Şimdi Ara

Denizli / Pamukkale'ye giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pamukkale'ye tatile en fazla kaç gün için gelinir? 4 idealmidir? tavsiye edeceğiniz otel var mı? nereler gezilir? İlk kez giden birisi için. Ayrıca tek değilim kız arkadaşım ile gideceğim. Geyik yapılacak konu değildir .

• ben denizliliyim gelin güzeldir manzarası harikadır..

otel içinse..

http://www.hierapolishotel.com/ öneririm ;)

eğer merkeze gelmeyi düşünüyorsanız.. size rehberlik yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 15 Temmuz 2009; 20:00:41 >
  • gelin yav iyidir (denizlide yaşıyorum)
  • thekodz orada arkadaşım var ama oteller hakkında bilgisi yok orada yaşıyor teşekkürler yinede :)

bizim amacımız daha çok şu travertenler ve tarihi yerler, denizli de varmış baya tarihi yerler hieapolis falan ama ucuz ve iyi otel bulmak biraz zorluyor birde o kadar para verip gidilen otelin değmesi lazım ne biliyim kahvaltıda kuyruk oluyormu çıkan yemekler nasıl odalar temiz vs. önceden gitmiş olanlardan otel tavsiyesi istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 15 Temmuz 2009; 20:08:56 >
  • Arkadasin onerdigi hiearapolis oteli muhtesemdir. daha da iyisini aramayın artık. bi de pam wardı galiba. Eger cok guzel istiyorsanız pamukkale degil de denizli merkezde anemon var. Ben de denizlide yasiyorum, pamukkaleye de defalarca gittim ama cok da güzel bi yer degil, belki ben burda yasadigimdan dolayi oyledir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Arkadasin onerdigi hiearapolis oteli muhtesemdir. daha da iyisini aramayın artık. bi de pam wardı galiba. Eger cok guzel istiyorsanız pamukkale degil de denizli merkezde anemon var. Ben de denizlide yasiyorum, pamukkaleye de defalarca gittim ama cok da güzel bi yer degil, belki ben burda yasadigimdan dolayi oyledir.

http://www.tatil.com/otel/pam_thermal_hotel_pamukkale/bilgiler.htm?processid=IC-71136524TRWCN70&sort=&Page=0

pam dediğin gibi gerçekten iyi bende beğenmiştim fiyat diğer otellerden daha uygun aynı sınıftakilerle tabiki. hierepolisi de inceledim orası da güzel geldi heralde ikisi arasından seçicem ama bu pam baskın duruyor

• Süper bir yer...
    Antik havuza da mutlaka uğrayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.