Şimdi Ara

Dereceli oyunlarda ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dereceli oyunlarda özellikle düşük liglerde sürekli shen,malp,amumu,blitz banlanıyor.Peki bu banlar ne kadar doğrudur?Sizce banlar neye göre atılmalıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Banlanan champion karşıdaki playerın(ların) iyi oynadığı championlara atılır. (Bkz Froggen a karşı anivia banlanması) Fakat soloq da karşındaki adamı tanımadığın için win rate i yüksek herolar banlanmak daha mantıklıdır.(Bkz Elise)

Edit:Gerçi nerften sonra win rate i yerlerde örümcek ablanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 22 Mart 2013; 21:10:47 >
  • turkiyede normal.Su aralar hep elise,kha,blitz,shen,mumu,malp ban yiyor bende arada kassadin,vi,hecarim.Unranked ken darius bile banladim top oynamiyosam mecburum adamlarin kafa basmiyor.Amumu yu genelde banliyorum lanet bir sey oyun sonuna dogru her turlu kazandiriyor.

• Karşı tarafı tanımadığın için tf'de efektif karakterler banlanıyor. Oyuncuya göre ban yapamıyorsun yani. Artık alışkanlık oldu. Bunları banlamazsan küfür yiyorsun.
  • TF, eve, khazix, vi, hecarim, jarvan, shen bunlar arasından tombala çekiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içindeki potansiyel tehlikesine göre atılmalı bence. Şahsen Blitzden korktuğum kadar hiçbir championdan korkmam.
  • Kısmen doğru. Tf'de etkili olan ve oyunun kaderini bir anda değiştirebilecek şampiyonlar banlanıyor. Ben şahsen ilk Blitz banlıyorum. Malphite ultisi ile istediği zaman tf başlatabilir. Onu banlıyorum. Op olduğunu düşündüğüm Elise ve Singed'ı banlıyorum. Eğer hala hak var ise son olarak Amumu ve Xin banlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

TF, eve, khazix, vi, hecarim, jarvan, shen bunlar arasından tombala çekiyorum.

eve oldu bence bosver onu bircok kez gordum etkisizdi hep.

• Mesela bu oyun kendi korktuğum blitz akali ve vayne banladım.Tabiki de baya bir küfür yedim karşıda ap malp ve jungle amumu vardı bizde shen vardi oyunu kaybettik.Türkiye serverinde klasik bandan vazgeçmemek lazımmış onu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Aynen eve bitti.Artık oyuna bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Yok yahu ne kadar nerf yesede mübarekler pink almaktan aciz olduğu için banlıyorum alsalar bile earlyde bot lane'e gank atmasını önlemek için 125x3 gold lazım (dragon önü, tri-brush, birde kuleye yakın olan çalının en ucuna) bunuda sağlamak çok zor

Shen zaten Allah'ın emri
    Khazix desen soloQ'da inanılmaz bir champ
    Hecarim, vi, jarvan zaten başa bela
    TF ulti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 22 Mart 2013; 21:17:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru değil ben düşük eloda tutup da tf,elise banlamam kha,darius falan banlardım.
  • solo q da
    eğer firstpicksen seçecegin championun antisini banlayabilirsiniz.Bunun dısında tfyi sizin düsman yönüne kaydıracak ve oyun genelinde tehlikeli op championlar banlanmalı.

Amumu:ultisi op,hem tank hem sağlam hasar verir.
    malphite:ultisi op
    shen:split push
    blitz:genelde yok ben çekilmem fln filan diyerek banlamamak yanlış.bir çekildinmi 5v4 kalıyorsnuz ki baron fightlarda çok işe yarıyor ve güzel alan slince var.
    kayle:ultisi op.oynamayı bilen eziyor:)(trde sadece ben banlıyorum galiba)
  • Hepsi oyunun gidişatını değiştirebilecek şampiyonlar, bu yüzden bunların banlanması da gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 22 Mart 2013; 23:23:02 >
  • Soloq'de doğru bence bu banlar. Çünkü banlamazsan yemediğin küfür kalmıyor ve takımda bu championlara karşı nasıl oynanacağını bilmeyenler olabiliyor. Normalde karşı takımdan gelen banlara karşı, ne pickleyeceklerini tahmin ederek champion banlamak daha iyidir bence. Karşıda Lee sin banlanıyorsa Akali banlamak vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

Banlanan champion karşıdaki playerın(ların) iyi oynadığı championlara atılır. (Bkz Froggen a karşı anivia banlanması) Fakat soloq da karşındaki adamı tanımadığın için win rate i yüksek herolar banlanmak daha mantıklıdır.(Bkz Elise)

Elise'nin winrate'i hiç bir zaman yüksek olmadı.
  • Takımdaki birisi ban shen amumu malp falan diye zırvalarsa 3 banıda boş geçiyorum.Az önce ağladılar küfür falan ettiler ama karşı takımda bunları almadı.Blizt Leona Kassadin harici hiç bir şampiyonu banlama gereksinimi duymuyorum.

edit:Eğer Kha banlanmadıysa Kassadin kalabilir her zaman ezerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 22 Mart 2013; 23:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

Mesela bu oyun kendi korktuğum blitz akali ve vayne banladım.Tabiki de baya bir küfür yedim karşıda ap malp ve jungle amumu vardı bizde shen vardi oyunu kaybettik.Türkiye serverinde klasik bandan vazgeçmemek lazımmış onu anladım.

e tamamda yaptığın gayet saçma. adamlara hadi amumu malphite bıraktın bari birini pickle. ayrıca vayne banlamak tr'de saçmalık. vayne early sucks zaten. kafasına vur gitsin. latee bırakmayın bi zahmet karşınızda doublelift yok sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

Banlanan champion karşıdaki playerın(ların) iyi oynadığı championlara atılır. (Bkz Froggen a karşı anivia banlanması) Fakat soloq da karşındaki adamı tanımadığın için win rate i yüksek herolar banlanmak daha mantıklıdır.(Bkz Elise)

Elise'nin winrate'i hiç bir zaman yüksek olmadı.

+1 gelen nerf de nerf değil o derece
  • Tf,Irelia banko banlıyorum.Son ban olarakta beni counterlayabilecek 1 şampiyonu banlıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.