Şimdi Ara

Denizliden Gol Haberi Mi Var? (16.Şampiyonluk) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • futbolun bir başka güzel tarafı :) konu içindeki arkadaşların yorumlarına baktım bir arkadaş dışında en ufak bir kışkırtma yok bu tür yorumlar her taraftar profili için örnek olmalı ki karşıdaki kişide ezeli rakibini içinden gelerek tebrik etsin.
  • Lan ne aglamistim o sampiyonlukta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç bitene kadar bizde bitmiştik
  • gerçekten o duyguları bir kez daha yaşamak mümkün değil.
  • BÜTÜN ORGANLARIMDAKİ TÜYLER DİKEN DİKEN OLDU YENİDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_xXx

o sezon ilk defa yasal olmayan yoldan yayın izlemenin ne olduğunu öğrenmiştim.

Maçın yayını halen HDD futbol arşivimde durur. Son dakikaları kesip arşivledim. Özellikle Yusuf'un golünde, Ali Sami Yen'de yaşanan heyecan hiç unutulmaz.

Ama biz Galatasaray'lıyız... Bu tür heyecanları çok yaşadık, çok ta yaşayacağız...

Hatırlayın:
    Hagi 90+3. dakikada Athletic Bilbao'ya golü attığı anda nasıl tepki verdiniz?
    Ya da Jardel Real Madrid'e uzatmalarda attığında?
    Peki ya Popescu penaltıyı kullanırken yaşadığımız heyecan???

Kim bilir... Belki de Chelsea takımına karşı penaltı kazanacağız ve Selçuk, Melo veya Burak değil de Drogba kendisi kullanmak isteyecek...

Mustafa Keçeli'ydi hocam Yusuf değil.

Doğru. Tşk. ederim. Yusuf takım kaptanıydı ve bir sezon sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

• O zaman maça bilet aldım herkes boşuna gitme fener nasılsa şampiyon olur diyordu. Sonuç ASF nin etrafında hindi baba ve Tuncay tezahüratları....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

o sezon ilk defa yasal olmayan yoldan yayın izlemenin ne olduğunu öğrenmiştim.

Maçın yayını halen HDD futbol arşivimde durur. Son dakikaları kesip arşivledim. Özellikle Yusuf'un golünde, Ali Sami Yen'de yaşanan heyecan hiç unutulmaz.

Ama biz Galatasaray'lıyız... Bu tür heyecanları çok yaşadık, çok ta yaşayacağız...

Hatırlayın:
    Hagi 90+3. dakikada Athletic Bilbao'ya golü attığı anda nasıl tepki verdiniz?
    Ya da Jardel Real Madrid'e uzatmalarda attığında?
    Peki ya Popescu penaltıyı kullanırken yaşadığımız heyecan???

Kim bilir... Belki de Chelsea takımına karşı penaltı kazanacağız ve Selçuk, Melo veya Burak değil de Drogba kendisi kullanmak isteyecek...

Mustafa Keçeli'ydi hocam Yusuf değil.

Doğru. Tşk. ederim. Yusuf takım kaptanıydı ve bir sezon sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Beşiktaş

• fener golü attıktan sorna heyecandan aşşağı inmiştim lojmanın bahçesinde oturuyorum şampiyon olursak babam balkondan bağırcaktı bana sonra maç bitince millet ışıkları açıp kapamaya fenlan başlamıştı böyle benim direk göz balkona gitti e babam yok dedim aha gitti şampiyonluk sonra ilk katta oturan teyzenin biri dışarı çıkıp şampiyon diye bağırmaya başladı o balkona doğru nasıl depar attığımı hatırlamıyorum dedim teyze kim şampiyon galatasaray dedi ya çimlere yatıp ağlamıştım ulan ne gündü be
  • O maçı stad dan canlı izledim denizli kümeye düşmemek için neler yapmıştı neler 20dk maç uzamıştı stada meşaleler konfetiler atılıp duruyordu
  • Maci Kibrisin bir koy kahvesinde FBlilerin arasinda izliyordum ( ne isin vardi diye sormayin anlatmasi 6 saat surer ) . Tek GS li bendim aralarinda , FB bastirdikca ben bunaliyorum adamlar gaza geliyor caktirmamak icin neler cekmistim Hakikaten unutulmaz bir sampiyonluktu
  • Hüngür hüngür ağladığım ilk şampiyonluktu. Diğeri'de 11-12 Kadiköy'deki şampiyonluk.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.