Bildirim
DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2025)
Giriş
-
Benden de destek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
+1
+1
güzel düşünülmüş _____________________________ sunucum -
Saat olabilir.
Tutmaz
takip _____________________________ Mia San Triple | FC Bayern München
1 Neuer • 4 Dante • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Mandzukic • 10 Robben • 11 Shaqiri • 13 Rafinha • 14 Pizarro • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Starke • 23 Weiser • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Raeder • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Emre Can • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • Manager: Heynckes -
+1 _____________________________ -
tam destek _____________________________ -
-
up _____________________________ -
katılıyorum ilk olarak da saat alanında olabilir. _____________________________ https://odamdakicanavar.blogspot.com/ -
Beni de ekleyin listeye :))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
"at fava bekle" _____________________________ Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
-
Güzel düşünce takipteyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lütfen alıntı yapın yada bu kullanıcıyı haberdar ederek cevap veriniz. -
Bu çok iyi olur deneyimli arkadaşların destek vermesi gerek _____________________________ İmzam kural içidir || Uymam gereken imza kurallarını hiç okumadım. -
Yanwenden vazgecseler ben bindirimede raziyim 5 tane kargom kayip :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING -
Saat için bu adam ile anlaşabiliriz, çok kaliteli replikaları var.
http://www.breplica.com/
www.aliexpress.com
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.comhttp://www.aliexpress.com/store/813336
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X