Şimdi Ara

Derimod çılgın kampanya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu 1500tl civarına deri ceketler satıyordu şimdi 800tl ye düşmüş.. bana yine de yüksek geliyor. zaten motorcu tarzı deri ceketten başka artık eski popülerliği yok deri giyimin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

Sadece viaporta özel mi kampanyası acaba başka mazalarında da geçerli mi???

Bütün Derimod mağazalarında geçerli.
  • kavurucu sıcak bir mantık olmuş
  • bu ricacilardan biri umarim bana denk gelmez. Bu tur yılışıklıgı hic sevmem, kotu bozarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda bir yanlışlık olması lazım diye düşünüyorum.
    Çünkü genelde "1 alana 2.si %50 indirimli" gibi kampanyalarda %50 indirim yapılacak olan ikinci ürün özellikle fiyatı düşük olan sayılıyor.
  • yilin 365 gunu %50 deyip aynı fiyattan ceket sattiklari surece hicbirsey almam,bu resmen musteriye hakarettir

kanıt isteyen bir ceketi gozune kestirsin (derimod expo olmayanlar onlar 2.kalite,sadece derimod yazanlar) ve tum yil fiyatini takip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 21 Ocak 2013; 9:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

bu ricacilardan biri umarim bana denk gelmez. Bu tur yılışıklıgı hic sevmem, kotu bozarım

'İnsanlar' genelde birbirlerine yardımcı olurlar, burada da nasıl olsa bir tane alıyorsun ikincisi için-ki parası senden çıkmıyor korkma- yardım isteyen, rica eden biri hakkında 'yılışık!' tabirini kullanman hiç yakışık almamış. Tabii görgü, nezaket, anlayış, hoşgörü vs. mevzuusudur bunlar, özel hayata karışmam. Saygılar.
  • Sıcak fırsatları takip edip bu davranışı yanlış görmeyi samimi bulmuyorum.

Başlığı açan arkadaş indirimden kendisi faydalanmış, ama dediği gibi indirim bölüşülebilir de.
    Neresi yanlış bunun anlamadım!

Ben de bir keresinde alışveriş yaparken (nerede olduğunu tam hatırlamıyorum) iki tane alana indirim vardı, bir müşteri gelip "Birlikte alsak sorun olur mu, indirimden faydalanalım." dedi. Ben aradığım ürünü bulamadım, bulsam seve seve paylaşırdım.

Sonuçta müşterinin lehine bir durum var burada. Gayet de mantıklı buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiex

quote:

Orijinalden alıntı: serkelios

Fatura diğer vatandaşın adına çıkıyor böyle yaptığınızda. İleride ürünle ilgili bir sıkıntı yaşarsanız faturanız olmadığı için herhangi bir talepte bulunamazsınız.

Çok ucuz ürünlerde yapılabilir, ama pahalı ürünlerde kimseye önermem bu "taktiği".

Bu arada, çok zekice bulanlar olmuş: Daha önce aklınıza böyle şeyler gelmediğine inanmak istemiyorum. 6 yaşında çocuğa desen o bile "tek ürün alana yamanayım"ı akıl eder. Hayret valla.

Arkadasim sence uslubunda bir problem
    Varmi ??
    Edit:uzatmalari kisalttim

Keşke uzatmaları kısaltırken "mi" soru ekini de ayırıverseydin.

• İnşallah dükkanda bir kişi çıkarda beraber alalım mı der ve birine yardım etmiş olurum, ikimizde ucuza almış oluruz. Çıkarken büfenin birinden faturanın fotokopisini de veririm olur biter, ikimizde güzel güzel giyeriz ayakkabılarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

yilin 365 gunu %50 deyip aynı fiyattan ceket sattiklari surece hicbirsey almam,bu resmen musteriye hakarettir

kanıt isteyen bir ceketi gozune kestirsin (derimod expo olmayanlar onlar 2.kalite,sadece derimod yazanlar) ve tum yil fiyatini takip etsin

+1000 çok doğru bir yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

dericiler zor durumda galiba

dericiler değil ama derimod-desa gibi yerler zor durumdaysa beter olsunlar. senelerdir deri fabrikasının işlerini yaparız. aralarında fason olarak versace ye bile üretim yapanı var. en üst düzey bir kadın deri ceketin maliyeti 150 dolar iken kıytırık deri ceketlere 800-1000 lira fiyat çekip sezon sonuda 400-500 e satmayı biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 22 Ocak 2013; 2:02:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Bunda bir yanlışlık olması lazım diye düşünüyorum.
    Çünkü genelde "1 alana 2.si %50 indirimli" gibi kampanyalarda %50 indirim yapılacak olan ikinci ürün özellikle fiyatı düşük olan sayılıyor.

100 tl lik ürüne 200 tl fiyat vurdukları için zaten 1. ürün normal fiyattan 2. ürün % 50 ile satılmış oluyor. üzeri fiyattan yani 200 tl fiyattan sattıkları tek bir fatura çıkarsınlar ben o dükkandan 3-5 tane mont alayım. resmen milleti keriz yerine koyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdg52

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Bunda bir yanlışlık olması lazım diye düşünüyorum.

100 tl lik ürüne 200 tl fiyat vurdukları için zaten 1. ürün normal fiyattan 2. ürün % 50 ile satılmış oluyor. üzeri fiyattan yani 200 tl fiyattan sattıkları tek bir fatura çıkarsınlar ben o dükkandan 3-5 tane mont alayım. resmen milleti keriz yerine koyuyorlar.

Her zaman 500TL'ye sattığı deri ceketi kampanya yaptığı zaman 900TL'ye çıkaran firmadan bu beklenir zaten.

• bugün bir outlet avm de derimod'a girdim. etiket fiyatları 1200 tl 1400 tl - bunların yarısını yazmışlar. yani ceketler 800 lira 600 lira. hemde uyduruk uyduruk ceketler. bunların geçen sezonlarda 300 - 350 lira olduğuna eminim.

5 ile çarpıp %50 indirim yaptık diye keriz avına çıkmışlar.
    arkadaşın gördüğü o 500 lira fiyat inmiş halidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

çanak yalamaya değmez, hem saçmalık, tek fatura verirler kesin, iade vs. durumunda ne olacak, elde fatura yok, ödeme nasıl olacak, falan filan, saçmalık yani...

adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

bugün mağazaya gittim deri montlara bakayım dedim. eskiden güzel modeller yapıyorlardı ama yemin ederim şu an modeller öyle berbat ki, defacto da, loftta daha güzel modelle var.

600 lira o iğrenç modellere vereceğime 100 liraya lofttan aldım. suni muni ama olsun.

Defacto, Loft falanmı dedin? Deri ile alakaları yok.
  • Geçen Burger King'te aldığım gel Big King'i birlikte alalım teklifine benzer olmuş
    Tek menü alacaktım, o arkadaşta tek menü alacaktı. Böyle bir teklife hayır diyemedim.
  • şu modeli bulsam hemen alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

bugün mağazaya gittim deri montlara bakayım dedim. eskiden güzel modeller yapıyorlardı ama yemin ederim şu an modeller öyle berbat ki, defacto da, loftta daha güzel modelle var.

600 lira o iğrenç modellere vereceğime 100 liraya lofttan aldım. suni muni ama olsun.

Defacto, Loft falanmı dedin? Deri ile alakaları yok.

tabii ki alakaları yok, ben şekil şemal açısından dedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.