Şimdi Ara

Denizliden Gol Haberi Mi Var? (16.Şampiyonluk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Efsane şampiyonluğun konusunu açalım dedim şu lig maratonu varken ve ilk yarı bitmişken.. Nice zorluklara rağmen, çok anlamlı bir şampiyonluktu bence bizim için.Ne stresli bekleyişti. be. Herkes maç sırasında neler yaşadığını yazsın..

• Yazarak anlatilamaz bence. Muhtesem bir sey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok sevindiğim lig şampiyonluğumuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh ama 1 saat önce bunları izledim. Ahanda geçmişden ss. Bir girdim konusu açılmış

Denizliden Gol Haberi Mi Var? (16.Şampiyonluk)
  • Bu sene tekrarı var.

• Her sey unutulur hatiralar kalir , size her mayis bizi hatirlatir !!!

• LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Fener'i tekrar geriden takip ettiğimiz için aklımıza bu senaryonun gelmesi doğal aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fb-Bjk Tod (75 TL)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim için anlamı çok çok çok büyük olan şampiyonluğumuz.Fakat tüm galatasaraylıların aksine ben o gün hiç heyecanlanmadım.Hem bizim maçın hem fenerin maçının skorlarını 1 hafta önce rüyamda görmüştüm ve maçları da o skorlara inanarak izledim.Öyle de bitti.Gerçekten aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo
  • 02:25 civarı yapılan tezahürat nedir acaba?
  • bu anların başka bir kaydı yok mu yahu muthiş video ama farklı izleyemedik hiç
  • Zaman geçmek bilmemişti bir türlü.
  • ilk bir şampiyonlukta defa gözümden yaş gelmiş ve ağlamıştım ayrıca totem yapıp maçı izlememiş 2. yarıdan itibaren radyodan dinlemiştim. fener golü yedikten maç bitene kadar ince ince ağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ilk bir şampiyonlukta defa gözümden yaş gelmiş ve ağlamıştım ayrıca totem yapıp maçı izlememiş 2. yarıdan itibaren radyodan dinlemiştim. fener golü yedikten maç bitene kadar ince ince ağladım

bu ne biçim giriş olmuş ya

ilk defa bir şampiyonlukta gözümden yaş gelmiş ve ağlamıştım.. olacak o

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Zaman geçmek bilmemişti bir türlü.

Oradan oraya dolaşıyordum odanın içinde deli gibi tv açık, öyle bir his yok tanımlanamaz yani.
  • Maçı izlemeye giderken arabasini boyamis fenerliler vardi caddelerde sampiyonuz diye bağıran fenerliler vardı onlar icin sonuc kesindi sanki ancak bizimde umutlarimiz yüksekti, o gün Florya hicbir zaman olmadigi kadar doluydu gercekten cok degerliydi hic unutulmaz o 16 dakika bittiginde deliler gibi kostugumu bilirim. Zatrn hayatimda 3 degerli sevinc ani var 2002 dunya kupasi, 2008 Euro Hirvatistan maci sonrasi ve 16.şampiyonluk.

• o sezon ilk defa yasal olmayan yoldan yayın izlemenin ne olduğunu öğrenmiştim.

Maçın yayını halen HDD futbol arşivimde durur. Son dakikaları kesip arşivledim. Özellikle Yusuf'un golünde, Ali Sami Yen'de yaşanan heyecan hiç unutulmaz.

Ama biz Galatasaray'lıyız... Bu tür heyecanları çok yaşadık, çok ta yaşayacağız...

Hatırlayın:
    Hagi 90+3. dakikada Athletic Bilbao'ya golü attığı anda nasıl tepki verdiniz?
    Ya da Jardel Real Madrid'e uzatmalarda attığında?
    Peki ya Popescu penaltıyı kullanırken yaşadığımız heyecan???

Kim bilir... Belki de Chelsea takımına karşı penaltı kazanacağız ve Selçuk, Melo veya Burak değil de Drogba kendisi kullanmak isteyecek...
  • Fenerbahçeli olarak en az 1 saat ağlamıştım.Evdekiler dalga geçmişlerdi.Ben de yeniden ağlamaya başlamıştım.Sonra bir daha fenerbahçeli olmayacağım dedim ve uyudum;ertesi gün geri fenerbahçeye döndüm.

• Bunu her izlediğimde aynı heyecanı yaşıyorum. Bir türlü bitmek bilmemişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O günün sabahına içimde anlatılmaz bir sevinçle uyandım. Ne aklımda şampiyon olacağımız, ne de başka farkında olduğum bir durum vardı.
    Anlamsız anlamsız gülümsüyordum gün boyunca, ne etrafta şampiyonluk naraları atan, akşam olacak maça hazırlanan Fenerbahçe li arkadaşlarım,
    ne saçma sapan sınav stresleri bu mutluluğumu gideremedi. Az kalmıştı maç saatine, her zaman olduğu gibi Galatasaray lı arkadaşlarla
    maçı nerede izleyelim, nerede buluşup gidelim telaşesine girmeye başladık. Bir çoğu "abi boşver görmüyor musun, dışarısı sarı lacivert olmuş
    adamlar şampiyon oldular, gidip sevinçlerini mi izleyeceğiz, gel oturalım güzel bir sofra kurduk, yemeğimizi yiyelim sohbetimizi yapalım" dedi.
    O kadar zorladım ki aslında başarı taraftarı olmayan arkadaşları zorlamadan kendilerinin gelmesi gerekirken zorlamam gerekti epeyce, ki
    maçtan sonra hepsi teker teker teşekkür ettiler, "abicim iyi ki zorlamışsın, iyi ki izlemişiz bu maçı değilse şu güne şahitlik etmediğim için
    hem üzülür hem de taraftarlığıma laf ederdim bolca" dediler. Maç bitip izlediğimiz yerden çıkınca Galatasaray forması giyen toplam 20-30
    kişi olduğumuzu koskoca kampüste fark ettik ve etrafımızda sayamadım ama bizi çevrelemiş belki 1000 tane Fenerbahçeli, elinde meşalelerle
    şampiyonluğu kutlamaya hazırlanmış insan vardı. Bir süre yaşadıkları durumu düşünüp sorun çıkmasın diye tepki çekecek hareketlerden uzak durduk
    ki durum ortada, o anda ters bi hareket yapsak tüm hıncı bizden çıkaracaklardı belki. Daha sonra ertesi gün sınav olmasına rağmen otostoplarla
    kızılay meydana inmiştik. Allah ım ne güzel bir gündü o gün, anlamsız gülümsemeler bir anda anlamlanmış ve katlanarak artmıştı.
    Hayatımdaki en güzel günlerden birisidir, dilerim daha sayısız başarılar yaşarız.

• Bu şampiyonluk anlatılmaz yaşanır. Ne ağlamıştım be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.