Şimdi Ara

DENON AVR 1911ve JAMO S606 UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gündür araştırdığım avr konusunda denon avr 1911 i almaya karar verdim ...
    şimdi bu avr ye bir 5.1 hoperlör takımı almam lazım biraz araştırdım ve jamo s606 güzel göründü gözüme ..
    tabi bi uyumsuzluk olurmu onun hakkında bir bilgim yok tecrübeli arkadaşlardan detek bekliyorum ...

• arkadasım dun Umranıye MMde o avr ıle s606yı dınledım ve o kadar genıs bır alanı resmen ınlettı. Hatta magaza mudurlerı gelıp,sıkayet oldugunu soyledıler hı-fı dekı yetkılıye,o da demo yaptıgını soyledı.Ben gıdıp seflerıyle gorustum ben ıstedım dıye,Neeyse kısacası avr ve 606 uyumu bır harıka . Ekstradan bass almana gerek bıle yok derım ben. O solenden sonra bır tane s606 takımı aldım. Su anda evde yatıyorlar dun tam olarak kurmaya vaktım olmadı.Kesınlıkle aklında kusku olmasın.Istanbuldaysan gıdıp,dınleyebılırsın. dusunmeden al derım.
  • mümkünse s608 alın
  • tabi mumkunse 608 daha iyi olacaktir. 1 tane fazladan mid ve 25cmlik woofer kalitesini arttir. Ama fiyat cok yukseliyor,yanlis hatirlamiyorsam satis fiyati 2100tl+kdv oluyor.
  • http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=4962

sözümü geri aldım,çok pahalıymış

c serisini dinlediniz mi hiç?
    http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=4966
    http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=4965

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 18 Ekim 2010; 13:55:49 >

• :) C serısı daha mı ıyı :S ya bakmıcam bu konuya,kolonları aldım sonradan sorun cıkmasın :)
  • cevaplar için teşekkürler pazar gün bende ümraniye media marktaydım bende dinledim baya güzel ses veriyo görünüş olarak ta güzel
    ama avr ve jamoları daha uygun nerden alabilirim varmı bildi,ğiniz bir yer şimdiden teşekkürler ikisini almaya karar verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ** YAMAHA RX-V667 ile DENON 1911**
    14 yıl önce açıldı
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jamolar icin en iyi fiyat orasi ama avr yi kadikoy tarafindan daha uyguna alabilirsin. Tabi birde dogubank civari var ama ne kdr tercih edersin bilemem.
  • bu Denon 1911 için Dali Concept 6 nasıl olur?
  • C serisi çok daha iyi gelmişti bana.
    sirkecide forumaudioda var fiyatlarda da uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3
    C serisi çok daha iyi gelmişti bana.
    sirkecide forumaudioda var fiyatlarda da uygun

Formaudio zaten dagıtıcı degıl mı? telefonla aradıgımda satıs yapmadıklarını soylemıslerdı :S
  • Sirkecide satış yeri var
  • dogubankın on caddedeki değilde arka sokaktaki kapısının yanında cok gorkemli bi yer gibi beklemeyin
    ama jamonun guncel modelleri bulunabilir ve dinlenebilir ordaki abimizde ilgili bilgili birisidir tavsiye ederim

iyi forumlar bu arada bendede yamaha 765 anfi ve 606 set var sub 200 ile birlikte çok memnunum setten

sadece duvar ve perdelerin rengini değiştiricem korkuyorum renk uymazsa diye elinde siyah 606 set olupta
    dark apple ile değişmek isteyen olursa dusunebilirim ...

birde 606da da sub woofer var yanlarda sur ve cen aynı zaten sadece fazladan bir mid surucu fazlası var
    kule basına onler icin onada ihtiyac duyulacagını zannetmiyorum cok fazla eksikligi hissedilmez belki sahne
    genişliği olarak muzikte bi nebze ne biliyim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 19 Ekim 2010; 17:35:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.