Şimdi Ara

depakin kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir kız olarak bugün psikiyatriye gittim duygu durum düzenleyici olarak bu konu baslıgında paylaştığım ilacı verdi.Kendimi iyi hissediyorum kullanmama gerek var mı?
    23 yaşındayım.

• Kendini iyi hissediyorsan niye kullanasın ki? Doktor tarafından tanı konulmamışsa eğer anlattığın şeylerde şunu iç iyi gelecek denilen hiç bir psikiyatri ilacını içme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekte olsan kızda olsan bunu biz bilemeyiz. Kendini iyi hissediyor olabilirsin ama belkide sanrıları, delüzyonların var? Ailene başvurman en mantıklısı.
  • Bir erkek olarak bu yorumu yazıyorum. Konu başlığında bahsettiğin ilacı bilmemekle beraber psikiyatrın yazdığı ilacı kullanıp kullanmamak senin elinde. Kullanmalısın/kullanmamalısın tamamiyle bir tartışma konusu. Madem psikiyatra güvenip gittin ilacını aldın kullan. Bir sorun olmasa iyi hissetsen niye gittin o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla valproik asit kullanıyorsun. Psikiyatrik ilaçlar asla ama asla kafana göre bırakacağın ilaçlar değillerdir, aksi takdirde istenmeyen sonuçlara yol açabilirler. Ayrıca kendimi iyi hissediyorum demen muhtemelen plasebo diye tabir ettiğimiz yalancı histir; çünkü bu tür ilaçlar hemen etki etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    lustral kullanan var mı
    11 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.