Bildirim
Deri Ceketi Nasıl Yıkayacağım (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bi kovaya 30 derecede su doldur, sonra elinle fazla döndürmeden yıka diyor işte. -
eşek derisi 90 derecede yıka -
Hocam makineye atsam en düşük programlarda sıkmasız sıkıntı olur mu acaba? Tersini çevirip koysam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L. Killmister
Hocam makineye atsam en düşük programlarda sıkmasız sıkıntı olur mu acaba? Tersini çevirip koysam?
Bence olur. Özellikle döndürmekten uzak tutun demiş ve çamaşır makinesinin üstünü çizmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
quote:
Bence olur. Özellikle döndürmekten uzak tutun demiş ve çamaşır makinesinin üstünü çizmiş.
Hocam o işarete baktığımda tamburlu kurutma için uygun değil anlamını buldum. Yani tamburlu yıkama değil o tamburlu kurutma için uygun değil demek galiba. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
quote:
Bence olur. Özellikle döndürmekten uzak tutun demiş ve çamaşır makinesinin üstünü çizmiş.
Hocam o işarete baktığımda tamburlu kurutma için uygun değil anlamını buldum. Yani tamburlu yıkama değil o tamburlu kurutma için uygun değil demek galiba.
Evet ben yanlış biliyormuşum. Ama avoid spinning or spin for short periods yazısından makina bana sakıncalı gibi geldi. Son karar senin.
-
Kuru temizlemeye ver gitsin. Rengi falan atarsa çöpe gider ceket.
sıkmasız 30 derecede yıka hiç bişey olmaz.en baştaki işaret 30 dercede yıkanabilr manasına geliyor. -
eyvallah hocam
bir sorun olmaz inşallah yıkamayı düşünüyorum. yıkanmasa zaten koymazlar onu oraya, deri ceket iyi güzel de bu sorunları oluyor işte.
makinede yıka ama sıkmaya geçmeden al -
Deri ceket yıkanmaz sonra ıslak davul gibi olur
hocam üstüne neden bu işareti yazmışlar o zaman? orjinal deri değil zaten suni deri en azından yıkanabilmesi lazım sıkma olmasa da
hm den aldıysan plastiktir o zaten deri değildir kafana göre yıka
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X