Bildirim
depremden dolayı hiçbir işime odaklanamıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
normal toplumsal bir olay oldu burada bir sürü şey dönüyor en az 1 2 ay etkisinden çıkamayız
-
Aynısı bende de var sürekli aklıma geliyor
İlginç bir durumdayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamamen aynı hocam
surekli kötü haber almaktan yoruldum umidimi kaybettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bina kontrol raporlarını gördüm bizim şehir de ağır hasarlı, acil yıkılacak bi ton bina var. Bu insanlar ne yapacak çok kötü durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:6:26 >
senin bina için ne diyo
-
Hocam daha gelmemişler ama bizim mahalleye girmişler. Bizim evin etrafında ki kontrol edilen binaların en kötüsü az hasarlı diye geçiyor. Bizim ev umarım sağlam çıkar. Semtin zemini kayalık , düz toprak değil dayanıklı. Bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:13:35 >
hangi semtlerde var hocam
Hocam Şehitkamil de Şahinbeye göre daha fazla var sanırım. Karataş ta 2 tane ağır hasarlı gördüm. Başka yerler de de var da sanırım e devlette mahalle ismini seçerek görebiliyorsunuz. Benim elime Şahinbey ve Şehitkamil de ki açıklamalı bina raporları denk geldi. Diğer mahalleler ve semtleri e devletten seçerek görebiliyorsunuz herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:21:48 >
Bir de bazı binaların açıklamasına bina da kimse yok dıştan bakıldı ... ... Sebebini yazıp hasar durumu yazılmış binanızdan birinin ilgilenmesi lazım sanırım herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:20:58 >
cok sagol hocam
hiçbir şey yapasım gelmiyor yemin ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X