Şimdi Ara

Denizli Muğla arası yol nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
20.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara'dan Muğla-Ören'e gideceğim arkadaşlar. Güncel yol durumu nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: desgilad

geçen hafta geldim çalışma var berbat yol.Mıcır var,camın kırılması içten bile değil

Kale-Muğla arası bölünmüş yol çalışmaları daha devam eder. Dağlık alan bayağı zaman alır.

O yolu ayda bir kullanıyordum ancak aracımla gittiğim zamanlar yolu uzatsada Aydın yolunu tercih ediyorum mıcır belası yüzünden.

Güncelleme için teşekkürler..son durumu merak ediyordum.

Orijinalden alıntı: worldwar

quote:

Orijinalden alıntı: desgilad

geçen hafta geldim çalışma var berbat yol.Mıcır var,camın kırılması içten bile değil

Kale-Muğla arası bölünmüş yol çalışmaları daha devam eder. Dağlık alan bayağı zaman alır.

O yolu ayda bir kullanıyordum ancak aracımla gittiğim zamanlar yolu uzatsada Aydın yolunu tercih ediyorum mıcır belası yüzünden.

Güncelleme için teşekkürler..son durumu merak ediyordum.

Alıntıları Göster
    Hocam alıntı yaptığınız arkadaş mesaji 2014 te atmış. Ben de bu yolu kullanmayı düşünüyorum. 2018 de en son hali nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Hocam alıntı yaptığınız arkadaş mesaji 2014 te atmış. Ben de bu yolu kullanmayı düşünüyorum. 2018 de en son hali nasıldır?

Alıntıları Göster
    Dün güzergahı yine kullandım. Yol mucur kaplama yol. Bazı yerler tek şerite düşüyor. Fazla hızı kaldırabilecek bir yol değil. Yağışların çok yoğun olduğu zamanlar kenarlardaki mucurlar yola taşınıp sıkıntı yaratabiliyor. Ama son 2 hafta 2 şeriti de kullandım gidilmeyecek gibi değil. Genelde temizdi..
    Gündüz vakitlerinde geçmenizi öneririm ilk defa kullanacaksanız bu yolu

iyi yolculuklar

• Kale ilçesi güngören tesislerinde durup mutlaka böber tatarı ve pide yiyin. Beyniniz uçacaktır.
    Marketindeki doğal ürünlerden almayı unutmayın. Ayrıca çerezi kendi tesislerinde yaptıkları için çok taze ve ucuz.

yolun bi kısmı dağ iniş çıkışı şeklinde. ben en son geçtiğimde bol bol toros ve murat vardı bir de bazen tek şeritli kısımlarda kamyon sollamaya çalışıp ters yönde karşınıza çıkan dengesizler olabiliyor, dikkatli gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haluk Ermiş -- 7 Mayıs 2018; 18:40:4 >
  • geçen hafta gece vakti ıslak zeminde geldim o yolu. klasik durumda. hala tek yola düştüğü yerler oluyor.arada bölünüyor arada tekrar teke düşüyor. asfalt bozuk. temkinli gidilmesi gereken bir rota.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.