Şimdi Ara

Dereceli oyunlar hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nihayet 30 oldum dün dereceli girmeye başladım. Sorum şöyle ; ilk 10 oyunu kazanırsam ya da 10/8 falan yaparsam daha üst bir ligde başlama ihtimalim var mı ? ya da bir ligde başlama neye göre belirleniyor ?

• Hangi ligde başlayacağın ilk 10 maçına bağlı. En fazla Gold 5 olarak başlayanı gördüm 10/10 yaptığında.
  • 30 olur olmaz girmeyin şu rankeda allah için

30 olunca oyunu tam anlamıyla öğrenmiş tam anlamıyla bitirmiş olmuyorsunuz
  • benim arkadaş 10 da 7 yaptı silver 2 de başladı ben ilk 7 maçtan sonra yerleştim bronz 3 başladım 2 günde silver 2 oldum takma kafana o kadar hangi ligde başladığının pekte önemi yok ama silver 1 olmaya çalışmaktanda yoruldum en az 3-4 kez sıralamaya girdim oyun beni sınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

30 olur olmaz girmeyin şu rankeda allah için

ben dicektim aynısını ondan sonra bronzedan millet çıkamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abman

benim arkadaş 10 da 7 yaptı silver 2 de başladı ben ilk 7 maçtan sonra yerleştim bronz 3 başladım 2 günde silver 2 oldum takma kafana o kadar hangi ligde başladığının pekte önemi yok ama silver 1 olmaya çalışmaktanda yoruldum en az 3-4 kez sıralamaya girdim oyun beni sınıyor

Al bendende okadar.
  • 30 olur olmaz girme,kendine şöyle bir 3-4 rune page yap,50-60 a yakın heron olsun öyle gir. Her lanede oynayabilecek kadar tecrüben olsun, eğer bunu yapmazsan şu foruma hergün "ranked günlügüm bronze 3" tipleri gibi konu açmak olur sonun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_ScRubS

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

30 olur olmaz girmeyin şu rankeda allah için

ben dicektim aynısını ondan sonra bronzedan millet çıkamıyor

inan bana oynayabilen her yerden çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Arkadaşlar nihayet 30 oldum dün dereceli girmeye başladım. Sorum şöyle ; ilk 10 oyunu kazanırsam ya da 10/8 falan yaparsam daha üst bir ligde başlama ihtimalim var mı ? ya da bir ligde başlama neye göre belirleniyor ?

ben 10 da 7 ile silver1 başladım ama sezon2 deki en son elonun da etkisi var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abman

benim arkadaş 10 da 7 yaptı silver 2 de başladı ben ilk 7 maçtan sonra yerleştim bronz 3 başladım 2 günde silver 2 oldum takma kafana o kadar hangi ligde başladığının pekte önemi yok ama silver 1 olmaya çalışmaktanda yoruldum en az 3-4 kez sıralamaya girdim oyun beni sınıyor

+1 10 da 7 yaptım bende Silver 3 başladım 2 ye geldim bir türlü geçemiyorum :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.