Şimdi Ara

Deri Koltuk Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ilk defa böyle bir şey yapmam gerekti onun için bir bilgim yok.

Deri koltuğu neyle temizleyebilirim? Üzerinde herhangi bir leke yok. Sadece hiç temizlenmediği için kirli duruyor artık. Bazen ufak tefek içecekler falan dökülüyor da deri olduğu için bez veya peçeteyle anında temizliyorum. Orjinal rengi bej. Gri olmak üzere ama :D

Bana bir teknik , ürün , önerebilecek biri var mı? Uygulamayı kendim yapacağım, zaten arabamla vakit geçirmek hoşuma gidiyor, zor veya zaman alacak olması önemli değil.

O büyük oto yıkamacılara götürmeyi sevmiyorum. Oto kuaförmüş falan sevmiyorum. Arabamı birilerine emanet etme fikri kötü geliyor bana :D At , Avrat , Silah :D

• Ben bir çok ürün denedim.En iyi sonucu marketten aldığım aspirin adlı sprey temizleyi,
    ci ile aldım.
  • met995 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Deride herhangi bir aşınma, deformasyon yapmıyor değil mi?
  • http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/ic-bakim/126-fg5430-deri-yuzey-temizleyici-koruyucu.html bunun gibi deri temizleyici ürünlerle silebilirsin. Yada all purpose cleaner tarzı ürünlerle temizleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met995

Ben bir çok ürün denedim.En iyi sonucu marketten aldığım aspirin adlı sprey temizleyi,
    ci ile aldım.

Bu asprin denilen ürünün adını çok duymaya başladım. Her işe yarar bir durumu var.

Asıl kullanım işlevi olarak üzerinde ne yazıyor, hatırlıyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.