Şimdi Ara

Derimod çılgın kampanya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

bugün mağazaya gittim deri montlara bakayım dedim. eskiden güzel modeller yapıyorlardı ama yemin ederim şu an modeller öyle berbat ki, defacto da, loftta daha güzel modelle var.

600 lira o iğrenç modellere vereceğime 100 liraya lofttan aldım. suni muni ama olsun.

Defacto, Loft falanmı dedin? Deri ile alakaları yok.

tabii ki alakaları yok, ben şekil şemal açısından dedim.

Ozaman tamam hocam

• bence biri ürün alsında ben de ikinciyi teklif edeyim demek biraz saçma. Adam kabul etmezse ikinci birine soramazsınız müşterileri taciz eder duruma düşersiniz. Adam indirimden pay isteyebilir ve birinci ürünü o aldığından fatura onda kalacak. garanti ve değişim için birşey iddia edemeyeceksiniz. Tek kalan modeller var onlar yüzde 60 indirime girmiş. Ayrıca ikinci üründe extra %50 indirim var card finansa extra %10 var ben 2 ceketi 600 e aldım. Derimod için iyi fiyat bence.
  • abartmayın yahu, ne yavşaması ne yılışması.
    Ya siz para kazanmayı bilmiyorsunuz ya harcamayı.
    Ben bazen migrsota yapıyorum.Tek gitmişsem migrosa ,
    migros kart eşimde olduğundan , benden önce kasaya girene rica ediyorum, kendi migros kartını geçiriyor ki, bazı ürünler indirimli olsun.
    Bu artık o kadar kanıksanmış ki, kimse kimseye neden demiyor , tabii deyip geöçirtiyor kartını.

Üstelik bu paymaşım (derimoddaki) sonuçta bir iyiliktir. bana biri rica etse tabii derim .Sonuçta iyilik yapmış oluyorsunuz.
    Sosyal yaşamın bir parçasıdır, insanların birbirine yardım etmesi.
    Biri beni bu ricam için terslese, bende ona ağzının payını veriri,onu rezil ederim."İnsan olmanın erdemi cümlesini duydunuz mu hiç beyefendi"
    diye sorsam yeter o kişiye.
  • Seven Hill öğretmenlere %10 indirim kartı vermişti. En son duyduğum art niyetli kullananlar yüzünden artık vermiyorlar. Bence art niyetli düşünmemek lazım. Yoksa bu tür indirimleri ancak rüyamızda görürüz.
  • Arkadaşlar dün Optimum DERİMOD a gittim çok hoşuma giden bir deri ceket vardı. Fiyatı 679 TL. Deri mont alacak arkadaşlar varsa haberleşip beraber alalım indirimi de paylaşmış oluruz. Alcak olan arkadaşlar varsa PM atsın.
  • Yardımın nesi kotu anlamadım ? Biri bana gelip aynı şeyi teklif etse kabul ederim. Geçen gün migrosta 50 TL üstüne 1 kg kıyma 9TL kampanyası vardı 46 TL gibi işlem yaptım kasiyer 50 TL.ye tamamlayın 1kg kıymayı 9TL.ye alın diyince "istemiyorum" dedim. Arkamdaki kişi "ben alabilirmiyim" dedi. Tabi diyip ben paramı verip çıktım, o sepeti 50 TL.ye tamamlayıp 9 TL.den kıyma aldı.

Derimod kısmına dönersek evet fiyatlar pahalı ayakkabı kısmında pek tercih etmem ama montta haklarını vermek lazım. Yırtılan montumu götürdüm hemen tamire aldılar 2-3 gün sonra magazaya çağırdılar atölyeden 3-5 parça gelmiş benim monta en yakın rengi beraber seçtik tekrar montu atölyeye yolladılar 3-5 gün sonra aldım montun ön tarında fermuarla kol kısmının arasında kalan komple parçayı 20 TL.ye değiştirdiler. Evet yazdığım rakamda yanlışlık yok 20 TL ( yirmi ).

Hatta gerçek deri olduğundan ton farkı oluyor biz işlem yaptık ama biraz kullanın tekrar getirin ücretsiz parlatma yaparız renk tonu bir birine daha yakın olur dendi. Sadece ürün alıp çıkmıyorsunuz sonrasında ki hizmetide satın aldığınızı düşünerek alışveriş yapın.
    Ay başında magazaya yaptığım ziyarette ilgimi çeken mont olmadı, olsaydı şimdi hiç düşünmeden 2 tane ürün almıştım.

• valla kim ne derse desin ben ayakkabıları için çok memnunum.İlk kez 2 sene önce kösele ayakkabı aldım. İşte kullanıyorum.
    2 senedir ,kar felan olmadıkça hergün giydim.Tek istisnası haftasonları, kar, yıllık izin vs . giymedim.
    Bunun haricinde hergün giydim ve yarın yine giyeceğim, o derece düzgün ayakkabı yani.
  • konunun basinda ayakkabi cift oldugundan once birini sonra diger esini alip indirim uygulatmis anladim :) konuya gelince ben bu tur satis stratejilerini yanlis buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.