Şimdi Ara

Derbi'nin hakemi açıklandı: Fırat Aydınus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şampiyonuz
  • fırat aydınusun gs formalı resimlerini bulun
  • sonunda düzgün bir hakem yönetimi göreceğiz diye düşünüyorum
  • Harika olmus Bence türkiyenin en iyi hakemi. Cüneyti gördük Ts maçında.
  • Güzel haber.
  • Koca ligde sadece bir tane hakeme guveniliyorsa sikinti var demektir. Bu ise el atilmasi lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Koç ve Hakemler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmasız, açık ara ligin en iyi hakemi. Dünkü Bayern - Madrid maçındaki Howard Webb ile kapışır yani.
  • en doğru seçim.
  • iyi seçim
  • Fırat Aydınus Beşiktaşlı
  • Maç GS'nin sahaya çıkmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Maç GS'nin sahaya çıkmaya gerek yok.

Aynen Hocam Katılıyorum Sana. Hakemlerle ligi lider bitirdik, sahamızda 9 kişi kaldık, en yakın rakibimize 9 puan fark attık. Bu hakemler olmasa cidden işimiz zor.
  • Su provokator resident evil ne zaman adam gibi bi ceza alacak merak ediyorum.Bunun disinda Firat Aydinus en dogru secim olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Tartışmasız, açık ara ligin en iyi hakemi. Dünkü Bayern - Madrid maçındaki Howard Webb ile kapışır yani.

Howard Webb yer Fırat ı. adam dün akşam biraz daha zorlasalar cop çıkarıp dalacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Maç GS'nin sahaya çıkmaya gerek yok.

O zaman Selçuk İnan Galatasaray'da diyebilir miyiz?
  • Maç Galatasaray'ın. Fırat Aydınus mahallede top oynarken ben Metin Oktay olucam lan diyormuş hep. Ayrıca Fırat Aydınus, dedesinin halasının amcasının oğlunun kayınçosundan dolayı Galatasaray'a sempatisi var.
  • Şekip M. çıktığından beri abuk subuk haber artmaya başladı bilmem farkettiniz mi?
    Emenike Galatasaray da diye haber yaptırıp kendi Emenike yi alınca bize aklınca çalım atanlar hala malum kulübün yöneticisi ve büyük ihtimal hakemi etkilemek için gs formalı hallerini gazetelere bastırttılar
    ama bunun ters tepebileceğini düşünememişler
  • evet içim rahatladı şimdi . fenerin aldığı her galatasaray galibiyetinde hakemlerin rolü büyük oluyordu .geriye birtek şey kaldı .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.