Şimdi Ara

Dergilik Hediye Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.5G Salla Kazan Kampanyası’na katıl, Dergilik uygulamasından dergi indir ve sürpriz ikinci hediyeni kazan! Cihazı ve SIM kartı 4.5G uyumlu, Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazırkart, aktif, ses ve data aboneleri Hesabım uygulaması üzerinden katılacakları Salla Kazan Kampanyası'ndan kazanacakları hediyelere ek olarak, Dergilik uygulamasından dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır.
    Kampanyadan 30 günde 1 kez yararlanılabilmektedir.
    Hesabım uygulamasından Salla Kazan Kampanyası’na katılan tüm Turkcell aboneleri, kazanacakları hediyeye ek olarak, Dergilik uygulamasından dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır.
    Kazanılacak faydalar ücretsizdir.
    Tarifesine Dergilik eklenmiş Turkcell aboneleri, Dergilik uygulamasındaki tüm dergileri tarifelerine ek ücret ödemeden indirip okuyabilirler. Ek olarak, bu abonelerin dergi indirmek ve okumak için kullanacakları mobil internet yine tarifelerine eklenmiş Dergilik 5 GB mobil internet paketinden düşülür.
    İkinci sürpriz hediyeyi kazanmak isteyen ve tarifesine Dergilik eklenmemiş Turkcell aboneleri ise Dergilik uygulamasında yer alan ücretsiz dergiler sekmesi altındaki dergilerden dilediklerini ücretsiz indirebilirler.
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/dergilik-hediye-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da dergilik verdi indirme yapabiliyor muyuz dergilere ayrıyetten para mı vermek gerekiyor.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayhalatt T kullanıcısına yanıt
    Tarifesine Dergilik eklenmiş Turkcell aboneleri, Dergilik uygulamasındaki tüm dergileri tarifelerine ek ücret ödemeden indirip okuyabilirler. Ek olarak, bu abonelerin dergi indirmek ve okumak için kullanacakları mobil internet yine tarifelerine eklenmiş Dergilik 5 GB mobil internet paketinden düşülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Teşekkürler. Dergilik için internetim var ama girip denemedim. Hediye internetim bitince girip indireceğim. O da hediye veriyormuş haftalık bir gb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayhalatt T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim herkese internet vermiyor salla kazan gibi hediyeler veriyor dk sms internet gibi şansınıza ne çıkarsa ve ayda birkez hediye kazanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Rica ederim herkese internet vermiyor salla kazan gibi hediyeler veriyor dk sms internet gibi şansınıza ne çıkarsa ve ayda birkez hediye kazanıyorsunuz

Gece salla kazandan bip haftalık her yöne bin dk kazandım ama ses bir saniye geç geliyor. İşe yaramaz bir sistem. Yurtdışına çıksam ama süper kullanırım bipi.

• Dergiliği indirip bedava bir dergide indirdim fakat hediyeyi vermedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bana da bir şey gelmedi

• tam bunu yazdıktan sonra geldi :D

Dergilik Hediye Kampanyası

• bana bugün 1 gb geldi.
  • Cihazı salladım. Ücretsiz dergilik aboneliğiniz başlamıştır. 1 ay boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz dedi. Şimdi ben abone mi oldum, 1 ay sonra otomatik abonelik ücreti mi alacaklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.