Şimdi Ara

Depresyonda mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Forumdaşlarım,

    2 hafta önce vertigo olduğumu düşünerek özel bir hastanenin KBB uzmanına göründüm.Bana herhangi bir şeyimin olmadığını gelip geçici bir durup olduğunu söyledi.VasosercBID adlı ilacı verdi.Hala kullanıyorum ilacı.Herneyse..Daha sonrasında bağırsaklarımdan ishal oldum ve iştah kaybı yaşayıp daha az yemeye başladım.Onkoloji hastanesinden Gastroentoloji bölümüne randevu aldık.Midemde yanma oluyordu arasıra ve makatta uzun zamandır devam eden bir kaşıntım ve ağzımdan yataktan kalktıktan sonra salya geliyordu.Bütün bu mide ve bağırsak sorunlarımın bağırsaktaki parazit yüzünden olduğunu düşünüyordum.Ama bunları kafama çok taktım öyle böyle değil.Endoskopi ve Kolonoskopi için ayın 22 ve 23'üne rabdevu verdiler.Reçetede yazılanları annem okuyunca inanılmaz psikolojim bozuldu.Hatta solisyon ilacının başka biri tarafından makata dökülmesini kaldıramadım.Psikolojim berbat oldu.Mükemmel bir şekilde devam eden bir yaşatım varken iştahım yerindeyken psikolojik olarak sanki ilk defa benim başıma geliyormuş gibi çöküntü yaşadım.Bunca şeyin üstüne 20'lik dişimde çıkan apse hepsinin üstüne tuz biber oldu.500 mg Biteral verdi doktorum ve ilaç bittikten sonra dişimi çekeceğini söyledi.

    Neyse sadede gelecek olursam yaptığım şeylerden bazen zevk almıyorum.Boşluktaymışım hissi,metroya bindiğimde insanlara boş boş bakıyorum ara sıra.Kafam karıncalanıyor kendimi bitkin hissediyorum.Mide ve bağırsaklarımla ilgili öyle bulantım yok ve ishalde değilim.Yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.Kafamda sürekli kuruyorum arasıra ve cidden kötü hissettriyor.Gece uyku bölünmelerim var 2 gündür.Uyandıktan sonra bir daha uyumakta güçlük çekiyorum.İşe gitmek içimden gelmedi bugün.Ama dün arkadaşlarımla 2 haftadan sonra buluştuğumuzda kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim.Yinede bir psikolog desteği almalı mıyım?

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler DH Alilesi.







  • Herkesin basına gelen seyler bunlar.cok takma kafana.psikolojik bir olay yok.gecmis olsun bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • Başka arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.
  • geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterofbasyon. -- 15 Aralık 2014; 15:22:57 >
  • Konu Dışı Özel'de kimse yok.Konuyu oraya da açtım ama hiçkimse oralı bile olmadı.Yöneticilerden istirhamım konuyu silmemeleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendimden utanmalı mıyım?
    6 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.