Şimdi Ara

Deprem Olduğundan Beri Rahat Değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 3 hafta önce Çanakkale taraflarında deprem olmuştu hatırlarsınız. Ben o depremden beri geceleri rahat uyuyamıyorum. Sürekli tetikte olmaya çalışıyorum. Mesela şu anda koltukta oturuyorum. Fakat az önce deprem oluyor sanıp avizeye bakmaya gittim. Bugün sanırım 10. defa yapıyorum bu işi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Kocaeli'de bulunuyorum, deprem Ege Bölgesi'ndeki kadar şiddetli olmadı ama hiç rahat değilim. Ne olacak böyle. Unutamıyorum

• aklıma 99 depremi geldi.tam yatıcakken ev hoplamaya başlamıştı..ilk başta bizim ev gidiyo sandım dışarı çıktığımda tüm sokağın zangır zangır sallandığını gördüm.. aynısı yine olucak malesef..
  • depremden hiç korkmuyorum nedense dersanedeydım son depremde deniz kenarındayız bide baktım titriyor sandalye hissetmeden osuruyomuyum dedım ilk yanımdada kızlar var noluyo lan demeye kalmadan herkes çıkmış sınıftan ben bekledım korkma dostum Allahtan gelene çare yok dışarda olsan bina yıkılır bi yeri fırlar kafana gelir kafan kopar öyle yani...
  • çok zor bi olay deprem etkisi kolay geçmez.bende kendime gelemiyorum 1.5 yıl geçti
  • 99 depreminde bizim mahallede herkes çadır kurmuştu , sarsıntı başladığında ben umutsuzca evimize bakıyordum. O gördüğüm sarsıntı anı hafızama kazınmış gibi , bak yine geldi gözümün önüne.
  • Olursa olsun en fazla ölürsün ne var bunda.Sakat falan kalırsan da intihar edersin.
  • Hazır deprem konusu açılmışken bugün 99 depremini bayaa bi araştırdım dogal afet değildi vb yazılar yazıyor + bi adam 3 kadınla işi pişirirken depreme yakalanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu deprem hiç bir şey 1999 depremi çok kötü idi, o zamanlar müstakil bir evde oturuyorduk evin önünü çevreleyen duvarlar vardı deprem esnasında o duvarlar büyük bir gürültü ile yıkılmıştı bizim ev baya sağlamdı millet dışarı döküldü biz evde oturuyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

depremden hiç korkmuyorum nedense dersanedeydım son depremde deniz kenarındayız bide baktım titriyor sandalye hissetmeden osuruyomuyum dedım ilk yanımdada kızlar var noluyo lan demeye kalmadan herkes çıkmış sınıftan ben bekledım korkma dostum Allahtan gelene çare yok dışarda olsan bina yıkılır bi yeri fırlar kafana gelir kafan kopar öyle yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bu deprem hiç bir şey 1999 depremi çok kötü idi, o zamanlar müstakil bir evde oturuyorduk evin önünü çevreleyen duvarlar vardı deprem esnasında o duvarlar büyük bir gürültü ile yıkılmıştı bizim ev baya sağlamdı millet dışarı döküldü biz evde oturuyorduk.

Birşey sorucam 1999 deprem gecesi aşırı cok yildiz varmis doğru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Bu deprem hiç bir şey 1999 depremi çok kötü idi, o zamanlar müstakil bir evde oturuyorduk evin önünü çevreleyen duvarlar vardı deprem esnasında o duvarlar büyük bir gürültü ile yıkılmıştı bizim ev baya sağlamdı millet dışarı döküldü biz evde oturuyorduk.

Doğru kardeş, sayıları çok fazla idi, yere biraz daha yakındılar hali ile büyüktüler ve çok parlaktılar.
  • quote:

quote:

quote:

Doğru kardeş, sayıları çok fazla idi, yere biraz daha yakındılar hali ile büyüktüler ve çok parlaktılar.

O gece yıldızlar elini uzatsan tutabilecekmişsin gibiydi.

• Arkadaşlar 99 depremini ben de yaşadım. Gölcük, şu anda bulunduğumuz yerden 1 KM ötede. O geceyi hatırlıyorum.

Ayrıca en fazla ölürsün diyen beyinsizler. İnşallah depremi iyice yaşarsınız. Evde yalnız başınıza olunca eliniz ayağınız titrer umarım.
  • quote:

quote:

quote:

Cevap icin tesekkurler

• quote:

Hazır deprem konusu açılmışken bugün 99 depremini bayaa bi araştırdım dogal afet değildi vb yazılar yazıyor + bi adam 3 kadınla işi pişirirken depreme yakalanmis

Hocam nerde gördün ? bende merak ettim şimdi.
  • quote:

quote:

quote:

O zamanlar 5-6 yaşlarındaydım hali ile mutlaka uyuyordum. Adadaydık sanırım o zamanlar, annem anlamıştı bana da.

Başka ne tür esrarengiz olaylar oldu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Olursa olsun en fazla ölürsün ne var bunda.Sakat falan kalırsan da intihar edersin.

Ne var mı var? Sana ne içirdiyseler aynısından bende istiyorum. Herhalde csdeki gibi yeniden doğacağını sanıyorsun herhalde?
  • Kardeş bi süre sonra alışırsın şimdi bunlar normal . 17 ağustos depreminden sonra ben 3 katlı evden aşağı bakamıyodum o derece paranoya olmuştu .

İzmittliysen yaklaşık bi 70 sene büyük deprem olmaz o bakımdan rahat olabilirsin
  • Yukarıda bana laf atan konu sahibi dümbük,'99 depreminde ben de Gölcük'teyim.Ota boka ağlayan duygu seli karılar gibi davranmayın.Enkaz altından çıktım evim,işyerim yıkıldı.Arabam,motosiketim tonlarca betonun altında kaldı.Ne oldu,hiç bir şey olmadı.Acık realist,mantıklı adam olun.Her şeyden etkilenmeyin.
  • HAARP falan deniyor ama ben tam anlamıyla hala ikna olabilmiş değilim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.