Şimdi Ara

depremden dolayı hiçbir işime odaklanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizde de oluyor mu bu? bir yapayım diyorum, 2 dakika geçmeden twitterdan deprem haberleri için kaydırıp kaydırıp duruyorum

• normal toplumsal bir olay oldu burada bir sürü şey dönüyor en az 1 2 ay etkisinden çıkamayız

• Aynısı bende de var sürekli aklıma geliyor
    İlginç bir durumdayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamamen aynı hocam

• surekli kötü haber almaktan yoruldum umidimi kaybettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bina kontrol raporlarını gördüm bizim şehir de ağır hasarlı, acil yıkılacak bi ton bina var. Bu insanlar ne yapacak çok kötü durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:6:26 >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

senin bina için ne diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha gelmemişler ama bizim mahalleye girmişler. Bizim evin etrafında ki kontrol edilen binaların en kötüsü az hasarlı diye geçiyor. Bizim ev umarım sağlam çıkar. Semtin zemini kayalık , düz toprak değil dayanıklı. Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:13:35 >
  • hangi semtlerde var hocam

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Hocam Şehitkamil de Şahinbeye göre daha fazla var sanırım. Karataş ta 2 tane ağır hasarlı gördüm. Başka yerler de de var da sanırım e devlette mahalle ismini seçerek görebiliyorsunuz. Benim elime Şahinbey ve Şehitkamil de ki açıklamalı bina raporları denk geldi. Diğer mahalleler ve semtleri e devletten seçerek görebiliyorsunuz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:21:48 >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Bir de bazı binaların açıklamasına bina da kimse yok dıştan bakıldı ... ... Sebebini yazıp hasar durumu yazılmış binanızdan birinin ilgilenmesi lazım sanırım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 11 Şubat 2023; 22:20:58 >
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt

cok sagol hocam

• hiçbir şey yapasım gelmiyor yemin ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.