Değerli Başkanımız Özhan Canaydın’ın ve Değerli büyüğümüz Ali Oraloğlu’nun vefatları sebebiyle hafta sonunda oynanacak derbi maçına Matemin rengi siyah formalar ile çıkalım. Hepimizin başı sağolsun, mekanları cennet olsun. Allah Rahmet eylesin...
lütfen resmi siteye yollayalım ;) http://www.Galatasaray.org/bize_ulasin.php
O bu değilde şu armanın durdugu her renk forma çok asaletli oluyor.
Forma harika duruyor. Keşke mor formanın yerine siyah forma olsa.
Harika Forma
Böyle bir formamız yok bildiğim kadarıyla. Nasıl cıkacağız bu formayla anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD
Böyle bir formamız yok bildiğim kadarıyla. Nasıl cıkacağız bu formayla anlamadım.
Resimdeki forma ile çıkın denilmiyor zaten, bu maç için düz siyah bir forma tasarlanacak. TFF'de izin veriyormuş buna.
Abartmayalim isterseniz mekani cennet olsunda ulan stadi yiktiniz be adam istifa etti diye. Simdi ölmüs kisiye saygi durumu olan toplum oldugumuz icin bu isleri yapiyoruzda zaten yönetim bunuda düsünecektir oda ayri konu ama bana göre yalnis Gsya büyük zararlari oldu. Yasiyan yada vefat etmis tonla yöneticimiz var hakeden ve heketmeyen ayrilmali. Bana görede Canaydin 2002 sonrasi futboldan sogumama GS geri gitmesine sebeb olan kisidir ben insanligina degil zaten onu bilemem taraftar olarak baskanligina bakarim. Vefat etti diye 2 gün önce agzina geleni söyliyenler artislik yapmasinlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
Abartmayalim isterseniz mekani cennet olsunda ulan stadi yiktiniz be adam istifa etti diye. Simdi ölmüs kisiye saygi durumu olan toplum oldugumuz icin bu isleri yapiyoruzda zaten yönetim bunuda düsünecektir oda ayri konu ama bana göre yalnis Gsya büyük zararlari oldu. Yasiyan yada vefat etmis tonla yöneticimiz var hakeden ve heketmeyen ayrilmali. Bana görede Canaydin 2002 sonrasi futboldan sogumama GS geri gitmesine sebeb olan kisidir ben insanligina degil zaten onu bilemem taraftar olarak baskanligina bakarim. Vefat etti diye 2 gün önce agzina geleni söyliyenler artislik yapmasinlar.
Başkanlığı iyi, kötü onu tartışmıyoruz burda
TFF izin veriyormu ki? Sene başında bildirilen formalarda olmadığı için sorun çıkabilir mi? Ama güzel bişe yaparlarsa güzel olur
Öneri güzel. Artı olarak bu forma süpermiş cidden
yolladım ben...
İlla siyah forma ile çıkmak gerekli değil... Siyah bir bantta bu görevi yapar.. Önemli olan yası simge edebilmek.
Forma muhteşem.
avrupada rakiplerini alkıslıyorlar yenilseler bile
turkiyede adam fenerin golunu alkısladı diye demediklerini bırakmadılar..
artık futbolun bir spor oldugunu fenerbahce ve galatasarayın birbirine rakip 2 mizden biri olmassa tatsız olacagımızı bilmemiz gerekir...
medeni olalım yavas yavas..
Böyle bir formamız var hatta şu an dolabımda duruyor. Ama taraftar forması diye biliyorum, sanırım herhangi bir maçta giymedik.
daha önce giyilen siyah formamız buydu..bende var, çok güzel bi formadır..
aşağıdaki de fena diilmiş..
ben üye oldum ama mail gelmedi gönderemedim.. benim yerime yollasın biri
daha önceki senlerde siyah forma vardı..
bnce klasik parçalı giyilmeli..canaydın bunu isterdi..
Talebimiz kabul edildi sanırım
--- GALATASARAY Pazar günkü derbide hafta başında vefat eden eski başkan Özhan Canaydın'ı unutmayacak. Takımın, Fenerbahçe önünde sahaya siyah bir formayla çıkacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, federasyondan gerekli izinleri almak için harekete geçtiği ve Galatasaray'ın derbide Özhan Canaydın'ın anısına siyah forma ile mücadele edeceği belirtildi. Cimbom, 1 Mayıs 2003'teki Bingöl depreminden iki gün sonra oynanan Trabzonspor maçında da siyah formayla sahaya çıkmıştı. --- sabah