Şimdi Ara

Denklem çözme programı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kinematik denklemlerin matematik yöntemiyle türetilmesi gibi berbat bi konuda hızlı bi şekilde işlem yapabilmem için gerekiyor program lazım (atıyorum: 30=8.x+4,9. x²) diskriminant iki kare farkı bilmem ne çok uğraştırıyor bi yardım edin arkadaşlar bilmiyorum komik duruma mı düşüyorum ama böyle bi programa ihtiyacım var.

• Mathematica var. Aslında dediğiniz gibi basit denklemler için birçok program var, hatta wolfram alpha'nın internet sitesinden bile çözdürebilirsiniz

http://www.wolframalpha.com/

biraz geç oldu ama idare edin :)
  • wolphram alpha mükemmeldir. matrislerden integrallere fonksiyon çizimlerinden imajinary sayılara kadar aklınıza gelebilecek her türlü matematiksel işlemin çözümüne ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bir denklem problemi var elimde.Denklemi bilmiyorum yani dediğiniz siteye nası yazacağımı bulamadım.Problemi kendim kurdum:

Sınıfta bir kitap okuma yarışması düzenlenmektedir.Burak Osman'dan 275 fazla, Cenk ise Burak' ın okudu sayfa sayısının 7/10 (yedi bölü on) [ onda yedi :D ] 'unu okumuştur.Toplamda 1500 sayfa kitap okunduğuna göre Osman kaç sayfa kitap okumuştur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.