Şimdi Ara

Deprem öncesi belirtiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2-3 saniyeden önceki belirti ses çıkmasıdır. Yavaş başlarken yapı henüz sağlam iken ufaktan esneme payını göstermeden ses çıkar. Bu ses çıktığı anda(bu sesi deprem geçirenler müzik dinlerken bile anlar.) yaşam üçgeni bölgesi yapıp camdan uzakta yere çömelin. AKUT'un 64 sayfalık kitabını okuyun isterseniz. Deprem öncesi-sırası-sonrası çok bilgi veriyor.
    Daha önceki belirti çok minik sallanmalar olabilir ki bu evcil hayvanı huzursuzlaştırabilir. Fakat benimki gibi zaten huzursuz kediniz varsa çok takmayın. Çok işe yarar yöntem mi? Ses çıkmasıyla karşılaştırınca hayır. Ama sadık bir hayvanınız vs. varsa 5-10 saniye önceden huzursuzlaşabilir.
    Bu bilgileri yaşayarak öğrendim, sarı çizmeli mehmet ağanın gökyüzünde gördüğünden ya da siyah paltolu mahmut ağanın sitesinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 27 Eylül 2019; 9:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Aynen çok güzel bi uğultu geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Cehalet başta çekiyor. Benim bi cahil ama bi o kadar zengin bi akrabam var gece 11 de olan artçı depremden dışarı çıkmış bizde dışardaydık gidip herkese o fake wp ses kaydını dinletiyor

• İnanmayın şöyle şeylere anca kopekler sesi veya titreşimi mi artık bir kac saniye önceden hissediyor zaten noluyor la derken titremeye başlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Bazen diyorum ki, bilimsel açıklamalar yap karşı tarafın hipotezini çürüt ve hatalı olduğunu göster. Sonra cevap vereceğim postu tekrar okuyorum, bir gülme geliyor.
    kendine gel yoksa sınırsız ban atarım
  • kadomado233 kullanıcısına yanıt
    Aslinda eksik ifade ettim :/ . Cehaletligini farkina varan zaten bir sekilde gerekeni yapar en azindan bilgisizliginde diretmez! . En buyuk tehlike cehaletin kisi kendisi uzerinde kendi kendisine fark etmemesi durumudur. Bu oyle birsey ki ilgili uzmanlik Prof. Dr. olanlarda bile var! :/ Sahsen boyelerine de denk gelmisligim vardir. Kendisi yasamiyor Deprem Dede lakabi vardir :) ... Kendisi medyanin gazi ile yozlasti... Magazin ile yilin sekksssi erkegi filan ilan edildi :) ... Mutevazi bir hayati vardi medya onu yozlastirdi gozu kamasti karardi kor oldu ve goctu gitti dunyadan ...
  • Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt
    Pm bakar mısınız?

• Tam bunu okurken sallandık

• Deprem öncesi belirtiler
    Anlık istanbul. 19 mayıs 2021 Deprem öncesi belirtiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son olan 5 kusurluk ist dep bir iki saat once bahceli evin bahce terasinda kosede adiri cok sekilde karinca gordum oncedende karinca olurdu yalniz bu gorduhum degisikti yuzlerce karinca vardi ve benim aklima hic gelmedi 2 saat sonra d.oldu.
    Sonra evde konustuk karincalari karincalar hissediyor ve huysuzlaniyorlar ve bir bolumde cogaliyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.