Şimdi Ara

Deri Ceketi Nasıl Yıkayacağım (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H&m den bi ceket almıştım geçen ay, arada kazakla falan giydiğim için hafif ter kokmaya başladı ceket. Zaten suni deri olduğu için biraz kokusu vardı, ter kokusu da hafiften eklenince yıkamak zorunda kalacağım. Üründe böyle bir işaret var. Bu ceketi nasıl temizleyebilirim? Kuru temizleme de yapılamaz diyor. Bilgi sitesine baktığımda ise şöyle diyor:

30°C mild process: The drum should be not more than half full. Avoid spinning or spin for short periods only to minimise the risk of creasing.

Deri Ceketi Nasıl Yıkayacağım (SS'li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kovaya 30 derecede su doldur, sonra elinle fazla döndürmeden yıka diyor işte.
  • eşek derisi 90 derecede yıka
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Hocam makineye atsam en düşük programlarda sıkmasız sıkıntı olur mu acaba? Tersini çevirip koysam?

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Hocam makineye atsam en düşük programlarda sıkmasız sıkıntı olur mu acaba? Tersini çevirip koysam?

Bence olur. Özellikle döndürmekten uzak tutun demiş ve çamaşır makinesinin üstünü çizmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Bence olur. Özellikle döndürmekten uzak tutun demiş ve çamaşır makinesinin üstünü çizmiş.

Hocam o işarete baktığımda tamburlu kurutma için uygun değil anlamını buldum. Yani tamburlu yıkama değil o tamburlu kurutma için uygun değil demek galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Hocam o işarete baktığımda tamburlu kurutma için uygun değil anlamını buldum. Yani tamburlu yıkama değil o tamburlu kurutma için uygun değil demek galiba.

Evet ben yanlış biliyormuşum. Ama avoid spinning or spin for short periods yazısından makina bana sakıncalı gibi geldi. Son karar senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuru temizlemeye ver gitsin. Rengi falan atarsa çöpe gider ceket.

• sıkmasız 30 derecede yıka hiç bişey olmaz.en baştaki işaret 30 dercede yıkanabilr manasına geliyor.
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

bir sorun olmaz inşallah yıkamayı düşünüyorum. yıkanmasa zaten koymazlar onu oraya, deri ceket iyi güzel de bu sorunları oluyor işte.

• makinede yıka ama sıkmaya geçmeden al
  • Deri ceket yıkanmaz sonra ıslak davul gibi olur

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    hocam üstüne neden bu işareti yazmışlar o zaman? orjinal deri değil zaten suni deri en azından yıkanabilmesi lazım sıkma olmasa da

• hm den aldıysan plastiktir o zaten deri değildir kafana göre yıka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.