Şimdi Ara

deprem !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst7.asp

heryerde bir bir deprem oluyor arkadaşlar :( :(

arka arkaya birsürü deprem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Haziran 2012; 1:29:38 >

• ÖLÜCEZ
  • Bunlar hep olacak önemli olan tedbir alıp alışmak yoksa hep bu stresle bir yere gitmiyor :) Not: bu geceki depremde baya bi stres yaptım da kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :D
  • arkadaşlar linke iyi bakın , son birkaç gündür heryerde deprem olmuş
  • Dostum zaten site de her günün kaydını tutuyor ona bakarsan tüm sene seri bir şekilde olmuş , en küçük değeri bile kayda almak zorunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar linke iyi bakın , son birkaç gündür heryerde deprem olmuş

SON 5bin yıldır böyle heryerde deprem oluyor.
  • arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz , ben büyük çaplı depremlerden bahsediyorum. küçükleride kayda alıyor elbette, ama büyüklerde var aralarda iyi bakın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun deprem oluyor
    14 yıl önce açıldı
    Deprem bölgesi YKS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 şiddetindeki depremler sadece bizim buraya özel değil. Her gün hatta her saat başı oluyor. 4-5 şiddetinde devamlı olsa anormal olurdu ama depremlerin şiddeti 2 ve 3 arası oldugu için gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

• Arkadaşlar Geliboludayım.Akşam üzeri sahile indik.Ege tarafındayız biz denizin üzerinde kırmızı morumsu bir gölge vardı sanki ve derinliği 5 metre kadar olan bölgede su hamam gibiydiki Sarozun suyu asla sıcak olmaz dünyanın en temiz üçüncü körfezi olduğu için.Akşam üzeri köpekler havlamaya başladı evlerin etrafında, kirpiler kurbağalar çıkmaya başladı dedik deprem mi olacak nedir.Neyse deprem olurken bahçe kapısını kapamıştım tam kahvemi alıyordum bir çatırtı koptu sanki bir kütüğü insan gücü ile ayırır gibi.Birden koltuklar oynamaya ve kapılardaki demirler güm güm vuraya başladı kendimi bahçeye attım ama birkaç saniyeden uzun sürdü.
    Amabeni korkutan şey depremin uzunluğu süresi ve 5.2 olmasına rağmen o derinden gelen ses, denizdeki yengeçlerin kıyıya çıkması ve 5.2 ye rağmen bu derece bir şiddet neyin nesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

quote:

quote:

burada ciddi bişeyden bahsediyoruz , insanlar ölebilir ,yaralanabilir onca ev işyeri yerle bir olabilir niye durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz ?

haberlerde ölen insanları gördükçe hiç mi içiniz sızlamıyor yazık vallahi hiçbişey demiyorum.

• Vallaha ben tedbiri aldım suyum yanımda tabancada yatakta zaten hava sıcak demır buz gıbı oluyo, kamerada çekım yapmak ıcın yanımda ınsallah bırsey olmaz olursa bakcak caresıne artık.Zaten gece uyumayacağım
  • quote:

arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz , ben büyük çaplı depremlerden bahsediyorum. küçükleride kayda alıyor elbette, ama büyüklerde var aralarda iyi bakın !

büyükten kasıt 3.0lar mı?
  • Hiç takmıyorum kafam rahat vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz , ben büyük çaplı depremlerden bahsediyorum. küçükleride kayda alıyor elbette, ama büyüklerde var aralarda iyi bakın !

aralarda 5.1ler 5.2 ler falanda var. dikkatli bakarsanız... son birkaç gündür sürekli deprem olmuş.
  • Ben de pek uyuyamıyorum tatanga , şehir neresi acaba? :)
  • quote:

quote:

quote:

aralarda 5.1ler 5.2 ler falanda var. dikkatli bakarsanız... son birkaç gündür sürekli deprem olmuş.

Deprem ülkesi değilmiydik? E heralde olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.