Kewell BJK maçındaki gibi istekli oynarsa gol şansımız olabilir yoksa çok zor. Hiç yaratıcı bir takımımız yok.
Bu kadroyla çıkarsa Galatasaray fark yer
Şu takıma bak yaa ağlamak istiyorum
Ben de Cumhur'u, Musa'yı falan alır demiştim kendi kendime... Adamlar kadroda bile yok. Galatasaray'dan bu sene cacık bile olmaz. Hala Ayhan, Aydın, Barış, Kewell, Gökhan Zan oynuyorsa...
bank asya tadında bir mücadele olacak trt yayınlamalı bu maçı
Acaba gökhan zan kazması yerine hakan baltayı oynatıp sol beke insua'yı koymayı düşünememiş mi sayın hagi? Ligin son sırasındaki takımla oynuyorsun hala ve hala fenerbahçe maçındaki format, değişen hiçbir şey yok.
En azından Emre Çolak oynasaydı. Kewell Pino'dan başka hücumcu oyuncu yok. Full defans yapacaz galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan Acaba gökhan zan kazması yerine hakan baltayı oynatıp sol beke insua'yı koymayı düşünememiş mi sayın hagi? Ligin son sırasındaki takımla oynuyorsun hala ve hala fenerbahçe maçındaki format, değişen hiçbir şey yok.
Sistem konusunda katılmıyorum, biraz eli mahkum. yedeklerde battal'dan başka ofansif oyuncu yok:-( battal oynarsa top yüzdemiz daha da düşer. insua konusunda +1905
insua'yı sildi attı hagı hala insua diyorsunuz yahu adam kiralık oyuncu istemiyormuş iyi olsa da yedek oturacak
Gokhan zan :D
quote:
Orijinalden alıntı: John Locke
En azından Emre Çolak oynasaydı. Kewell Pino'dan başka hücumcu oyuncu yok. Full defans yapacaz galiba.
Burnu kırılmıştı en son Çolak'ın
quote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
Kewell BJK maçındaki gibi istekli oynarsa gol şansımız olabilir yoksa çok zor. Hiç yaratıcı bir takımımız yok.
Bir defada yanılt beni OZ!
Arda öldümü ya.Nerde bu adam.
quote:
Orijinalden alıntı: erkasolin
Arda öldümü ya.Nerde bu adam.
O sadece milli takimda sakat olsa bile oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Bu kadroyla çıkarsa Galatasaray fark yer
Fark oluyodu ama tersten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme