vurmadan yükselemiycekmiyiz yoksa yumurta kıça dayandığı an mı kendimize gelicez orasını yüce Allah bilir.
  • 1 ve 16. madde digerlerini yok ediyor :D Derin devlet olacak da cumhuriyete orduya ataturke dusman adamlari mi kullanacak biseyi isaret etmek icin.Derin devlet vardiysa da artik yok devletin tum gizli belgeleri sizdirildi kozmik odada, derin devlet falan yok bosa ugrasmayin.Derin devlet milletin bizzat kendisidir.Gecmisten gelen bagimsizlik kulturu bir savas isgal durumunda hortluyor karsi koymaya basliyor.Onun disinda bir organizasyon falan beklemeyin.

    Derin devlet bu 1 ve 16. maddedekileri kisileri kullaniyosa islerinde vah milletin haline o zaman :D boyle calisiyolarsa yandik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.